13

Анонимен

преди 6 години

Прав в Онодера, че Пхенян не е споменал да се отказва от своите балистични ракети с малък и среден обсег. Но не е прав като смята, че Пхенян е споменал да се отказва от своите балистични ракети с далечен обсег.Истината е, че КНДР се отказва от ядрени опити, защото ядреното и оръжие и средствата за доставката му до Пиндостан са изпитани и приети на въоръжение.

12

Анонимен

преди 6 години

Тръмп и Ким са комбина много от вас не знаят, че именно Обама даде технологии и малко уран на бащата на Ким. Ким трябваше да стреля със тия ракети сега за да може южнокорейците да купят ТААД за 2 трилиона долара и СК да получи храни и финанси.Ким си свърши работата сега ще подишат за унищожението на ракети каквито Ким няма от някое секретна база която само краварите виждат от космоса.

11

Анонимен

преди 6 години

Ко стана сега? Кой е добрият и кой лошият не се разбра.

10

На Кими-бой

преди 6 години

поне му става чурката-Тромпета е във фаза,,аз ще направя туй че после онуй'' Краварски истории...

9

Ангел

преди 6 години

Като малките деца са.Днес се бият утре се прегръщат.Само до преди няколко месеца си разменяха реплики като : Изкуфял старец ,Човекът Ракета ,Ще ви унищожим ,Ще ви заличим и така нататък .Сега се очакват с нетърпение.Политическото Лицемерие ,край няма !!!

8

Ха ха хааа!

преди 6 години

Ще се срещнат две прически и на по-длъгнестата ще и остане Жълто отзад.Айде наздраве!

7

Анонимен

преди 6 години

Крим е руски. Въпросът е затворен.

6

boor

преди 6 години

Излиза , че Кем е по-умен от джуджето.

5

Анонимен

преди 6 години

всичко е задкулисие

4

Анонимен

преди 6 години

Тръмп се среща с диктатори, а Тереза Мей работи за излизане на Великобритания от Европейският съюз. БГ евроатлантиците са в шок. Цецовистите обвиняват в същото президента на България. Горките цецовисти и евроатлантици - пратиха ги пак в помощното училище в първи клас.

3

Ехооооо

преди 6 години

либералисте-не се прай на големото Умник-само кажи преди колко Време бел *** се е довлякъл до Кореята-и ЗАЩО?

2

Ким

преди 6 години

Ни я с терористи и агресори не се среща ме.....

1

Либералист

преди 6 години

400 милиарда долара инвестиции към Северна Корея !!! Виетнам и С.Корея са новите малки тигърчета .... големите батковци Ю.Корея, Тайван и Япония ще инвестират 2 трилиона в икономиката им! ..... Китай е пред гражданска война! .....