50

(-_-)

преди 6 години

Никой не е очаквал, че 2 женици с огромни топки ще могат да преборят мафията, която в същност определя правилата.. Но, понеже има някакви зачатъци на държава и гражданско общество, може и да има положителен резултат цялата тая бутафория.

49

Кiki

преди 6 години

Каква ирония на съдбата ! - ако не бяха я спипали тая, сигурно щеше да си пие пиенето с тоя " служебния"

48

гост

преди 6 години

До Анонимен : Колкото и да е гениална мисълта Ви (напр. че "14 хил. евро са 20% от 70 хил. евро" - ЕВАЛА, открихме Америка!) нищо не разбрах от това безкрайно изречение без нито една точка, запетая или какъвто и да е друг препинателен знак, както и без главна буква. Явно, мисълта Ви тече като боза, каквато, всъщност, е тя.

47

Анонимен

преди 6 години

Дори да е взела парите, да е извършила престъпление - за това има съд. Да го докажат, да я осъдят! Да си изтърпи наказанието! Но едно ДЛЖНОСТНО престъпление да борим с друго престъпление по длъжност е извратено!То и по тази причина този е бивш прокурор, а ние платихме обезщетенията, присъдени от Съда по правата на човека. И сега пак ще плащаме, без никакво съмнение.

46

Анонимен

преди 6 години

10 ДУШИ КАЗВАТ , ЧЕ Е ВЗЕЛА ПАРАТА :DБАЯ ТРУДНО ЩЕ Е ДА ДОКАЖЕ, ЧЕ НЕ Е ВЗЕЛА ПАРАТА :D-------------------------ТЯ МОЖЕ ДА СЪДИ ЗА МНОГО НЕЩА БЪЛГАРИЯ (ПОЛИЦИЯ, ПРОКУРАТУРА, МЕДИИ)НО ПО ОТНОШЕНИЕ НА ПОДКУПА ТАМ НЕМА СЕ ИЗМЪКНЕ АКО ЩЕ ДА Е НЕВИННА! 10 ДУШИ СВИДЕТЕЛИ КАЗВАТ, ЧЕ Е ВЗЕЛА ПАРАТА ! ДОРИ ДА СА ПОДХВЪРЛЕНИ ОТНОВО СА В НЕЙНАТА КОЛА :DОБАЧЕ НЕ ВЯРВАМ ДА ЛЕЖИ В ЗАТВОРА ! ТЕ УБИЙЦИ ПОЛУЧАВАТ УСЛОВНИ!

45

Анонимен

преди 6 години

Ами ако беше взела суджуци вместо евро, пак ли на земята щяха да ги броят. Питам от хигиенна гледна точка.

44

ист

преди 6 години

Нямам никакво отношение по случая Иванчева.Г.н прокурор Романов, едно тежко корупционно престъпление, не може да се санкционира с друго престъпление - белезници и пет часа унижение. Но ти си прокурор. Бързо се повреждате. Корупцията не се бори с унижение, а с ефективни справедливи присъди.

43

До 30

преди 6 години

Не ти трябва фондация, още по лесно е да се плащат подкупите в Монеро, ако изобщо в случая е имало подкуп , но трябва и малко акъл да се сетиш а не да влачиш кашони с евро по багажници и да те връзват по светофарите :)

42

Анонимен

преди 6 години

Това със стъклените прегради и т.н... Започва да ми прилича на линч цялата тази история и макар и да съм почти сигурен, че е взела, почва много да ми смърди всичко, дори се раколебах дали пък не са й намазали набързо ръцете, докато са я закопчавали... За по-сигурно, не че кметицата е чиста като утринна роса.

41

Solar Power

преди 6 години

Да си признава и да и намалят наполовина присъдата. Ето такива са зелените.Истинските ЗЕЛЕНИ не се показват по телевизията, не парадират, ходят чистят, садят дръвчета и прочие прочие

40

дедо Ташунко

преди 6 години

Това е почеркът на цецко, шестте апартамента. Прах в очите на раята и много мътна работа. Ще поживеем, ще видим. А истината ще научим, колкото научихме истината от Нови Искър.

39

Анонимен

преди 6 години

Цялата мутренски олигархични апарат е мобилизиран да манипулира и насъсква народа,срещу две беззащитни жени, които не позволяваха Мафията да бетонира Младос'та на хората !Не е доказано, че има подкуп, а те вече го спрягат, че има тежко корупционно престъпление !

38

Анонимен

преди 6 години

Липсващите 14000 евро пари са 20 процента от предоставените 70000 евро от заетите обявени за назаем взети или в банкноти като минимум 140 по 100 евро,а като максимум 280 по 50 евро след като ги няма в кашона кутия са взети от някои за броенето които не е белязан от белязаните пари щом като от предаването на остатъчната сума до първата проверка на парата белязана е забелязана липсата и парите белязани не са открити нито при дамите нито при екипа проверяващи по причината че не са ги пипали с ръце.

37

абсурдистан

преди 6 години

Добре де хванахте Иванчева ,Ама хайде и другите ?иначе излиза ,че за 28години само една Иванчева взела 70х евро!А милиардерите,милионерите, големите "фирмаджии" от къде взеха Парите?

36

Симеонов

преди 6 години

За съжаление присъдете ви са такива че се явяват по-скоро поощрения за престъпниците.Когато за убийство даваш присъда една две години условно всеки ще се съгласи и дори процес няма.А тази куха лейка дето един подкуп не може да си поиска като хората,няма за какво да бъде жалена.След като тежко е нарушила закона ще си плаща до живот.Ама били я държали с часове на улицата-да се радва защото скоро по тези улици няма да върви.Ще обитава съответното заведение в Сливен.

35

Анонимен

преди 6 години

Да анализират и работата на инспекторите от столична община. Стотици сигнали за нарушения по строежите в Младост и то очевадни, а те никога не констатират нередности.

34

?!

преди 6 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

33

Анонимен

преди 6 години

ПРЕСТЪПНАТА КМЕТИЦА ВЕЧЕ Е УНИЩОЖЕНА :DЧЕТА В ДРУГ САЙТ И ДРУГИ СИ ОТВОРИХА УСТАТА СРЕЩУ НЕЯ СЕГА ЩЕ Я РАЗКЪСАТ :D

32

Елена Йончева

преди 6 години

Да, Сергей, другари на другари пари не дават, те се разбират направо по телефона. Добре, че всички сме на позиции, от които можем да искаме парички от балъците. Нали така забогатяхме и си гледаме идеалния социалистически живот. А ония мити пенсионери и разни млади ***, нека си вярват, че Герб и СДС не са от нашите:)). Да не забравя и ДПС и патриотите. Много сме, силни сме, почти на всеки километър изоставена българска земя. Нищо, нали ние си живеем зад оградитеи и караме бронирани джипове....

31

Анонимен

преди 6 години

А шефът-футболист на БДЖ кога? Със скандалните обществени поръчки за стотици милиони, нагласени за ПРАВИЛНИЯ кандидат.