70

Анонимен

преди 6 години

Аз ако съм шеф на МВР-то щях да направя следното - пускам цялата *** на стадиона докато се напълни до откат, след това изтеглям полицията от стадиона, блокирам всички входове и изходи, и ги оставям за 48 часа да се изтрепят. На 48-мия час влизам с палки и тези дето още мърдат ако има такива ги доутрепвам с палки в главите. Гарантирам че след това проблема ще бъде кардинално решен.

69

Shark

преди 6 години

Футболът в България трябва да бъде закрит. То не стига че са пълни некадърници тези футболисти, ами и хора получават травми и наранявания заради тях. И само пари трошат. Стадионите да се използват за трениране и спорт на деца, и без това имат нужда малките, повечето са с наднормено тегло, очила и прочее. Да станат от компютрите и да вървят да тренират. А тези некадърници ритнитопковците да вървят да работят. Н есамо да се чудят в коя кръчма ще идат довечера и с коя чалгаджийка ще спят.

68

Анонимен

преди 6 години

Как бе, герой си с постъпката си. Изкачил се е в йерархията. Знаете, че куките, прасетата, ченгетата и т.н. са мразят по подразбиране от ултрасите на отборите. И те не знаят за какво, но трябва да се мразят, да има закачка с тях, бой. Това е повече от да мразиш другия отбор. Лошо за жената, дано се оправи.

67

Анонимен

преди 6 години

За всеки мач на Левски и ЦСКА живота в София замира,движението се задръства,центъра се затваря,заради шепа *** и кримиелементи.Полицията им прави шпалир и ги води на стадиона.Столицата на държавата Европредседател е овладяна за един ден от тълпа вандали под благосклонния поглед на полицията.Страшно либералната българска полиция която прави всичко възможно за да улеснява действията на тези хора.Полицията прави шпалир на шепа криминали,с нагло държане и скрити лица(което е забранено!)

66

Тато из Правец

преди 6 години

Вадете от футбола тая *** ,,Левски,, ЦСКА , ,,Пирин,, ,,Ботев ,,Пд , ,,Локомотив,, Пд...

65

наказанието

преди 6 години

око за око

64

рефери ги зближават

преди 6 години

ако се съешат батко ни Лудогорец и тетка ни ФакоЛевски, ще се получело било ЛУДАТА КРАВА, Лево ГуФедо или ОлигоТелета

63

Анонимен

преди 6 години

добрата дума и кривият крак- футбол неправят

62

До 66

преди 6 години

Виж пост 65- Инвитро майонезно -доказателство за думите ти.Каква е ползата от съществуването на такова,,същество"-нито човек,нито животно.

61

Дръж се!

преди 6 години

Локо-Надежда сме готови да дадем кръв за момичето-полицайка.молиме се да й се размината всички опасности.с тялото си на стадиона, тя е спасила зрител, а можеби дете!мамка ви на всички които пишете с ирония, присмехулни и цинично за момичето-полицайкадръж са момиче! ти си смел човек!

60

Стар запалянко

преди 6 години

Едно време сме седели левскари и цесекари смесено и не сме се избивали.Бъзикахме се,карахме се ,спорехме но никога не ни е идвало на ум за бомбички,боксове,ножове и т.н.И стадионите бяха пълни.Сега една шепа озверели същества отиват да се бият,псуват и трошат.Пълна слободия.А речника им вижте по форумите,речник на хамали и каруцари-*** на обществото.С тях не можеш да разговаряш нормално и са супер опасни-потенциални убийци.И футбола е феновете са на дъното

59

инвитро маьонезно

преди 6 години

къде се е видяло изнасилено искърско говнеду да пали бомби?наели са некой миграт да мета бомбите и са си му платили с две дузини епилирани и смазани дуБета, та шо мигрантерасо е получил обезспеRматяване му га в Исул in-travenozno преливат мъжка подухненска майонезъ

58

дано каката се оправ

преди 6 години

нали фенофе и фишизиционери се кланят на един тикварски урсузин, ко плачат?дано каката се оправи че с едно око не си е работа

57

Перуков

преди 6 години

Публиката на уефски-най примитивната публика.

56

Неа

преди 6 години

На мен един тъпан ми хвърли бомбичка нарочно в краката , на такива трябва на главата да се хвърля , че и без това за нищо не им служи .

55

Неа до 58

преди 6 години

За привилегията да взимаш 600 лева и да охраняваш пияни и дрогирани , можеш да ослепееш . Браво мисъл !

54

123

преди 6 години

От години по футболните стадиони се събира само утайката на обществото. Хора в буквалния смисъл ***. И пари да ми дават няма да отида на мач.

53

Анонимен

преди 6 години

След като продължават да се позволяват тези неща, ще ги има. Всеки мач е повод да се събират криминалните елементи под формата на привърженици на отбор.(особено на тези двата) И на Ботев и Локо Пловдив не са нещо нещо друго. И за какво са тези организирани битки между полиция и вандали. Вероятно се прави умишлено.

52

Анонимен

преди 6 години

Ми да не е ставала полицайка бе кво я съжалявате?Не са се преуморили от работа,хранят ги добре манджата им е на цена почти като в комунизма а и повечето са много невъзпитани-крещят говорят грубо,заповеднически,редовно нарушават законите когато им е угодно и ползват службата си за да станат адвокати.Изобщо в Бг добро мнение за полицаите имат само техни колеги.И това не е защото мразим ушевите.Не просто реалност.

51

Анонимен

преди 6 години

Веднага да се приеме закон който да легализира и да освобождава от наказателна отговорност убийството на футболен фен от друг фен. Сигурен съм, че и самите фенове ще са доволни. Нека се избият по между си.