7

Анонимен

преди 6 години

Докторите са против защото няма да може да се краде и печели от здрави болни.

6

Анонимен

преди 6 години

Като чуя думичката "около" и става ясно че държавата въобще не знае колко граждани имат трайни телесни или умствени поражения /увреждания. Решението е ясно -създава се система която да доставя и осигурява услуги чрез свързването им с егн-то ти или някакъв друг уникален социален номер.- прегледи - лекарства -плащане на услуги -транспорт,операции,престой в болница! В момента дават ти пари за тези неща без да се отчита никъде КОЙ ГИ ПОЛЗВА И КАК ГИ ПОЛЗВА?Автоматично по номер ако тези неща се плащат индивидуално от държавата всички ще ги знаят колко са увредените у нас! Докторите са про

5

Кон

преди 6 години

НОрмално е здравите да носят болните. Затова първо се оправя бита, доходите и работата на здравите, след това на инвалидите. Не може обратното да стане. Промиват ни мозъка с неизпълнимата задача, бидейки бедни, гладни, боси и живеейки в мизерия, да оправяме инвалидите - без да има начин да го решим този проблем.

4

До кокиче

преди 6 години

Просто България не е социална държава. Аз приравнявам инвалидите ( хората в неравностойно положение ) с майките с колички.Знаеш ли на колко места не е възможно да се отиде ако си с колела ? Рампи някъде има ама са защото трябва да има инсче неизползваеми.И в НОИ ти се води трудовия стаж от който ти зависи пенсията.

3

кокиче

преди 6 години

До До бай ХайванНой е друг- и не работи с документи(предпочита да строи лодки). НОИ е друго нещо.И е вярно че има доста народ с фалшиви телк. Няма значение колко време ще изкарат с тези пари- важното е че не им се полагат и заради тях реално неможещите не получават повече за по- достоен живот.

2

До бай Хайван

преди 6 години

И колко според тебе получават дори и с фалшиви телкове ? Месечно не повече от 150 лева.Ти колко време ще изкараш с тези пари ? Ще ти стигнат ли за сметките ?Всичко това е преувеличено в пъти. Идеята е да не се дават бюджетни пари. Ако си бил в казарма знаеш, че се води като стаж .... само, че сам трябва да търсиш архива и сам да пращаш до НОЙ документа.

1

Бай Иван

преди 6 години

Като знам колко фалшиви телкове има,всеки втори представител на малцинствата е с такъв ,изобщо не се учудвам ,а балъците бачкаме за такива ;) !!!!