21

Анонимен

преди 6 години

ОЗХО американска туристическа агенция ли е?

20

Всичко е ясно

преди 6 години

...и установиха, че е постановка...

19

Анонимен

преди 6 години

ЕКСПЕРТИТЕ СА АНГЛОСАКСОНЦИ, ХОЛАНДИЯ Е РУСОФОБСКА.РЕЗУЛТАТИТЕ ЩЕ СА НАГЛАСЕНИ.

18

А

преди 6 години

ВСИЧКО Е КУПЕНО,ВСИЧКО Е НАГЛАСЕНО,ЗАЩО ПЪК ОТ ХОЛАНДИЯ,ТАЗИ КОЛОНИАЛНО ДЪРЖАВА,ТА ТЕ НЕ МОЖАХА И НЯМАХА ОЧИ ДА КАЖАТ КОЙ СВАЛИ САМОЛЕТА НАД УКРАЙНА,ПАЗЯТ Я ТАЗИ ДЪРЖАВА УКРАЙНА ДА СИ ВЪРШИ ВСИЧКИ ФАШИСТКИ УБИЙСТВА,САМО ДАЕ ПРОТИВ РУСИЯ,НЯМА ЧЕСТНОСТ,ИМА ИНТЕРЕСИ,НИЩО НЯМА ДАС Е ДОКАЖЕ В ДУМА,ВСИЧКО СЕ ЗАМАЗВА В ИНТЕРЕС НА БАТКОВЦИТЕ,РАЗБИРА СЕ САМО СЪС СИЛА,ПО ЧЕСТО ДА СИ МИНАВА ПОКРАЙ ОСТРОВА И ДА СЕ КАЖЕ,ЧЕ АКО ПРОДЪЛЖАВАТ ТАКА ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ.НЯМА ПРАВДА,КАКТО ТЕ ПРИЛАГАТ СИЛА,ТАКА И ОБРАТНО ТРЯБ

17

ОЗХО

преди 6 години

Къде е ОЗХО, когато украйнската хунта под звуците на нацистки украински маршове атакува в Донбас и Луганск - детски градини, училища, болници с касетъчни и фосфорни бомби? Къде сте "ДЕМОКРАТИ"?Забранени от Женевската Конвенция.Къде сте, къде ви е прочутата "демокрация", и защита на правата на цивилно население.Искам референдум за излизане на БГ от НАТО, една агресивна структура, осъществяваща ГЕНОЦИД над държави и народи.Не на окупацията на НАТО в БГ.Вън на НАТО от БГ.

16

Не е вярно

преди 6 години

Никаква химическа атака не е имало в Сирия.Няма какво да се опитват, винаги при химическа атака остават следи в почвата, а такива няма да открият. ОЗХО да не скрие пак доклада на "ШПИЦ", швейцарската лаборатория, която установи, че Скрипал е отровен с BZ, в-во произвеждано в САЩ, Британия, страни членки на НАТО. Къде ви е интервюто с детето, което призна "че е излизало от бункер и са му казали да отиде в болницата, и почнали да го мият с маркучи".Отвратен съм от САЩ, НАТО, БРитания и ООН.

15

Анонимен

преди 6 години

Заглавието подвежда !Никой нищо не е доказал !Така че моля да бъде сменено на съмнение за химическа атака !Или и вие сте като англетата, без доказатества си виновен !

14

Анонимен

преди 6 години

Къде е този Скрипал защо не го покажят бял ли е черен ли е !Той ще е нещо доста нат човешкия организъм щом е жив след тази химия !

13

Анонимен

преди 6 години

До 9При положение че води битката към края си за какъв *** да ползва химия !?Само това обясни на такива простаци като мен !

12

Анонимен

преди 6 години

Детето което го показвахте медиите платените !Беше поне 30 минути с руски репортер и баща му каза че заради няколко торби с храна са ги накарали да лъжат, под накарали да се знае кои БЕЛИТЕ КАСКИ !Хората които са приемани в болницата са биле обгазени от дим от горящи згради затова ги половат с вода !

11

Анонимен

преди 6 години

Най-после ги допуснаха. Десет дена ги държаха в Дамаск, уж им гарантирали сигурноста, за да замажат в Дума следите.

10

Анонимен

преди 6 години

Нали единия "пострадал" твърдеше, че му замирисало на зарин. Баща ми е бил химик в армията 3 години. Доколкото си спомням, помиришеш ли зарин, няма начин да го кажеш това. Никой, помирисал зарин, не е оцелял за да знае как мирише. Тъжна история. Главите на най - великите държави правят цял свят на глуъпаци и искат да бъдат уважавани. Как?

9

Анонимен

преди 6 години

Не знам какво са посетили и от къде са взели проби, но са отказали да се срещнат с "жертвте" на "химическата атака" и да им вземат кръвни проби. Тоест, не са открили нито една жертва на тая прословута атака, зартади която 3 държави се изложиха като кифладжии на плаж... Явно знаят, че няма нужда да се срещат с тях, защото нищо няма да открият.

8

знаещ

преди 6 години

На сорос парите свършиха тоя дето се писал берлин да поглене многото клипчета в ю тубе как тия деца първо има плащат и после симулират че са отровене а някой не се усещат и от чаршавите уж умрели викат свърши ли цирка с химическото отравяне,кога ще вземат парите.

7

Берлин

преди 6 години

Дори и на децата е ясно, че Асад периодично използва химическо оръжие срещу собствения си народ. И то под благосклонния поглед на Масква.

6

до 6

преди 6 години

Става въпрос за основателя на Пинг Флойд.Видеото е поатресаващо...

5

11

преди 6 години

А защо в Холандия? Вече има опит, че от там нищо читаво не излиза.

4

Анонимен

преди 6 години

Чест и почиания за основателя на Роджър Уотърс,за това,че призна белите каски в Сирия за фалшива организация,съществуваща да прави пиар на терористите и да оправдава бомбардировките

3

Анонимен

преди 6 години

Не знам защо се занимаат с глупости и само трошат държавна пара. Една репортерка от CNN подуши щорапите на един шжихадист и отсеще - Да , мирише на химищеско оръжие.Точка , кви инспектори , кви 5 лева.

2

Шмръц

преди 6 години

Тия инспектори са капарирани! Понеже Германия скочи на съюзниците ... и усетиха, че става напечено... та сега ще правят нови съчинения. Всъщност, това не означава ли, че не е имало доказателства за химична атака преди ударите!? Изстреляхте ракетите си само върху теория на вероятностите!?