121

Flo

преди 6 години

Слава на Бога, че няма жертви!

120

СПМ

преди 6 години

До Анонимен #125 законно е ако са с придружител

119

Анонимен

преди 6 години

Деца в тъмната част от денонощието законно ли е

118

varg

преди 6 години

Пострадалите се футболистки на ФК ''Олимпиа'' Шумен.

117

Брадчед

преди 6 години

САМО КАМЕРИ В ПРЕВОЗНИТЕ СРЕДСТВА!!!!!!!!!!

116

Неразбирко

преди 6 години

Умните глави по света отдавна са го казали:Ефективността от наказанията се измерва с тяхната неизбежност, като размера на наказанията е несъществен.В България наказанията станаха свръхвисоки и на практика не се налагат, а в малкото случаи когато се налагат, то това обикновено е след ПТП и много често наказанието е за невинния шофьор, а за виновния нищо.

115

Анонимен

преди 6 години

Всички, които си мислят, че ЯКИТЕ глоби ще оправят положението са в дълбока заблуда. Това никога и никъде по света не е станало.

114

chester

преди 6 години

Как ше се обърне след 21.00ч.?Нали по закон деца се транспортират само в светлата част на деня?!

113

Анонимен

преди 6 години

Глобите нищо не променят, ако няма събираемост. Има хора с един куп актове и глоби и си джиткат като бесни. Глоба, запориране на заплатата или помощите, конфискация на автомобила, обществено полезен труд( тип тухларна), затвор. Това са мерките, които могат да направят разликата. Ако на някой в държавата му пука за друго освен за топлото кресло и клатене на крака зад бюрото

112

Пицата

преди 6 години

Единственото решение, което ще озапти българския шофьор е да му се отнема автомобила за 1 година при нарушение бе значение от нарушението.Впредвид манталитета ни, ако искайте вярвайте ще се случат чудеса.

111

ttt

преди 6 години

Проблемът не е в липсата на обучение, а в липсата на възпитание. А възпитание не може да има, ако главата на рибата мирише. Днес съм изминал два километра с колата. Срещнах полицейска кола, която се движеше без включени къси светлини.

110

Анонимен

преди 6 години

Докато органите на реда продължават да си вършат работата през пръсти-така ще е.! Трябват ЯКИ закони които да се съблюдават ако искате да спрат убийствата по пътищата.!!!

109

Гепи

преди 6 години

Браво само това да се случва.

108

Софиянец

преди 6 години

Отговорите на следните въпроси са първопричината за този инцидент:- Защо още няма магистрала между столицата и вече втория по големина град в страната?- Защо се превозват деца в тъмната част на денонощието?

107

Тиквена Слободия

преди 6 години

Преди 89-та година в държавата имаше ред и строг контрол. Тогава никой ръководен кадър по заводи и организации не си и помисляше да нарушава законите. Имаше т.н. държавен и партиен контрол, който беше безкомпромисен!Сега анархията и слободията се вихрят навсякъде и хаосът е пълен!

106

Анонимен

преди 6 години

Истината е че държавата не си гледа работата.!!! Решение ИМА--при тежко нарушение под отговорност да се подвеждат и издали книжката на нарушителя.!!! Има и още варианти - просто трябва държавата да си Влезе в РОЛЯТА.!!!

105

red charger

преди 6 години

""Нещо може би не правим, както трябва, в обучението на младите шофьори", заключи той." аууу добър ден....да ви кажа ли какво не правите както трябва: продавате книжки на *** и неграмотници, няма никакъв контрол върху това кой как обучава младите шофьори, повечето /включително и аз/, не са карали по време на курса извънградско и на магистрала - нито една минута..после излизат сами и е руска рулетка

104

Анонимен

преди 6 години

"Глобите трябва да бъдат процент от доходите на нарушителя, както вече е в много държави."Ти нали си наясно, че повечето с лъскавите коли се водят "безработни"? :) И какъв процент от доходите ще му вземат като глоба тогава? И това не е решение.

103

Redhorn

преди 6 години

ДРУГИ закони чиято строгост да кореспондира ДИРЕКТНО с манталитета и народопсихологията на българина.И след това законите ДА СЕ СПАЗВАТ и самото им спазване да се съблюдава! Но всичко това разбира се няма да се случи така,както вече 28 години българина показва тоталната си неспособност да се управлява сам.Който не вярва,нека посъбере малко база-данни в главата си и после да се огледа.

102

Ганчо

преди 6 години

Не може Рено да удари рейс малко преди задния мос и да го обърне. Това са пълни глупости и противоречи на всички закони на механиката. Шофьора на автобуса също има вина. Не е овладял автобуса, не е преценил къде се намира и затова се е подхлъзнал в канавката. Слушах че имало очевидец, който казва че автобуса се е движел на колелата само на дясната страна. Този явно е гледал много американски филми.