139

Наследника

преди 6 години

"необходимата и уместна военна интервенция" след предполагаемото нападение с химическо оръжие,,,..Предполагаемото....предполагаемото....това е корена , недоказано и предполагаемо...Ееее *** логиката имат западняците ....Начи нема значение кой го е направил ние ше бием Асад...То като лафа ....Като заговори цело село че Пешо е е..л сестрати , е пати ходи доказвай че немаш сестра....та и тия така ...просто им требе повод да пуцат по тоя който сами са избрали ...ЛИЦЕМЕРИЕ

138

Илия - Варна

преди 6 години

Покрихме следите - ОК.

137

Анонимен

преди 6 години

Ердогане, ето къде можеш да пратиш милион и косур бежанци дето са ти на главата.Хората явно имат пари да бомбят, подкрепят бомбенето... значи могат да приемат няколко стотин хиляди семейства.

136

Гост+

преди 6 години

Светът, ако беше свободен и демократичен трябваше в един глас да осъди това военно престъпление в нарушение на всички международни спогодби. Фактът, че това не се случва пиказва, че диктатурата на Новия Световен Ред вече значително е напреднала в насилственото си утвърждаване.Прочети още на: https://dnes.bg/notifikacii/2018/04/14/opoziciiata-v-london-napadenieto-sreshtu-siriia-e-nezakonno.373591

135

Анонимен

преди 6 години

Истинските световни терористи си показаха лицата.

134

Анонимен

преди 6 години

Демокрацията в целия си блюсък.

133

чичо Гошо

преди 6 години

ЕС "солидарен" с ударът по Сирия?!А къде е нашата позиция и на останалите страни от ЕС?Когато казвате нещо не ни слагайте под общ знаменател!

132

Анонимен

преди 6 години

Ами за какво ви е ООН тогава бе, самсурници? След като не зачитате неговите решения за какво ви е? Подкрепяли,неподкрепяли, нямаше решение на ООН за удар по Сирия! Няма нужда повече от тази организация. Само чиновници, които лапат пари.

131

д-р Дрее

преди 6 години

ДАНО СЛЕДВАЩИТЕ УДАРИ ДА СА В ТОКИО И ОТАВА ЗА ДА ИЗПИТАТЕ ЗАДОВОЛСТВО, КОЕТО ПОДКРЕПЯТЕ ДНЕС.

130

Кифладжията

преди 6 години

Ег-ати подлите и двулични лизърди и жендъри! Без доказателство- Асад е животно, убиец и т.н. Надявам се час по-скоро да паднат ядрените бомби върху кратуните ви, че да се свърши с чутовната ви малоумщина!

129

не е ясно

преди 6 години

руснаците християни ли са?

128

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

Ако имаше умни хора ,тук всеки втори коментар трябваше да има думата.."Киай"

127

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

Разсекретен запис на телефонен разговор по телефоа на Тръмп и Путин!Путин-Този път за какво ми звъниш толкова рано?!Тръмп-Ами за бизнес приятел.ПКолко и за какво!ТАми 25% .А от теб се изка само да гледаш!?ПДобре ,ама 25%, малко са!ТАми ще делим и сдруги,трябват ни за прикритие!П Съгласен , но и аз имам предложение за бизнес.ТДобре ,ще го обсъдем после!

126

Край

преди 6 години

Че Макрон и Меркел джавкат по пуделски предено е очаквано. Съгласни ли са с това германската и френската нации. Само преди 70 г. от Германия трепереше света сега ...Ако имаха ледер като Орбан до 5 г. щяха да направят европейски въоръжени сили под общо командване и Путин и Тръмп щяха да го питат "може ли?".

125

Дам...

преди 6 години

Единни в подкрепата на една агресия! Ами браво на тях, щом подкрепят военна агресия, над суверенна държава, друго освен едно "браво" какво да им се каже. Поколенията, които видяха с очите си ужасът на войната умряха! Явно новите поколения са много самонадеяни и глуповати! Третата Световна ще бъде меко казано ужас, ще е бърза - не повече от няколко часа и няколко милиарда хора ще лежат мъртви на тази Планета, заради глупостта на двайсетина "ЛИДЕРИ".

124

Бог да ги накаже

преди 6 години

ПРОКЛЕТИ ФАШИСТИ - Бог да въздаде по мръсните ви дела НЕЧЕСТИВИ НЕХОРА. сащ англия и франция са ФАШИСТКИ ДЪРЖАВИ и Япония и канада са поддръжници на дявола. Нека Бог да ви въздаде според делата ви. НЕКА РЕКИ ОТ КРЪВ ДА ПОТЕКАТ У ВАС - Бог да излее Чашата с Гнева си. В АДА ДА ГОРИТЕ ПРОКЛЕТНИЦИ ТАКИВА - ВЕЧНИ МЪКИ НА ДЪНОТО НА АДА

123

"-"

преди 6 години

ЕС, Япония и Канада единни изразиха подкрепа за ударите в Сирия-------Абе, "пуделчетата" да подкрепят каквото си искат, важното е че конфликта не ескалира до 3-та Световна война!

122

До 124

преди 6 години

Съгласен съм, но с тези удари те не ушражняват контрол.. Само убиват номера с две думи да не изглежда пред света че бездействат след една хим. атака.. И те са знаели преди това че по далеч няма да се стигне.. Просто всеки лъже и маже и вече по между си се объркаха тези.. Не подкрепям америка, но не разбирам и хората подкрепящи Русия в случая.. Все си мисля че трябва да си гледаме нашата градинка.. Достаръчно хубава е и трябва да я пазим и от едните и от другите

121

От 123 До 129

преди 6 години

До някъде си прав, но това с пионките.. не съм фен на конспирациите, а и какнякой ще се обърне срещу човечеството.. Отворен съм за мнения все пак

120

Анонимен

преди 6 години

До До 123Виж сега, реално погледнато и ФАЩ и Русия са пионки, използвани за една крайна цел. ФАЩ определено извършват много повече зло, но най-вече защото са в позиция да си го позволят. На тяхно място Русия щеше да е също толкова зле. На този етап Русия определено е по-малкото зло. Удачно е да се подкрепя, защото по този начин ще се удължи конфликта между двете. Което е изгодно за човечеството, защото в момента в който едната страна победи ще се обърне към следващата си цел - човечеството.