35

Български Българин

преди 6 години

Колкото до Иран... Какво чакат? Защо не ги смачкат? Защо Рияд и Тел Авив са готови да се коалират?? Араби и евреи в коалиция? Не е нещо ново. Българите и турците също са съюзници ПСВ. Това не са ти арабските държави. В момента гарант за суверенитета на Израел това е САЩ. Без САЩ няма Израел. Окей?

34

Български Българин

преди 6 години

До 34. Къде го пише това?До 35. Грешни заключения си правиш за мене приятел. В геополитиката няма чувства и емоции. Тя просто е.По темата: И на какви ресурси е богата е Израел?? След като това е единствената държава в БИ която няма огромни залежи на нефт и петрол. А половината държава е пустиня. За да оцелеят евреите трябва да ползват акъла си. Израел е хай-тек държава със собствено производство на оръжие и технологии. Но е изцяло зависима от подкрепата на САЩ.

33

До 32

преди 6 години

Не ползвай подобен ник. Само го оскверняваш.А, глупавите ви братвежи относно Израел са смешни и неоснователни.

32

Do 30

преди 6 години

До Български БългаринНе зная, защо всички поклоници на евразия държите много да се кръщавате "българин", "патриот", български българин" и т.н. Доста смешно, при положение, че всички знаем вие обичате Русия повече от България.По темата- Израел е малка държава, но много богата, с ресурси, които са извън копането на нефт. Мисленето ти е типично като за мужин, мислещ, че колкото повече природни ресурси разполага една страна, толкова по-богата е тя.Вярвай ми, израелците ще смачкат иран, за дни.

31

Не индианци

преди 6 години

До Български БългаринТова не ти е сватба в ***'алата, а място за грамотни хора. Повтарям, ХОРА...

30

908

преди 6 години

Празнуват 70 конспирация срещу света

29

House M.D.

преди 6 години

В този случай се намираме в хипотезата на продължаващо /вече 70 години/ престъпление.

28

Български Българин

преди 6 години

До 32Това не ти е изпит по красноречие, а секция за коментари. Всеки може да си пише каквото си иска в рамките на нормалното.

27

Български Българин

преди 6 години

И само да вметна, че Израел е малка държава бедна на реусрси и няма възможността да води продължителна война самостоятелно. За да победи във война Израел трябва да направи т.н. "изпреващ удар" по противника. Срещу арабските държави е лесно. Те са неорганизрани и ***. Но срещу Иран. Дайте по- полека. Ако Иран и Израел се сдавят директно без намесата на САЩ и Русия, край с Израел. Иран ще ги издухат за 0 време защото са голяма държава, а Израел дори и да нанесе изпреварващ удар пак ще загуби!

26

Български Българин

преди 6 години

Само където понятието евреин е религиозно, не етническо. Нищо. За мене това е една голяма несправедливост. Изгониха палестинците от родната им земя и си направиха държава. Дотук добре. Обаче палестинците и до ден днешен нямат собствена държава. Бежанската криза и войните никога няма да свършат. За мене Израел е просто другото лице на САЩ, Франция и ОК

25

Гнидю

преди 6 години

Крадена държава също както и Косово. Да благодарим на хАмериканцитИ :)

24

123

преди 6 години

Ако не ми вярваш, вземи и се поинтересувай по темата, НО да знаеш, че за такива въпроси най-вероятно твоите ще те убият или кой знае какво ще ти направят. Те не си падат много по разгласяване на истината.

23

Анонимен

преди 6 години

До СТРАНДЖАТАА ти за чий призоваваш? За братска обич? Ех, какъв добродушен веселяк си бил/а...

22

Анонимен

преди 6 години

Честито на всички израелци ! Извоюваха си земите взети от арабите. Държава бореща се за своите граници и пазеща земите на християнската религия.

21

Анонимен

преди 6 години

"за нечестивците няма мира, казва Господ (Ис. 48:22)Книга на пророк Исая глава 48, стих 22

20

Анонимен

преди 6 години

"за нечестивците няма мира, казва Господ (Ис. 48:22)Книга на пророк Исая глава 47, стих 22

19

123

преди 6 години

До Анонимен 18ХАХАХАХАХАХА Мене там не ме искат, нещо не съм им симпатичен, НО *** са се клели на Сатаната и като негови слуги си отиват в Ада. В момента, в който умрат и еднопосен билет. Това е уговорка между Рая и Ада. И тъй като всички знаят, че на *** не можа да се има доверие и си ги поизмъчват "малко", че да ги разберат какви са, що са. Ама това не са ти го казали, нали?! Ти защо си мислиш, че всички най-висшестоящи *** толко много се боят от смъртта. Защото са наясно, затова.

18

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

"Направи ни една услуга, *** се гръмни"Ето, казах ви. Появи се едно еврейче и веднага призиви за терор.

17

Анонимен

преди 6 години

До 123То и тебе звездите ти го говорят" и те тъсят от ада, но ти си мълчиш.

16

Анонимен

преди 6 години

До БългаринаКои вие? Вие турците?