61

Anonimen

преди 6 години

Къде се вреш и ти между шамарите бре моме. Каква връзка,какви партньори...все едно някой изобщо си е направил труда да дава информация на теб. Недей размивай народа, а по-добре да не си отваряш и устата защото глупости не ни се четат. Химическа атака и децата вече знаят, че не е имало. Това е поредната гнусна инсинуация на "партьорите ти"

60

РККА

преди 6 години

Тази очилата ***,сякаш е била на стаж в кабинета на Плевнята нещо бърка станциите....ама и Боко как ги избира хем грозновати хем тъповати,ако си мълчаха да ги жалиш а то плямпало....

59

Анонимен

преди 6 години

Все по-близо виждам последното падане от власт на ГЕРБ. Минаха всички граници на търпението по всички възможни линии и начини! Оставка!

58

Анонимен

преди 6 години

Ако тази рошла беше истинска жена никога няма да приеме за предупреждение изстрелването на 103 ракети срещу когото и да е! Що не вземе някой нея да я "предупреди" тока "хуманно" и след това да ми обясни, дали е виновна или не! Плака за джендърската конвенция срещу насилието над жени и деца, но няма нищо против убийствата! Срам! Отврат!

57

Анонимен

преди 6 години

БРЕЙ, МНОГО КОМПЕНЕТНА ПСЕВДОДИПЛОМАТКАТА..

56

Щирлиц

преди 6 години

Агент ориндж е образцов пример,другарки и другари.

55

Анонимен

преди 6 години

Тази кикимора остана от наследството на смешкото Плевналиев

54

Анонимен

преди 6 години

В Солсбери според швейцарска лаборатория е използвано британско бойно отровно вещество, наречено BZ. Информацията е част от лабораторните изследвания на организацията за забрана на химическите оръжия. Само че, не е включена в несекретната част на доклада. Защо?

53

Анонимен

преди 6 години

Захариева да изчезва и да не се вясва повече в България. Такива шматки, лъжещи хората в очите по медиите не бива да бъдат допускани до Българската политика. Англичаните да лъжат народа си колкото искат, АЗ НЕ ЖЕЛАЯ БЪЛГАРИНА ДА БЪДЕ ЛЪГАН! Тая да си подава оставката, да и се отнема гражданството и да изчезва!

52

Анонимен

преди 6 години

До AndreshkoСега Лондон да очакват законен ответен удар от сирийски терористични групи.--------------От кои? От асадистите ли? Щото според Кремълските опорки нали ВБр помага на терористите... Сега тези, които имат интерес да правят мизерии в Лондон, са руснаците и Асад.

51

Andreshko

преди 6 години

Сега Лондон да очакват законен ответен удар от сирийски терористични групи. Нещата се бяха поутоложили,но глупави политици предизвикват нова вълна на бежанци и терористични атаки. Сами си правим хората в Европа и по света да не могат да живеят спокойно.

50

Анонимен

преди 6 години

Мдддааааааа.........символично.............в 4 чеса рано сутринта.........напомня ми за едно такова нападения много отдавна, преди 77 години.....Някой помни ли от историята, какво стана след това? Явно вече има хора, които не ходят на училище и не учат история! И да, ще си намерят това което търсят! А наките калинки да не повтарят глупостите, защото ЗНАЕМ МНОГО ДОБРЕ КОЙ Е ИЗОБРЕТИЛ И НАЙ-МНОГО Е ИЗПОЛЗВАЛ ХИМИЧЕСКОТО ОРЪЖИЕ!!!!! И това са САМО западналите еуропски мърлячи..и краварско отроче!

49

Ние винаги сме

преди 6 години

независими,защото нищо не зависи от нас!

48

Бойко

преди 6 години

Г-жа Захариева допълни,че атаката в Дума е била осъществена чрез командировка на Скрипал от Лондон.......

47

Анонимен

преди 6 години

Не знам как виждате нещата, но тия бяха много смешни. По-добре да си мълчаха и да бяха се скрили в някоя дупка, че току виж някой ни набрал и ще трябва да вдигаме единствената летяща гробница дето имаме

46

Анонимен

преди 6 години

цялата операция е един предварително съгласуван между всички участници театър предназначен най вече за вътрешно политически цели за да покажат че още вдигат самолета.

45

Ха,ха,ха,

преди 6 години

На Бойко калинките!!!

44

х

преди 6 години

стига сме слугували на Американските гадове !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО И ЕС !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

43

урок

преди 6 години

Дайте да обявим символична война, та да ядем бомбите!

42

ПРЕСТЪПЛЕНИЕ???

преди 6 години

Да, престъпление е да пускаш БОВ, но уви не се знае кой го е извършил и дали изобщо е извършено.Но престъплението да нападнеш суверенна държава с ракети посред нощ е факт, а и престъпниците (Тръмп, Тереза и Макрон) направиха публично пълни самопризнания