110

УЖАС

преди 6 години

ПУСНАЛИ СА ПО ИНТЕРНЕТО ГАЗ ДУРАЧОК,ТЕЗИ ЛОШИ РУСНАЦИ...НЕЗАБАВНИ САНКЦИИ ОТ ООНЕНО И ЕСЕТО.....

109

Анонимен

преди 6 години

До азЕ, ще има още един ***, надхвърлил го стократно - този който предлага такъв "тест". Абе с конктурс за тАпотия ли ви набират поръчителите?

108

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 80Глупеандъре, кой изключва сам себе си?!

107

Анонимен

преди 6 години

"... правителства и организации от частния сектор..." Я, величаещата се Британия, имала "правителства" и за частния сектор?! Ясно, затова правителството на лудата бабичка лъже толкова много. А какво отношение имат САЩ към кибератаките във величаещата се Британия. Нещо много силно крадецът вика крадеца. Патологични лъжци. Досега не се бяха излагали толкова силно и показно.

106

Анонимен

преди 6 години

АНГЛОСАКСИТЕ СЪВСЕМ ИЗПЕРКАХА. ИЗГЛЕЖДАТ ВСЕ ПО-СМЕШНИ.

105

Гост

преди 6 години

Дрън дрън .Кой ми *** в гащите.Лажи лажи и пак лажи.Новичок не мина и сега това измислиха.Царе са на конспирациите.Ама кой ще им по вярва.

104

Анонимен

преди 6 години

Дори така да е .....................САЩ и Англия си го просят сами!!!!

103

Боби

преди 6 години

До Калеко Алеко 106САЩ ползват финансовите инструменти за да "ПРЕПЯТСТВАТ създаваНЕТО технологии, за да подобрят производителността, стандарта и качеството на живот НА РАЗВИВАЩИТЕ СЕ СТРАНИ""използват постиженията на НАУКАТА за деструктивни цели, за да създават хаос, безредие и да рушат това което другите са създали, като зловредни вируси, които унищожават клетките на гостоприемника за да могат да подчинят засегнатия организъм"

102

Анонимен

преди 6 години

Тия извънземни правят кибер атаки и след това набеждават Русия. Това на нищо не прилича. Накрая Путин ще се ядоса ще им изпрати Кинжалите и крилатите ракети с ядрени двигатели и ще им изпепели планетата .

101

До 108

преди 6 години

Диагнозата е "хем голям, хем на**сран"!

100

Анонимен

преди 6 години

Толкова мощни демократични държави, а не могат да се опазят! Пак ли Путин им напълни памперса? Май всеки ден взе да се повтаря изпускането!

99

Анонимен

преди 6 години

Не знам, но като чета коментарите по интернет, не само тук, ми се струва че международният авторитет на британци и американци се срутва всеки изминат ден. Колкото повече лаятсрещу Русия, толкова повече нормалните хора почват да ги ненавиждат.

98

Калеко Алеко

преди 6 години

Нормалните държави в цивилизованите общества създават технологии, за да подобрят производителността, стандарта и качеството си на живот, а тези от Мордор, използват постиженията на другите за деструктивни цели, за да създават хаос, безредие и да рушат това което другите са създали, като зловредни вируси, които унищожават клетките на гостоприемника за да могат да подчинят засегнатия организъм и да сринат защитните му сили ... !!!

97

Боби

преди 6 години

"Приписването на тази злонамерена активност праща ясен сигнал на Русия - знаем какво правите и няма да успеете", заяви британският правителствен говорител.Ами както се казва няма какво повече да говорим - САЩ и ВБ ПРИПИСАХА ПОРЕДНИЯ ГРЯХ НА ГРЕШНИЯ ЗЛОНАМЕРЕН ДЯВОЛУФФ ДА БЯХА ИЗМИСЛИЛИ НЕЩО ПО-ОРИГИНАЛНО...

96

пенко

преди 6 години

Американският" УОКИ-ТОКИ-ЛИЙКС " и британският "ТОКИ-УОКИ - ЛЕЙКС" ЗАЯВЯВАТ , ЧЕ РУСИЯ НЕ СПАЗВА УСТАНОВЕНИЯ ОТ ТЯХ " СВЕТОВЕН КИБЕР РЕД -С ПАРОЛА "РИБА МЕЧ" !!! САМО ЕВРЕИТЕ ИМАТ ПРАВА НАД "СВЕТОВНИЯ ИНТЕРТЕРМИНАТОР" ! "ФЕЙСБУК -ФЕЙСБУК ...В РУСКАТАА.. БАНЯЯ"!!!

95

Анонимен

преди 6 години

Нещо престанах да им вЕрвам на тия ...

94

Анонимен

преди 6 години

тея кравави не спреха да лъжат ..добронамерана е била атаката и то от Китай

93

БЕЗПРИСТРАСТЕН

преди 6 години

Доналд Тупето и Тереза *** вече не знаят какво правят в жалките си опити да замажат собствената си некомпетентност... от време на време Макарон и Анхелита Ханъм им се връзват... за щастие IQ на повечето от световните лидери надхвърля това на тези недоразумения...дори и севернокрейската прическа е по- адекватен... човек вече не знае дали се смее или да плаче

92

Много лъжа

преди 6 години

Защо четейки коментарите никой не вярва, че то ва се е случило и че Русия има нещо общо.На някой му плащат солидно всеки ден да съчинява лъжи, ама все по скоро ще спрат да му вярват и даже истина да каже, ще звучи пак като лъжа!!!

91

аха

преди 6 години

И на Путин обувките му скърцат...злонамерено