7

муспи

преди 6 години

В края на 50те години се е вдигнало шум, че в Англия било открито лекарство против рак. Камбаните в Лондон били продължително, комунистическите медии го коментирали предпазливо. И изведнъж всичко спряло така естествено, че ако попиташ ще изглежда нещо фашистко, и всеки разбрал че не е негова работа. Оттогава евреите, поколение след поколение *** от кво да е, но не от ряк.

6

Анонимен

преди 6 години

Не вярвам в конспирации,но има теория че великите сили ни редуцират тайно,защото световното население се увеличава с 83млн души годишно. Масоните или така наречените еврейски фамилии Рокшилд,Рокфелер и близките до тях съм чел, че не умрат от рак и повечето живеят над 100г. Те знаят нещо което ние не знаем. Дезинформират ни за вредностите и крият лека за себе си. Ако някое растение лекува, веднага му правят дезинформационна кампания колко е вредно.Земята се пренаселва така или иначе.

5

Евролюб

преди 6 години

Чудесно е че в Европа все още се прави наука. Дори в малки държави като Белгия. Държава, която явно се управлява от хора, които знаят кое е важно за хората

4

Анонимен

преди 6 години

Ако някой действително успее да се пребори с рака - да се диагностицират навреме и лекуват, ще бъде не мултимилиардер, ами не знам какво. Но това е много малко вероятно.

3

Неконспиратор

преди 6 години

До 2В статията пише, че са изолирани 7 клетки, причинители и реагират различно. Няма как да е открото лекарство досега, защото то не е универсално. Коя е тази корпорация, която го крие, а не го произведе да спечели милиарди? Защо не са скрили аспирина(примерно), а крият за рака?

2

Анонимен

преди 6 години

ЛЕКАРСТВО ПРОТИВ РАКА Е ОТКРИТ ПРЕДИ ПОВЕЧЕ ОТ 30 ГОДИНИ . БЛАГОДАРЕНИЕ НА ОГРОМНА КОРПОРАЦИЯ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЛЕКАРСТВА ТОВА СЕ УКРИВА УМИШЛЕНО ЗАЩОТО ТАЗИ КОРПОРАЦИЯ В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЩЕ ПОНЕСЕ ОГРОМНИ ЗАГУБИ - И ТОВА ГО ЗНАЯТ ВСИЧКИ ЛЕКАРИ ПО СВЕТА ....

1

Анонимен

преди 6 години

Браво на проф.Бланпен и неговия екип.