233

Патриот

преди 6 години

комунистически ***, колкото и гнусутии да напишете, колкото и долни да бъдете в предателството си към България като се продавате на руските лъжци и убийците и отровителите на путин, пак ще ви спрем,навсякъде по света и тук в България, както американците върнаха няколкостотин русняка опаковани в дървени костюми от сирийската им екскурзия още февруари месец, когато се опитаха да нападнат кюрдите.

232

примерно

преди 6 години

Въпросът е ние накъде гледаме и къде са ни децата, откъде идват иновациите, откъде имаме сигурност. Къде хората живеят по-добре. Това е достатъчно за един разумен човек, другото е популизъм и пропаганда...

231

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Президента Радев каза истината - този *** е *** като гал0ш !

230

Гунчо

преди 6 години

Цветан Цветанов комунист, служител в ДС ! (Седмо управление ). Осиновен от баба си и дядо си активни борци , за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов! И още: заради този физкултурник "с особена форма на главата" държавата България е осъдена цели СЕДЕМ пъти в Страсбург да заплати дебели обезщетения за нарушаване правата на човека!!!!!!!

229

Анонимен

преди 6 години

Дорогие русские друзъя !Докато вашите съюзницив борбата с тероризма --пиндосите , не започнат да се прибират по родните симеста в поцинковани сандъцивашите проблеми няма да започнат да се решават .

228

Анонимен

преди 6 години

Дорогие русские друзъя !Какво правите в Сирия ?Чували ли сте за zero - sum game ? От една страна бомбардиратетерористите , а от друга се радвате чеси взаимодействате с пиндосите ,които уж също били там за борба с тероризма . Вече и врабчетатазнаят , че американците стоят задвсички терористични боевики вБлизкия изток . Престанете да сеизлагате пред целия свят .

227

Ванга

преди 6 години

Още през 80 те години Ванга предсказа:Русия ке тръгне да трови ора по целио свет. Ама светот ке и го върне. Накрая от глад *** ке ручат трева као добиток...

226

по-далече от Русия

преди 6 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

225

Анонимен

преди 6 години

Руснаците са добре дошли В България .Ако някой ги пипне с пръст ще съжалява додевето коляно .

224

ха!

преди 6 години

Като слушах как говори Цветанов, се усъмних в нормалността му! Щом като някой от Европа каже нещо, ние веднага трябва да го приеме, защото е от ЕС или НАТО! ЩО ЗА ЛОГИКА, НИМА НИЕ ИЛИ ПО-СКОРО ТАКИВА КАТО НЕГО , НЕ МОГАТ ДА РАЗСЪЖДАВАТ?!

223

Анонимен

преди 6 години

Само як бой за пиндоситеи за българските слугина пиндосите . На снимката-- български слуга напиндосия .

222

рубладжийски партии

преди 6 години

Кратък списък на рубладжийските партии-eничapи:БСП, ДПС, Атака, АБВ, ВМРО и др.Рубладжии-лидери на партии:Корнелия Нинова(г-жа Лъжа), Ахмед Доган(агент Сава), Г. Първанов(агент Гоце), Рум.Петков(пикаещият във фонтани),Болен Сидеров(Рубльов),К.Каракачанов(агент Иван). Съвпадение е ли е, че преди 1989г. повечето са агенти на ДС - филиал на руската КГБ ?Рубладжии-псевдо социолози и журналисти:Андрей Райчев, Кольо Колев, Кънчо Стойчев, Валерия Велева, Петьо Блъсков, Татяна Буруджиева, Петър Волгин, Ив.Гарелов, Шаренкова,братя Чукови, д-р Ник.Михайлов, Явор Дачков

221

111

преди 6 години

Тръмп също гледа на изток-към Путин,когото покани в САЩ и към Ким,с когото ще преговаря за ядреното оръжие и най-вече към Китай,който не му е вече противник,а партньор!Какво ще кажеш за това?

220

ПАЗАРДЖИК

преди 6 години

този още ли е на власт.

219

РОС

преди 6 години

българските келемета само драскат щуротии света да види че разбират от политика.1 обиждат президенти и примиери 2.псуват 3.плюват на собствената си страна.плюват на чужди държави 4.радватсе на чужди нещастие.радват се на извършени грехове .5на бялото казват черно.6 съдят кто чели са съдиий от висша степен.7..завижда и ближният си че е преуспял и копае зад него гроб.8.иска да става богат от чужд гръб.9.я погледнете реално до къде я докарахте българия.дрскачи келемете.

218

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен179 По-полека с обидите.А какъв бе нискочелният Първанов,който за два мандата не научи,как е на английски,или на длуг западен език"Добър ден"?Когото никой никъде не покани,освен в Москва.Подписа"големия шлем"и задължи България към Газпром.Който посрами президентството със своите забежки и съмнителните фирми на сина си,апартаменти и прочее.

217

Анонимен

преди 6 години

До пъпеш207 Но не за всички.

216

Анонимен

преди 6 години

До ФалшИ управляващите,и Радев гледат на изток,но се карат,кой е по-по-най.

215

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен221 Най -напред ще трябва всички руснаци да напуснат България,а имотите им конфискувани.Тези,които продадоха Бургаския залив и "Камчия",на руското правителство,да отидат на съд.

214

Анонимен

преди 6 години

ЗЛОБНАТА ШИШАРКА ЦЕЦО, ДА СИ ИЗЯДЕ ДИРНИКА ОТ ЯД. ХОРАТА ГО МРАЗЯТ И ПРЕЗИДЕНТЪТ ЩЕ ДОКАЖЕ, ЧЕ ЦЕЦО ФАЛШИФИЦИРА ИЗБОРИТЕ. САМО ГЛЕДАЙТЕ. НАИСТИНА ИМА ЗА КАКВО ДА СЕ ПРИТЕСНЯВА ЗЛОБНАТА ШИШАРКА