35

prav e

преди 6 години

radvam se, 4e ne samo a3 sum na tova mnenie. Dobur e u3bekut

34

Анонимен

преди 6 години

хитър е , но поне тук човека казва истината в прав тест без заобиколки , за това шапка му свалям

33

Анонимен

преди 6 години

Стига! Писна ми от тоя Ердоган! Не му харесва че друг се набърка в Сирия и му отнема възможността да се разправи окончателно с кюрдите и да си прави там каквото му скимне.Ако някой вярва, че тоя човек се води от хуманни подбуди, че много го интересува съдбата нас Сирия, трябва или да е най - големия блюдолизец или най - големия ***. Той просто се дразни че друг го изпревари и му отне кокала, защото реши, че той ще е фактора в тази ситуация. Ама не.Не е по - различен от хората, които ругае.

32

Анонимен

преди 6 години

Не го харесвам Ердоган, но за това е 100 % прав-западните политици са хиени и акули!!!!

31

антизападопоклонник

преди 6 години

изкопаеми, но за сметка на това притежава огромни рекреационни природни ресурси, турците се радват на много добър климат и условията за живот и стопанска дейност са изключително добри почти по цялата турска територия. Притежават също сравнително плодородни равнини, долини и крайбрежия с прекрасен субтропически климат, където могат да отглжеждат в промишлени количества дори и тропически растения! Допълнително Средиземно море, миещо бреговете не по-голямата част от Турция е доста богато и на риба.

30

антизападопоклонник

преди 6 години

Само не ми е ясно какво толкова им е влезла в полезрението на турците тази Сирия! Форумните разбирачи неведнъж да изтъквали огромната площ, на която се разполага Русия и огромните ресурси, с които разполага. Само дето забравят да споменат, че на около 70% от тази площ условията за живот и стопанска дейност са изключително неблагоприятни. Повечето ресурси също са разположени в територии със много сурови условия. Турция пък, от своя страна, не притежава големи залежи на нефт, газ и други полезни

29

Bg men

преди 6 години

Как да го кажа завиждам , че съседите имат такъв президент ! Но напълно си е прав Ердоган . Прав е .

28

999

преди 6 години

МНОГО ПРАВИЛНО И ТОЧНО КАЗАНО :ИМА ХОРА ИЗДИРВАНИ ОТ ИНТЕРПОЛ С ЧЕРВЕН БЮЛЕТИН , КОИТО НАЙ СПОКОЙНО СЕ ПОДВИЗАВАТ ИЗ ЕВРОПЕЙСКИТЕ УЛИЦИ .ИМА И ТАКИВА КАТО :ПУЧДЕМОН , КОИТО ГИ АРЕСТУВАХА ...ИМА И ТАКИВА КАТО ... ДЖУЛИАН АСАНДЖ !ИМА И ЕВРОДЕПУТАТИ СЪС СВАЛЕН ИМУНИТЕТ , И С ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ЕВРО ГЛОБА , ЗАРАДИ ИЗРАЗИЛЕ СЕ "ПРОТЕСТНО" СРЕЩУ МЕРКЕЛ !ТОЕСТ НИТО В ЕВРОПА , НИТО В САЩ ИМА ДЕМОКРАЦИЯ И СВОБОДА НА СЛОВОТО !ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ И ЗА ЛИБЕРАЛНА ФРАНЦИЯ , КОЯТО ИЗГОНИ РОМИТЕ !

27

Анонимен

преди 6 години

"Не може религията да се превръща в зомбировка"Защо... като ви се "зомбират" монахините и поповете ви с големите гъсти бради... Това може! А?

26

Анонимен

преди 6 години

"А за агресията неговата спрямо кюрди, гърци и тези, които не споделят диктатът му, нищо не се говори..."Кои кюрди? Тези, "мирните" дет правят атентати ли? Тези, които са пионки на тоя и оня ли?Кои гърци? Тези, дет са лигавите момчета на еуропата ти ли? Аре джаманги?

25

Анонимен

преди 6 години

А за агресията неговата спрямо кюрди, гърци и тези, които не споделят диктатът му, нищо не се говори...

24

Krom

преди 6 години

Баси, гледам и не вярвам на ушите си. Тоя става със Запада и си ляга с Русия. След удара в Сирия пръв поздрави САЩ, Англия и Франция. Днес - са акули. А тук бъка от "харесвачи"?! Абе хора, този Ви е съсед. Утре може да не му хареса как миришете? Нали бяхте в неговите "духовни граници"? Тогава кой ще Ви защити - Русия? Нещо не разбирам. А сега го сложете на пиедестала до Вовата и вече съм сигурен, че тук е *** до трола.

23

Фахри

преди 6 години

Ти пък точно да говориш за мюсюлманите.... Дето Турция е избила най-много мюсюлмани в последните няколко години..

22

ehaa

преди 6 години

Много ми харесва термина "фурнаджийска лопата" :) Платените списвачи винаги нагаждат харесванията си и нехаресванията си според линията зададена им от някъде. Много често се четат изрази като еди си кой не харесвам / или по принцип и тн. ОБАЧЕ... и започват да хвалят някой или нещо което е в "правата линия". Елементарни коментари прозиращи отдалече с каква цел са написани, но пък и таргет групата не е най-умната така че... И като добавим и факта че си слагат сами по 1к+ палчета нагоре са смешни

21

АК– 47

преди 6 години

Не съм фен на Ердоган но е прав за ООН.

20

Бай Шиле

преди 6 години

Тоя почна да ми харесва.Браво има топки човека.

19

Анонимен

преди 6 години

Неу сравнявайте църквата с исляма, разликата е огромна. ....Все едно казваш не сравнявайте книгата с библиотеката. Предполагам си искал да кажеш да не сравняваме християнството с исляма. Ами не ги сравняваме, то разлика голяма няма.

18

Анонимен

преди 6 години

Ердоганя е достатъчно силен за да може да казва истината която боли. Микроня позеленя от яд когато не успя да го склони да участва в ударите.

17

Анонимен

преди 6 години

Не може религията да се превръща в зомбировка, от невръстни деца може ли човек да очаква да направят разумен избор - промиват им мозъците и им съсипват животите. Неу сравнявайте църквата с исляма, разликата е огромна. Какво да очакваме от деца, които още нямат ценностна система да бъдат тикани по пътя на фанатизма.

16

Анонимен

преди 6 години

Жалко, че организирания му от запада преврат не успя.