66

Анонимен

преди 6 години

Еврослугите на ФАЩ не стига,че са със свалени *** и за най-елементарна военна операция,ама се навират непрекъснато между шамарите,за да си докарат някаква реална война на своя територия..или ФАЩ да им я натресе!И без това недоразумението ЕС вече се е превърнало в минно ислямистко поле и само чака малка искра,за да изчезне в небитието - не само като империя,но и като отделни държави и народи!!Ясно ли ни е на нас,евроовцете,на какво минно поле сме и като какви малоумия се държим?!

65

Анонимен

преди 6 години

Нека САЩ и Русия се дърлят. Двама се карат третият печели. А и няма по-опитен от правенето на война от ЕС. Да се надяват Европа да не започва война, че ще стане страшно.

64

П.Петров

преди 6 години

Заради това трябват 2 милиона обща професионална армия и общ военен бюджет, вместо да се налива в бездънни европейски хранилки.

63

Taliban

преди 6 години

Eu izmamnici

62

Анонимен

преди 6 години

ЕС е слабоумен. По-добре да не води война, защото на слабоумен не се дава оръжие. Слабоумният ЕС разби Близкият Изток и Африка.

61

Анонимен

преди 6 години

Изводът е, че ЕС ще сменя САЩ с Русия.

60

Анонимен

преди 6 години

Когато се правят сравнения между несравними същности, съвсем естествено съжденията са неверни. Афганистан и Виетнам. Какви бяха заплахите за САЩ от Виетнам?Ако имаше нещо нередно от правна гледна точка при събитията в Унгария и Чехословакия, мислите ли , че Западът нямаше да се намеси? Позорно е това, което става в Сирия днес. Позорно е и мълчанието на обикновените хора. Поколението на 60. и 70. години беше качествено...

59

чичо Гошо

преди 6 години

СС ,знаеш ли защо руснаците влязоха в Афганистан?Не е зле да почетеш малко предисторията на всяко събитие.Основната причина за инвазията е опита на САЩ да разположат радари за далечно разузнаване. и оттам да наблюдават военни обекти в Русия.

58

сс

преди 6 години

до 59В Афганистан първо влязоха руснаците. Да си знаеш де. Както и в Чехословакия, Унгария и т.н.

57

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 6 години

За какво да воюва ЕС??!НАЛИ ВСИЧКИ ИСКАТ ДА ДОЙДАТ В НЕГО..?ЩО НЕ ИСКАТ У РУСИЯ, НАПРИМЕР??!ЩОТО ТЕ--НЕПРЕКЪСНАТО ВОЮВАТ С НЯКОГО.../за да се правят на велики/

56

Анонимен

преди 6 години

ЕС не трябва да влиза във никаква война ,ако това е война на САЩ да си я водят както знаят но ЕС никога не трябва да влиза в тази война ,въпреки че Франция и Англия вече са там -ами да си гризат ноктите

55

Хи хи !

преди 6 години

Каква готовност за война ,бе брюкселски зелета прости! Вие не можете да спрете ордите с фесове и шалвари,които без да стрелят превзеха цяла Европа! Какво остава,ако ордите бяха дошли с оръжие! А този сценарий е възможен съвсем скоро,ако стоят жалките европейски чиновници и *** и си бъркат в носа по скъпи офиси в Брюксел. Удари с ракети "Томахоук" са нужни именно по тези канцеларии.

54

Ala-Bala

преди 6 години

Добре. Стигат на 2 СВ. нека 3 СВ се води в Амерка! Няма да бъде като в Холивуд.

53

Анонимен

преди 6 години

Американците където са минали по дбре не е станало.Афганистан,Либия ,Ирак ,Сирия

52

Хипстър Многознайков

преди 6 години

Българите не искат да водят войните на Израел.Същото се отнася и за тези на Русия,САЩ,Германия,Франция и т.н. нео-колонизатори,които драпат да ни яхат.Малко са ни вътрешните проблеми,остава и да пращаме пушечно месо за болните амбиции на тоя и оня.Баста!

51

граматика

преди 6 години

Расколът не е раскол, а разкол, ограмотете се, драги журналистки

50

Анонимен

преди 6 години

ЕС може само да яде ГМО-вна! Ние също се "възползвахме"... ...зорноволно....

49

Абе

преди 6 години

Германците сякаш малко ги драха през 2-та световна, че сега взеха пак страната на Русия.

48

До 51

преди 6 години

Колко време отне на Германия да окупира Франция през ВСВ, за колко време беше превзета Полша през ВСВ. Мога наистина да призная като големи войни финландците.

47

Какво му е хубавото

преди 6 години

И в България скоро ние българите ще станем малцинство и всеки българин ще трябва да храни с данъците си поне двама от сегашните малцинства.