134

маши на Русия

преди 6 години

И на децата стана ясно , че руския ген. Решетников е сложил Нинова и Радев за да се обърнат срещу САЩ и ЕС . Другари много сте елементарни.

133

президента се издаде

преди 6 години

Абе президента се е компрометирал отдавна. Народа го вижда това.Спомняме си и как носеха *** до Силистра защото СерГея не даваше да се строи завода за ***. Просто БСП си беше и си остана една ретроградна терористична организация.

132

Зърнени култури

преди 6 години

това зрънце усети че ще го кълът със суджиците по заТникъ и зе да дига кълвача за орални наказания.Бойко ще направи още един мандат ако разкара това мозъчно извращение от политиката

131

Анонимен

преди 6 години

някой трябваше да му каже в прав текст на Ц.Ц .че е необразован , че е ароганен и нагъл..Тоест изпълнява всички условия да е Ч-Л-Е-Н на ГРЪБ даже още повече негов председател. И в целият този спор..даже привържениците на тази мижава партия нито за момент не оспориха и като че ли се съгласиха и те с интелектуалният статус на Ц.Ц. и членовете /по малки/ и членки приеха този този факт. Цецо покажи си дипломите-може пък да ти се извиним. Защо се срамиш да се наречеш грамотен /макар че не си /

130

Анонимен

преди 6 години

А ГЕРБ - *** кога ще ги водят на академия.

129

ЗА НАША СМЕТКА

преди 6 години

ВСЯКА ДЕЛЕГАЦИЯ Е ОБИЛНО НАХРАНЕНА, НАПОЕНА И СЛОЖЕНА ДА СПИ В ПЕТЗВЕЗДЕН ХОТЕЛ. ПРИ ПРИСТИГАНЕТО СА ИМ ДАЛИ ПОДАРЪЦИ, НА ТРЪГВАНЕ ПАК.ЗАТОВА СА ДОВОЛНИ.

128

Клара

преди 6 години

Лицемер!!!

127

Анонимен

преди 6 години

Та ти започна пръв да плюеш ? И нещо май ти е припарило отзад та обърна палачинката ??

126

един българин

преди 6 години

радев е символ на големите български пилоти-ген. симеонов-чичо и племенник, ген.михов.България даде големи военни пилоти, хора честни. В авицията има само едно-правилно решение т.е. честност.Той не служи на други държави и милее за роди-ната ни, което не е характерно за много други политици.Един ден за неговото пре-зидентство ще се пишат добри неща, а за други политици-нищо.

125

Анонимен

преди 6 години

133 - Всъщност, на никой не му пука, дали и имаме президент... Защото нищо не прави. От неговата титла, смао "омбудсмая"-та е по маловажна.

124

Ало

преди 6 години

А сега как ще коментираш днешният доклад от щатите,че сме корумпирани на всички нива-че правителството е виновно или отново Радев.Защото за теб тоѝ е виновен за всичко.Всеки месец тичаш до САЩ и пак срещу Бойко е доклада.

123

сорая

преди 6 години

радев е честен и доблестен мъж, като президент заслужава и втори мандат и дано го получи.Народа се гордее с президента радев.

122

Анонимен

преди 6 години

От страх е дал да му прочетат писаниците, те не са били негови, някой слуга ги е написал. Защото ако беше отишъл лично, щяха да му фърлят един бой, шутове и пестници по кривата му тимба.

121

Анонимен

преди 6 години

Мощно освиркаха Цв. Цв. Е на концерта на Силви Вартан

120

Хе хе

преди 6 години

Цецо Що задава въпроси чиито отговори са известниДесин Румен искаше да лапне комисионните за ГрипенитеАма Ф16 му мина път...

119

Анонимен

преди 6 години

Кажи нещо за светлото Бъдеще . Ние и без тези словоизлияния знаем колко струва злокобното настояще .

118

Анонимен

преди 6 години

Цецоуууу, за теб някога се е изказал Френсис Бейкън, прочети в google за него. Бейкън казва, човек знае толкова колкото може. Цецо е типичен пример за незнание и неграмотност. Липсата на прочетена художествена литература, генетичната обремененост която е изписана на лицето му, преяждането с власт и пари, липсата на контрол и самоконтрол, ясно се виждат от това което прави това лице. Има и още един проблем, на English се казва, infiriority complex, който Цецо притежава и прикрива но не може.

117

До 124

преди 6 години

Направо ме разби, колко си прав!!

116

На времето,

преди 6 години

преди 10.11.1989 г.,на такива,като него викаха АПАРАТЧИЦИ,сега трябва да им викаме АПАРТАМЕНТЧИЦИ!!!

115

Анонимен

преди 6 години

.....спрете телевизора.....