8

МНОГО ПОСТРАДАЛ

преди 6 години

ОТ ДЕВА....ХАХАХА....РАЗПРАВЯЙТЕ НА НЯКОЙ ДРУГ ЗА ДЕВАТА ,ЧЕ ДЪРЖИ НА ДУМАТА СИ....НАЙ-ДОЛНИТЕ ЛЪЖЦИ И МОШЕННИЦИ,ЩЕДРИ НА ОБЕЩАНИЯ И ПАРАДИРАНЕ ПРЕД ОБЩЕСТВОТО А ВКЪЩИ ЗЛОБНИ ЗМИИ...ИЗПОЛЗВАЧИ,НАГАЖДАЧИ,ИНТЕРЕСЧИИ И ПОДМОЛНИ...СКОРПИОНИТЕ СА ЗЛОБНИ И МНОГО ЗЛОПАМЕТНИ...ВОДОЛЕИТЕ СА ПОЧТИ КАТО ДЕВИТЕ...БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧ ОТ ТИЯ ТРИМЦАТА ( ЗОДИИ )

7

Стамен

преди 6 години

Някой пострадал от лъв няма ли?

6

Извинявайте любими!!

преди 6 години

Животът ме КАЛИ с Козирог -тях познавам най-добре. Понеже мястото е ограничено нямаше място да напиша и хубавите им качества. Те ще ви дисциплинират, ще ви намерят работа-спомагателна на тяхната дейност. Щедри са и знаят как да благодарят. Лоялни и коректни са. Късметлии са. Рискове поемат. Суетни са-чисти и спретнати. Разбират от Комфорт и го търсят. Пристрастяват се често. Добри имитатори. Извинявайте за критичната ми оценка! Знам, знам вие такива не приемате!Това е четиво за другите хора!

5

Пострадал от Риби

преди 6 години

На пръв поглед добрите Риби...дам.. приказливи, добродушни, НО това всико върви в пакет с излишна бъбривост, *** разсъждения и неуместен кич. Обичат лукса.Наивни и нетърпеливи . Не изслушват опонента- не чуват. Могат да ти се обадят и 30мин да се оплакват. В момента ако решиш да споделиш нещо , въобще не те чуват , може и да ти каже чао. Просто им трябва слушател. Съвети приемат, но рядко ги изпълняват. Прощават, но незабравят. В компания -ще ти разкажат всичко по трогателен начин.

4

Пострадал от Дева

преди 6 години

Както Козирога така и Девата са трудни характери- един земен знак са. РЕВНИВИ, СРЪДЛИВИ. Ако ти трябва инспектор /надзирател -ето го човека Дева. Всичко знае, може, действа. Капан да ти направи -отлично ще се справи! Не и размествай нещата, не и предлагай нещо неочаквано и спонтанно- изненади не обича. Обича да се рови в стари неизяснени неща и да забърква интриги. В клюките са направо виртуози. За Доброто ли ?- Да да...интересчии до дупка. Знаят на кого да лижат гъзо отлично! Службогонци.

3

Пострадал от козирог

преди 6 години

Козирога е най-егоистичната зодия. Работят много, когато е изцяло за тяхна полза И ИНТЕРЕС. Да ти свърши странична работа по твое желание и начин- забрави. Верни приятели са, докато си им удобен. Грешки непрощават. НЕ СЕ ИЗВИНЯВАТ за техните грешки, или го правят бездарно. Всеотдаен е докато си мислят, че някой ги обича, т.е ги боготвори. Когато разбере,че не е център на Вселената, става заядлив, сприхав, избухлив, агресивен. Мога дисертация да напиша. Не са за компания...скука.

2

Стрелец

преди 6 години

аз пък се държа за стрелата!

1

Няма зодии

преди 6 години

астролози и написани пълни измислици - свободни съчинения..