26

до 25-чефаче

преди 6 години

То и тук пари има но вместо линейки България закупи патрулки с по 3 камери за по 100 000 лева бройката.И даде още 100 милиона за увеличение на заплатите на полицаите,а за спешната помощ ни заплати ,ни линейки.Ако в Румъния лекар започва в спешната им помощ с 2500 евро начална заплата,то у нас полицая взема по СУЦ между 3000 и 6000 лева,както се похвали почерпен служител в МВР.Та досети се,че в Румъния се дават пари за спасяване на хора,а у нас Управниците плащат на МВР за да ги пазят!

25

Анонимен

преди 6 години

сами извозват болните си близки до спешния център...........иначе - рев за по-високи здравни вноски !!!!!!!!!!!

24

чефаче

преди 6 години

в румъния един арабски лекар им направи третата най добра система за бърза помощ подобна на франция с хеликоптери мотори и неколко степенни линейки спрямо случайте ...в чехия всеки квартал си има спешен център с по едн алинейка патрулка и противопожарен автомобил а ние ние сме отличнците на европа и де факто държавата не съшествува освен на думи флаг и жълтите павета ...

23

Анонимен

преди 6 години

Само да вметна - който не отиде с линейка в болница не се брои за спешен случай! Санитарите на входа го преценяват, това не се прави от медицинско лице поне в София. После висиш в коридора 18 часа докато ти дойде ред. Викането на линейка е единственото правилно нещо в критички ситуации

22

Гробокопач

преди 6 години

Не ми бийте минуси. Какво ви казах, на ва стам във Враца за 26 март? Гласувайте за Корнелия, иначе смърт. А вие, на велики се прайхте: не, ще гласуваме за Патриотите...Затвоа сега, Бойко плаче за вас, но без сълзи!

21

Додо

преди 6 години

На 40г, и то жена, да тупне мъртва е много плашеща история!

20

Гробокопач

преди 6 години

Бойко: Плача за вас....

19

Анонимен

преди 6 години

Линейка да не чакаш. Затова всеки трябва да е шофьор и да има кола - за да се опазим един друг.

18

Анонимен

преди 6 години

Според ГЕРБ линейките са дошли на втората минута след обаждането на 112.

17

Анонимен

преди 6 години

Затова всеки пълнолетен български гражданин трябва да има лека кола. По брой на леките коли на човек от населението изоставаме много от средното за ЕС, а колите които имаме изминават средно между 2 и 4 пъти по-малко километри на година в сравнение с страните от западна Европа.

16

65

преди 6 години

Абе на вад само зГерб вие виновен.Здвеопазвснето е в клинична смърт отдавна

15

Анонимен

преди 6 години

Разбирам, че пак лекарите и линейките са виновни...

14

Наци-социалистомраз

преди 6 години

Във вилаета на Ценко Чоков и Валтер линейки няма, но в замяна на това чалгата се лее в изобилие!

13

Анонимен

преди 6 години

Абе по селата кой те егава за слива!?Важното е в софето за разглезените сохийци да има стотици линейки ..Пирогови..Александровски..Военномедицински и още куп оборудвани и добре платени болници и докторя!

12

д-р Ох Боли

преди 6 години

Линейките не са вседеходи, че на секундата да дойдат. А когато болният тръгва да умира, и професори няма да го спасят. Има си състояния при които смъртта е неминуема. Българинът трябва да осъзнае, че лекарите не са вълшебници.

11

ELF

преди 6 години

Стига с тези линейки , автомобилите в България са критично много , за да се занимавате с линейки . Ама не линейка тряло - някой на ръце да ви носи .

10

Казаха Ви:

преди 6 години

Трябва да станете 4,5 милиона мишлета.

9

До 6 Ранът

преди 6 години

Ранът е само в промитите ви мозъци . Ако един свободен народ се самоунищожава НИКОЙ не може да му помогне!?

8

все пак

преди 6 години

Когато пациентът има воля за живот , здравеопазването е безсилно.

7

чудо на чудесата

преди 6 години

Кажете ми , моля ви, къде по света има подобни ситуации - оставят те без жилище ЧСИ-ли,кметства , МВР и др. ведомства _корумпирани, пенсионерите на доумиране, инвалидите никой не ги "вижда", народа се топи по различни пътеки.А горе ВЕЛИКИТЕ се хвалят , че са добри управленци. Да ги смъкнем долу!