18

123

преди 6 години

До СимеоновИ Хакинен. Не само Сена. Но той се отказа.

17

123

преди 6 години

Абсолютно безкомпромисна машина. Аз бях фен на Мика Хакинен,но Шуми наистина беше един от най-добрите. Сегашните пилоти са мамини синчета сравнение с гладиаторите от тогава. Затова и вече не гледам формула 1.

16

Анонимен

преди 6 години

Единственият пилот във формула 1 на който при 370 км/ч пилотиране, пулса му се покачва от 60 на 70 удара в минута на сърцето. Толкова спокоен. За всички други пилоти е в рамките на 100-120. Това говори колко е бил спокоен Шумахер спрямо колегите си при такава скорост.

15

Анонимен

преди 6 години

Как може да сравнявате Сена с младия Шумахер който прохождаше във формулата, когато Сена се уби? Все едно да сравнявате Пийт Сампрас с младия Федерер, който го пречука 2003-та на US OPEN, и да казвате че Сампрас е по-добър от Федерер.Не ставайте смешни.

14

Анонимен

преди 6 години

Да сравняваш Сена с Шумахер е все едно да сравняваш Мохамед Али с Виталий Кличко. Виталий щеше да убие от бой Мохамедчо в първия рунд още.

13

Анонимен

преди 6 години

Само едно ще ви кажа: Мика Хакинен и Сена бяха велики пилоти, но Шумахер на дъжд ги разбиваше. Ето там си личи кой е най-велик!

12

Симеонов

преди 6 години

Шуми не крал титли от никого, най-малко от доста посредствения Д.Хил.По времето когато Шумахер спечели първата си титла с Бентон-Форд, Деймън Хил разполагаше с колата на Уйлямс,най-добрата от всички, само от това преимуществото на Хил беше няколко секунди на обиколка.Но беше слаб карач,особенно на мокро.Със слабия си болид Шумахер му взе няколко нарисувани състезания, особенно това но Спа и стана шампион.Единствения който можеше да конкурира Шумахер беше Сена,но за съжаление загина.

11

Красив

преди 6 години

Не не най добрия и най великия. Най големите не крадат титли от деймън хил и не ги наказват за неспортстменство. Той си знае

10

любо

преди 6 години

Как точно Дейвид Бекам е най-велик спортист????

9

Анонимен

преди 6 години

Смърта на Сена даде шанс на Шумахер, това е истината

8

Друг Фен

преди 6 години

Сена беше велик, да.Но и Шуми е легенда ! Дано се възстанови скоро...

7

Фен.

преди 6 години

Да Сена също беше велик и ммои кумир! Помня когато загина Сена, тогава едва ли не очквах Шумахер да се откаже от титлата, но ...Щеше да е хубаво да гледаме битки м/у двамата велики, но такъв е живота.Сега само може да се спекулира кой щеше да надвие. Все пак тогава Шуми още прохождаше и се учеше да бъде шампион.И двамата са велики и не редно да избираме единят пред другият!

6

Видин

преди 6 години

Голям шампион!!!Може би най-големия на нашето време.Не мисля,че Сена беше по-добър от Шумахер.

5

дедо Ташунко

преди 6 години

Оказа се,че фамилията на Шуми притежава около един милиард и 200 милиона богатство, така че ако е подарил 50 милиона някъде, не е станал бедняк. За него цари пълно информационно затъмнение, само вече се знае, че след удара си със ските в скалата, притежава коефициент на интелигентност равен на нула. Тялото му е живо,но в главата чашите са разбутани. Жалко за този велик спортист, още е много млад. И аз от сърце пожелавам да се оправи.

4

Анонимен

преди 6 години

Въпреки че не съм му фен, не мога да не призная таланта му. Уникален пилот променил формулата за винаги. Респект.

3

Анонимен

преди 6 години

Уважавам всеки спортист, но истината за този е че ако Сена не беше загинал, Шумахер щеше да остане в историята като вечния втори

2

Анонимен

преди 6 години

Да го пуснат и в НЕ толкова работно времееееее

1

Фен

преди 6 години

Шуми, все още чакаме най-голямото чудо - да се пребориш с последиците от най-нелепата злополука която си претърпявал и отново да се върнеш сред нас.Не спирай борбата!