10

Барабойко

преди 6 години

Към Анонимен: Друже остани си анонимен колкото и да пискаш, точно такива комплексари са лизигазачинте на ВЛАСТТА.

9

Анонимен

преди 6 години

"Защо трябва да се обвинява властта, за това че някакъв автобус се е запалил в движение?"А защо това не се случва в другите държави от ЕС? Щото не ги управлява Барабойко? Щото Барабойко е създал такава икономика, че се карат автобуси отпреди 25 години? Щото Барабойко не се е сетил да затегне ГТП? Щото Барабойко го е страх да повиши изискванията към превозвачите? Щото Барабойко не може да накара КАТ да работи? Да продължавам ли?

8

бг сериал

преди 6 години

Аз съм Тикваря вашия гробар - следваща серия, сезон 4

7

-----

преди 6 години

Пак или отново ?

6

Гробокопач

преди 6 години

Както обясних и преди а тези случки, фактът, че се увеличават при управление на "Борисов 3", не говори, автоматично за стара техника и повреди в нея. Честотата на катастрофите и запалванията на техника, са вследствие, натрупването на империл - отрицателна психична енергия в пространството. В един момент, тя се овеществява; който е усетил напрежението в пространството, ще се сети за какво говоря.

5

House M.D.

преди 6 години

До 3:Со велисопедо! Справка - песента "Св. Георги" на Черно Фередже.

4

1

преди 6 години

Защо трябва да се обвинява властта, за това че някакъв автобус се е запалил в движение?Едно превозно средство, трябва да бъде проверено от механици преди да тръгне на път! Не съм защитник на Бойко, но той лично ли трябва да инспектира всички автобуси, движещи се в България?

3

Анонимен

преди 6 години

влакове се самозапалват...автобуси се самозапалват....а ние, които нямаме коли, с какво да пътуваме?

2

Анонимен

преди 6 години

Автобуса се е самозапалил в знак на протест със викове Алаху Акбар или някой е купил автобуси ковчези зарадени със *** или онкурентни фири си разчистват сметките аз залагам на последното.

1

Анонимен

преди 6 години

Ами това вече стана ежедневие в Тиквения Рай на банкянския Тлъстак.Хората дори вече не отварят да четат подобни новини.