61

до чичо 54

преди 6 години

Абе, чак 89% не, ама 25-30% сигурно и поне ВТОРА политическа сила. Аз имам право да гласувам и ще гласувам отново за АЛТЕРНАТИВА ЗА ГЕРМАНИЯ. Съжалявам, но засега няма подобна политическа сила в Българския парламент.

60

AfD Германия

преди 6 години

Бежанци от Северна Африка ? Африканският континент нараства с 50 милиона новородени в бедността всяка година. Европа и 5 милиона мигранти на година да взема, пак няма да се отрази на броя на "нуждаещите се". Този Аврамополус по-добре да си мълчи, а не да определя политиката на суверенни държави. ДА СИ ВЪРНЕМ СТРАНАТА СИ !!!

59

Анонимен

преди 6 години

Страните, който подкрепиха бомбандирането на Сирия, трябва да си поемат цялата отговорност от действията си и да приемат всички бежанци.

58

Сан-Докан

преди 6 години

ис-алам,У киреча

57

Анонимен

преди 6 години

Чьорная,муха Аре обратно

56

25

преди 6 години

Немците се стараят да замажат резила от антихуманното отношение на хитлерова Германия.Вземан , че вземат майМуни на клона , та чак ще го счупят.Напълниха Европа с природен тен хора.

55

Факт!

преди 6 години

Кво ми я хвалите тая Германия.Цял живот слушам Германия тва Германия онова.Все едно са някакви свръххора.Българина все преекспонира някого Германия Русия и тн.Австралия и Нова Зеландия са зле щото са Комън уелт сиреч преди всички с паспорти на британската империя разбирай Индия Пакистан и тн можеха да емигрират наявсякъде в рамките на империята и там е пълно с пакита индиици малайзиици китайци и тн гмеж.Канада заради френския е пълна с магребинци.Германия е държава от пенсионери нямат шанс.

54

чичо

преди 6 години

на следващите избори в германия алтернатива за германия печели с 80 %

53

Анонимен

преди 6 години

"Еврокомисар призовава Берлин да премахне граничния контрол"Tова е като да премахнеш тотално охраната и полицията на мач между Левски и ЦСКА и да очакваш само хубави неща да се случват.

52

от редакцията

преди 6 години

Изтървали сме две нули в броя бежанци.

51

Анонимен

преди 6 години

Какво очаквате от Меркел,та тя захвърли немското знаме на някакъв брифинг.

50

Циник

преди 6 години

Залеза на западната цивилизация - предизвикан от бездетна старица , под диктовката на американските и господари!Част от клетвата полагана от встъпващият в длъжност канцлер/ка гласи:"Кълна се, че ще пазя немския народ от всякакви беди и нещастия...."Ако кланетата и изнасилванията на немци от алахогъзната *** е това .... то тя е спазила клетвата си!

49

Анонимен

преди 6 години

Ханс не е много умен, защото след време ще стане Хасан.А нашите 13%мюсюлмани са тук от векове и са част от българският народ,за разлика от диваците на Меркел,които ще им сърбате попарата.

48

Анонимен

преди 6 години

А Русия защо не приема сирийски бежанци бягащи от ИДИЛ.Нали Русия се бори за сирийския народ,а само стои и гледа как сирийските деца се давят в морето.Това ли е Русия на Путин

47

да

преди 6 години

Германия е една еврейска колония и приема бежанци, защото така й нарежда Тел Авив.немците имат държава само защото евреите от Америка така решиха и я възстановиха след Втората световна война за да им служи а най-смешното е, че най-силната икономика в Европа няма армия..не й е позволено!!!

46

Клара

преди 6 години

Тая кака акъл няма! След време всички ще и сърбаме попарата.

45

да

преди 6 години

ами тичай в Германия да живееш в кварталите с емигранти тогава ..такъв водещ ще те направят за 24 часа, че ще светиш...отзад :-):-):-):-):-)Германия е водеща не заради милионите бок'луци от Афганистан и Африка, живеещи на помощи ама ти откъде да знаеш..то акьл се иска,а а акьл в соро'соид няма:-):-)

44

германците са хитри

преди 6 години

Половината от тези бежанци стават шпиони на Германия ! Така Германия осъществява икономически контрол над тези държави ! Германия е малка по територия ,но германците са умни и не случайно са едни от най-богатите в света !

43

Анонимен

преди 6 години

Приемаш бежанци- имаш водеща икономика в света.Не приемаш бежанци- имаш ***.

42

Анонимен

преди 6 години

Ами чудесно! Отстъпваме им тия, дето искаха да ни пробутат на нас, ние и без това не сме канили никого. Вишеградската четворка и тя отдавна заяви, че няма да приема никакви квотни разпределения. Наскоро разбрах, че и други държави не желаят гости, та ще им се съберат достатъчно и без да пускат нови навлеци в Европа.