9

обезопасете спални

преди 6 години

обезопасете стаите за спане и почивка..докато не махнах батериите на дистанционното на климата/спрян / не можах да заспя..за развиване на алцхаймер се ползва обемно обсебващо увреждащо тялото на маркирани жертви вредно поле.Нужно е да се открие причинителя и да се неутрализира..Има вероятност и за наличие на *** в мозъка облъчвани с геопатогенни полета.

8

До 2, 3 и 4

преди 6 години

Ако не е шефът ти, да ти даде работа, гладен ще си загинеш. Бъди благодарен, че те е наел на работа, а не му брой стотинките! Щом ти е антипатичен, напусни, намери си друга работа, започни собствен бизнес!... Ама не можеши не ти стиска, нали? Защото си некадърна мрънкаща превъзходна, затова.

7

Анонимен

преди 6 години

Абе то бета-амилоидът хубаво се увеличава, но при повечето хора не се натрупва, а се разгражда в последствие. Надали недоспиването играе важна рола в процеса. Алцхаймер си е доста рядко заболяване на фона на толкова много хора, които хронично не си доспиват.

6

Анонимен

преди 6 години

Абе и през комунизма доста народ сиработеше нощнасмяна. Аман от льольовци, дето капитализмът им е виновен, че са ***!

5

Анонимен

преди 6 години

Четем днес.бг-оглупяваме.

4

икономист

преди 6 години

Капиталистическата система, освен всички вреди, които нанася на човечеството, е и опасна за нашето здраве! А въпросното заболяване, е само едно от вредните последствия, свързани с робския труд, който ни ЗАДЪЛЖАВАТ да вършим, маскирайки го зад приказките за демократичност.

3

икономист

преди 6 години

От алцхаймер са заплашени не само "робите", бачкащи за жълти стотинки, но и техните шефове - капиталистите. Те дори са много по-рискови за получаването на това заболяване, защото тяхната работа, свързана с управлението и оперативното обслужване на бизнесите им, е практически денонощна...

2

Алчни капиталисти

преди 6 години

За бързото забогатяване на нашите шефове - бачкай робе и нощем, и то за жълти стотинки!

1

д-р Ох Боли

преди 6 години

Болестта на Алцхаймер е генетична, причина на генетичена мутация, която води до натрупването на амилоида в синапсите, и с постепенното му натрупване, синапсите се разрушават.