65

Анонимен

преди 6 години

То и мравка може да влезе в съприкосновение със слон,но само неадекватните действия на слона(шофьора в случая) могат да го катурнат в канавката.

64

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен_777Е то ако е ударила гумата, както най-вероятно е станало, няма как да има следи.

63

Анонимен_777

преди 6 години

Видях снимки на автобуса, видя го и във видео-репотраж... след от удар или даже одраскване не си личат по лявата и, и задна част на автобуса...Мирише на прикриване на истината ?!

62

Анонимен

преди 6 години

Жената все едно танк е каралата че обърнала автобуса в канавката.Неадекватните действия на 33 годишния шофьор са причината за катастрофата.Кой знае къде е блял по "пейзажа"или по шофьорката.Има ли квалификация за професионален шофьор?Стаж?

61

До Аз

преди 6 години

Кой е виновен за липсата на държавата?? Хайде сега си отговори сам и всичките дето мрънкат тука, едни Гърци са готови да сринат държавата само защото не са им увеличили пенсиите и заплатите, а тука е по-зле от разграден двор ама всички знаят да лаят по форумите, активност 0.

60

абсурдистан

преди 6 години

толкоз мощна фирма не е на случаен човек ! при 6 убити и 20 ранени трябва да плащат Много - е да ,ама Не - Няма да плащат !Има една жена дето Одрала автобуса и тя ще опере пешкира.Не Не Нема такава държава !

59

Анонимен

преди 6 години

Шофьорът на автобуса категорично е виновен за смъртта на пътниците.Не може при такова леко съприкосновение да загубиш контрол върху превозното средство.Обществото беше настроено от медиите срещу жената от реното,защото тя в паниката се призна за виновна.Ами ако автобусът леко е навил на ляво и от това е забърсал колата после се е стреснал и рязко е врътнал волана.И как това рено с пвц калници те изхвърли през две ленти и те обърна бе мишок сливенски.

58

Аз

преди 6 години

Проблема е един-единствен, липса на ДЪРЖАВА!

57

Лари

преди 6 години

Откога стана възможно да те задържат въз основа на хипотези от страна на прокурора?! Без да е завършила експертизата без нищо.Наистина, у нас е най-лошо с теб да се заеме честният и неподкупен български съд.Особено когато трябва да оправдаят фирмата на някой депутат - пък бил той и бивш.

56

ивкони-убийци

преди 6 години

Убийците са от въпросната фирма. Как пък все така се случва че техните автобуси правят ПТП. Всеки, който е пътувал с тях, знае че са мошеници, но явно са с протекции на високо ниво.

55

Истанбулец

преди 6 години

Е, ай стига сега. Това е жена. Кога пък жените са били виновни за каквото и да било? Жените винаги са невинни!

54

Гана

преди 6 години

Със сигурност болшинството от жените не разбират,че задкормилнито устройство хептен се прецаква,ако не стискат с две ръце волана и никакви други дейности.. включително и дъвчене на дъвка са забранени..Съмняваме ме обаче,че автобусният шофьор не е държал здраво волана и при удара това е фатално

53

Анонимен

преди 6 години

Ако бяхме се паникьосали като останалите,включително и мъжете се бяха паникьосали, целия автобус щеше да е в пропастта.

52

Митак

преди 6 години

Явно ОПГ Герб за пореден път си намери изкупителна жертва.Собственика на Юнион Ивкони е шеф на транспортната комисия във феодоалният БГ парламент.

51

Анонимен

преди 6 години

Не знаехме как да отворим вратата,когато най-накрая намерихме гадния зелен бутон и вратата се отвори(през цялото време си говорехме и координирахме действията),а когато вратата се отвори,първи изхвърчаха мъжете,избутвайки жените назад,автобусът отново започна да се хлъзга леко и едно от момичетата падна и попадна под гумата на автобуса,пак ние го издърпахме в последния момент,но пострада леко.

50

Анонимен

преди 6 години

До Хоши Мин 2Тук някой каза,че жените се паникьосвали,не е вярно или поне не всички.Преди много години аз и още едно момиче спасихме пълен автобус с хора.Автобуса беше оставен от шофора за малко,на силен наклон,на силно заснежен път,а от едната страна беше пропаст(на Пампорово).Автобуса започна да се хлъзга към пропастта.Тя завъртя волана,а аз натиснах спирачките с ръце(почти на челна стойка) и опряхме автобуса на една скала,обратната страна на пропастта.Не знаехме как да отворим вратата,когато

49

От София съм

преди 6 години

До цял Плевен дращи тукНо не знам дали това ме прави по-велик. Но на Тракия са ме засичали коли притиснати отзад от луксизни коли, които непременно искат да карат с по-голяма скорост от разрешената. И са ме притискали такива коли. Та не бих се очудил и с тази жена да е било така.

48

Анонимен

преди 6 години

Цял плевен цъка минуси . Молете се като карате такова камикадзе да не ви изкочи на пътя и да си гледа джиесемчето тогава да ви видя потрошени. Цъкайте минуси. Оная куч..ка ще гние в затвора.

47

цял Плевен дращи тук

преди 6 години

До А зад нея 46Аре стига с опитите да оправдаете тая тлъста самонадеяна пейзанка! По улиците се бутат да те изблъскат, в София ръгат с лакти да се предредят, по глави стъпват, стига на тях да им е добре. Селски манталитет!Обзалагам се, че би избягала от местопроизшествието, ако можеше...

46

Хоши Мин 2

преди 6 години

.. добре , че жената стояща на първи ред отдясно го забеляза и скочи, зграбчи го за рамото, та натисна и спирачките от рефлекс, и не заора полето...... ужас! За пушенето на цигари и чалгата, мисля, че не е излишно да ви казвам... Спомням си, как веднъж във Виена на главната автогара, автобусът им най-нагло се опита да завие и изпревари на стоянаката един друг...и блокира кръстовището и направи задръстване. След 3 минути се появиха полицаи- дай документи, дай книжкаи... 150 евро глоба..