106

N hllah

преди 5 години

Браво!! Без тъй училищата са пълни със Турци затова много хубав закон. Вие пък Българите шшш!!

105

АНОНИМНА

преди 6 години

Това да се изучават различни религии и свещени текстове, че и хора свързани с тях ми се струва излишно и безполезно. Няма какво да заблуждавате децата с разни писания,те виждат реалността в България и ако искате да имат ценности, трябва родителите да им обясняват от малки кое е добро и лошо. В часовете по българска литература може да се спомене например за личността на Христос, защо се празнува Коледа и Великден,но не виждам причина някои да обяснява за Мохамед и Корана? Защо Ще ни потурчват ли?

104

Okop

преди 6 години

A, idva voina, nema da ima uchiliste....

103

Анонимен

преди 6 години

РЕЛИГИИТЕ РАЗВАЛЯТ ХОРАТАТрябват на нашите ученици науки защото живеем във време на бързо развиващи се техники а вие ще им наливате главите с разкази за лирични герои живяли преди хиляди години. Дори и да са истински и да слезнат от небето всички тези от библията,тората и корана ще им кажат-"Гледайте си живота във вашето време. Ние живяхме в нашето вие сте тук и сега. "Религиите са банални.

102

Анонимен

преди 6 години

Никакви религии в училище! Часовете по история, философия и литература са достатъчни, за да получат представа децата ни за вероизповеданията.

101

муспи

преди 6 години

До ПЕНКОИмаш късмет, - организаторите на това щоу са все работници по материята. Казваш че религиите са за да се развива езика, но юдаизма се изповядва от племе дето няма език - говорят на съвсем изкривен немски, характерен за азиатски пришълци в Германия, - сега арабите там заговорват постепенно на нещо такова.

100

Додо

преди 6 години

Защо ми се струва, че по заобиколен начин ни се съобщава, че ще вкарат изучаването на Исляма в Българските училища?!?! Това явно е по нареждане от Брюксел! Не забравяйте, че в държави като Германия, (не)Великобритания и Холандия учениците биват индоктринирани в Ислям учейки Коран и бивайки водени на джамия! Пропадането няма дъно.....

99

riho

преди 6 години

Страхотна идея. Часовете ще ги водят архонт Слави Бинев, богословите Данчо ментата и волен сидеров, баба гуси, палома...и ще настъпи такъва живот,че само си викам дано, дано..Държавата няма място в религиозното обучение.

98

ПЕНКО

преди 6 години

ЧУДЕСНА ИДЕЯ И ПРАВИЛЕН ПОДХОД НА МО !!! АЗ ОБАЧЕ СЪМ ПРОТИВ РЕЛИГИИТЕ , ЗАЩОТО СЪМ ТАКА ИНФОРМИРАН И САМОИНФОРМИРАН ,ЧЕ СМЯТАМ МАТЕРИЯТА ЗА ПЪРВИЧНА , А РЕЛИГИИТЕ ЗА ПРОЯВА НА УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ НА ЕЗИЦИТЕ И СТРАХА ОТ НЕИЗВЕСТНОТО !!! ДАЛИ В ПЕРИОДА 1-12 КЛАС ЩЕ БЪДЕ ЗАСТЪПЕН АТЕИЗМА -МАТЕРИАЛИЗМА И НА КРАЯ ....ЕПИКУРЕЙСТВОТО. ХА !!!???

97

Анонимен

преди 6 години

"Но в училище от преподаватели със светско образование."Че то има ли някой от съвременните учители, който да не е със "светско" образование? Само да не е някой "млад" учител, че като гледам сега как ги приемат педагогика в СУ ...

96

Нека

преди 6 години

Но в училище от преподаватели със светско образование.Това ми допада.

95

Писна ми от религии!

преди 6 години

Айде да се трепем заради самият Спорт!!

94

Анонимен

преди 6 години

Атеистите тук пак не са схванали идеята. Искат да го въведат в училищата като свободноизбираем предмет, защото християнските ценности и етика, ако ги нямат в семейството, децата няма от къде другаде да ги научат. Никой не се опитва да направи от децата ви религиозни фанатици, а само да ги направи малко по-морални хора. Нещо, което вие атеисти/комунисти не искате да направите.

93

Анонимен

преди 6 години

Всички религии са еднакви, болест на главния мозък

92

Анонимен

преди 6 години

Кой ли не страда вече от тази скапсна и отвратителна религия исляма? Това е проказа за душата, мозъка, увреждаща човек от раждането му до самата смърт. Работил съм с крайни ислямисти от Пакистан, Бангладеш, Турция, Малайзия, африкански муслими които обрязват момичетата си по най-зверски начин, Судан, Нигерия, Мали и др. Нямате си представа как мислят, като стадо. Имаше такива които не гледаха телевизия защото Аллах не бил създал приемника???? Отвратил съм се от тях. Гордееха се, че бият жените с

91

Анонимен

преди 6 години

Какъв ислям в нашите училища бе, ненормалници от МОН???? Исляма е ретроградна, агресивна и безкрайно промиваща мозъка!! Не знам дали в училището в което учат децата ми ще преподават ислям. Но опитат ли се, вдигаме се всички родители и измитаме цялото ръководство. Ние д е християнска държава, изрично православни, избивани от векове от турски ислямисти. Да си учат ислям извън България, тук трябва да се забрани категорично!!!!

90

Анонимен

преди 6 години

Какъв Хитлер, какви убити мирни хора ви тресат, нeнoрмалници? Над 70 години минаха и Хитлер още ви е виновен, че БСП не печелят избори. На промити червени кратуни думата НЕ трябва да се дава.

89

Лина Йосифова

преди 6 години

До АнонименРодителите Ви не са говорили с Вас за религия, защото самите не са били вярващи и не са осъзнавали необходимостта от вяра, спасяваща ни от греховете. Или са били православни само според статискитката за преброяване...

88

Анонимен

преди 6 години

Не съм против, но е по-добре да подобрят качеството на преподаването на съществуващите предмети с тези ресурси.

87

хаха

преди 6 години

нелепоооо... а час по астрология и магия няма ли да въведат скоро ?!