421

Учете история!!!

преди 6 години

Русия ако е искала да ни затрие, досега да го е сторила.Единствено тя е причината да не сме Турци в момента.Относно раждаемостта, те съветвам да видиш кога е била по голяма и тогава да коментираш.И за да се образоваш още малко, прочети за проекта Ран-Ът, и пак заповядай да си поговорим но вече със факти и исторически издържани тези. Иначе коментари тип " кръчмарски брътвежи" всеки го умее това ;)

420

Анонимен

преди 6 години

Русия искаше да затрие България и още не се е отказала- нали затова блокира нашата раждаемост с помощта на комунизма-социализма!

419

Анонимен

преди 6 години

Симпатията не,...но Антипатията към Русия расте !

418

Обективен

преди 6 години

Да уважавам и да обичам Путин е все едно да уважавам и да симпатизира на някои мутра-(наркобос например), само защото има лъскави лимузини, луксозни имоти и много кинти, БЕЗ да ме интересува този тип колко хора е изнудил, рекетирал, убил и ограби за да стане толкова богат!Само човек без никакъв морал може да се възхищава на такъв и з р о д!

417

Интересно

преди 6 години

Ако раССия ни нападне, както го е правила нееднократно дали тези *** ще защитават България или ще посрещат окупаторите с китки?

416

Иван

преди 6 години

В приомите на хибридната война на Кремъл влизат и такива платени социологически проучвания.Е пък защо да пада подкрепата за Запада,при положение ,че хората ни дават пари за магистрали ,училища и инвестициите идват от Запада.а руснаците освен да ни крадат чрез Лукойл ,Беляне,най скъпата газ ,като за "братя" и да насаждат корупция и бандитизъм чрез българските олигарси,до един подопечни на Москва. Е аз мисля ,че искате да изкарате народа ни по *** отколкото е ,колкото и да се стараете .

415

аз

преди 6 години

Даже и за 80-те процента *** у нас вече е ясно кой какво прави и с каква цел,развихме се и ние.

414

Анонимен

преди 6 години

Добре е да се има в предвид кой е собственика на тази "социологическа агенция", а това е именно Юрий Асланов - функциунер на руската БСП, завършил социология в Москва! Това проучване е поредната руска хибридка!

413

Пипето

преди 6 години

Абе вие къде сте чули и видяли и бедняка обича богаташа, или роба, да обича господаря? Е как ние българите да обичаме Западняците, които са от друга порода на всичкото отгоре-сатанисти и англосаксонци? Добавяш и Русия - все пак ни окупираха и берем ядове вече над 70 години... Запада ни подари тогава това е положението... Като започнем да мислим за себе си а не за западни или източни държави - тогава ще има подем... докато се чудите на кой да се огъзите - щее е това положението...

412

Анонимен

преди 6 години

Сетила "Бригада" съм го гледал.. бледо копие на "" Кръстника"

411

Пипето

преди 6 години

Да уважавам и да обичам САЩ е все едно да уважавам и да симпатизира на някои мутра-(наркобос например), само защото има лъскави лимузини, луксозни имоти и много кинти, БЕЗ да ме интересува този тип колко хора е изнудил, рекетирал, убил и ограби за да стане толкова богат! Само човек без никакъв морал може да се възхищава на такъв и з р о д!Ами значи гледай сериала Бригада - ще видиш кой измисли и откъде дойдоха тези неща в България...

410

Анонимен

преди 6 години

Факта, че народа ни категорично отхвърли Истамбулската конвенция е показателен, че ние българите не само не споделяме евроценостите, но напротив отвращаваме се от тях!

409

Анонимен

преди 6 години

На врага си можеш са му завиждаш, може да да се поучиш от него, да взаимстваш опит от неговия, НО винаги ще го мразиш!

408

Анонимен

преди 6 години

Абе вие къде сте чули и видяли и бедняка обича богаташа, или роба, да обича господаря?Е как ние българите да обичаме Западняците, които са от друга порода на всичкото отгоре-сатанисти и англосаксонци?

407

Анонимен

преди 6 години

Да уважавам и да обичам САЩ е все едно да уважавам и да симпатизира на някои мутра-(наркобос например), само защото има лъскави лимузини, луксозни имоти и много кинти, БЕЗ да ме интересува този тип колко хора е изнудил, рекетирал, убил и ограби за да стане толкова богат!Само човек без никакъв морал може да се възхищава на такъв и з р о д!

406

Анонимен

преди 6 години

Аман от измислени проучвания. Това е част от хибридната война която Русия води срещу България. Къде е ДАНС ???

405

Анонимен

преди 6 години

САЩ ги оприличавам с древната Римска империя, тя е била най- развитата, най- силната държава в тогавашния свят, с най- висок жизнен стандарт, с най-развита наука, култура и т.. н, НО всичко е постигнала с потта и кръвта на десетки милиони роби.. Сега САЩ - същата работа, само дето официално роби няма, нещата днес са префинени и завали рани, но ПО-СЪЩЕСТВО разлика няма!

404

Анонимен

преди 6 години

Ако съседа има по-готина кола, защото е богат мутра, това не е основание да го обичам и да се прехласвам по него, НАПРОТИВ, ще го мразя!Това е допълнителна причина да МРАЗИМ Западняците, те богатият като ни ограбват!

403

Анонимен

преди 6 години

ЖАЛКА КАРТИНА СА РУСОФОБИТЕ!НАШИЯ НАРОД,( КАКТО И РУСКИЯ) Е СЛАВЯНСКИ, ХРИСТИЯНСКИ, ИСТОЧНОПРАВОСЛАВЕН И НЯМА КАК ДА СИМПАТИЗИРАМЕ НА М Р Ъ С Н И Т Е, Г Н У С Н И, ГРОЗНИ АНГЛОСАКСОНЦИ, КОЙТО СА ПСЕВДОХРИСТИЯНИ-САТАНИСТИ-ТЕ СА СЪВСЕМ ДРУГА ПОРОДА ДРУГ ВИД!НАРОДА НИ НЕ СПОДЕЛЯ САТАНИНСКИТЕ "ЕВРОЦЕННОСТИ"- ГЕЙ БРАКОВЕ, ТРЕТИ ПОЛ, ДЖЕНДЪРСТВО, СОДОМИЯ, П Е Д Ф И Л И Я, ЗООФИЛИЯ, ИНЦЕС, ДВОЕН АРШИН И Т. Н.ПРИМЕРНО АЗ МОЖЕ ДА МЕЧТАЯ ЗА ШВЕЙЦАРСКИЯ ЖИЗНЕН СТАНДАРТ, ТОВА НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ ОБИЧАМ ОНИЯ..

402

Анонимен

преди 6 години

Това проучване е поръчано и платено от Решетников и е част от хибридната война.