13

Мунчо

преди 6 години

До ЖоА защо не се спре и метрото, защото и там не излиза сметката...колкото до НГТ - повече от 4000 са, защото миналия уикенд, на практика на втория курс на автобусите бяха свършили билетите и след това всички са се возили гратис, без да бъдат преброени. Сигнали за това имаше десетки.

12

Анонимен

преди 6 години

Ей, само бзесмислен хейт. Оставете хората да си се возят. Разбира се, че младите ще излизат, да не мърдат от общаците ли? Мисля че всички сме били студенти и знаем какво е да си млад :) Също така, като нормална столица в Европа в 21-ви век е логично да има нощен транспорт. Подкрепям :)

11

65

преди 6 години

Студентите ще ди ги развявяват цяла нощ,пък будалите нека ги возят.Те тия неграмотници ще ни лекуват и управляват.

10

Анонимен

преди 6 години

от малък си знам че студенткси град е свтлото бъдеще на българия иес уе

9

Жо

преди 6 години

ЗАСЕГА сметката не излиза. За пробното движение на нощния транспорт Столична община е предвидила 900 000 лв до края на годината или по 3 333 лв на нощ. При 400 пътника по 2 лв, това прави 800 лв на нощ. За да е рентабилен, нощния транспорт трябва да вози по 1 670 пътника на нощ или 4 пъти повече от сега.Все пак, това е началото, но ще видим накрая на годината каква е сметката.

8

трафлгар

преди 6 години

във всяка столица и голям град в европа има нощни автобуси- така че браво на столична община! в много градове метрото работи през нощта в събота!! важно е хората да пътуват удобно, бързо и евтино!а не в опърдяно такси с шофьор селянин или пък след 3 уискита да се качиш на джипа -както обичат да правят в българия, защото тук всички са много баровци, с много кинти и са много важни:)

7

Анонимен

преди 6 години

Нормално - там където живеят най-големите сели-нджър.

6

MaйMyнaтa

преди 6 години

Що се отказвате бе псувайте су още малко поне

5

Анонимен

преди 6 години

Аз как се хиля си е мой проблем, а това че ти така се впрягаш така на коментар под безумна статия показва колко ти е багажа в главата. Простотията и тъпотията водят до безсилие в изказа което води само до псувни и агресия! Това си ти! Макар че се съмнявам че и сега ще разбереш! Дотук с коментарите, хайде със здраве!

4

Анонимен

преди 6 години

Хихихихи знаех си че поне един ще се разпознае и ще се засегне! И как реши че съм шоп на жълтите павета не ми е много ясно, ама айде да не задълбаваме ;)

3

Анонимен

преди 6 години

До 2Ти добре, че си роден със златно дилдо в дупето на жълтите павета. *** шоп

2

Анонимен

преди 6 години

Еми нормално от Студентски до Обеля, Люлин да е най-натоварен , селяните и дилърите отиват при другите селяни!

1

Анонимен

преди 6 години

Студентките ходят по адреси, няма лошо. Дано и крайния потребител усети по-ефтиния транспорт.