68

Аз

преди 6 години

Язък че хвалите човека, написали сте му фамилията по 3 начина !!! Браво Кольо !!!

67

да се провери

преди 6 години

33 годишният шофьор на автобуса колко години стаж като шофьор има.Къде е е карал курс за професионални шофьори и кой му е издал книжка.Защото ром в учебна кола не съм виждал.

66

Анонимен

преди 6 години

При ПТП ако преместиш човек със счупена основа на черепа с 1 см. автоматично ставаш убиец, защото човека умира на минутата! Този с крана не му знаеш историята, какво, защо ако беше подместил автобуса и беше паднал да затисне още хора, тогава какво? Има си екипи обучени за такива ситуации, разни спасители по телевизията, колкото ще помогнат два пъти повече ще навредят!

65

Анонимен

преди 6 години

Че за кво да спират - да се бутат с журналистите и заедно да пречат на спасителните екипи.

64

Анонимен

преди 6 години

Тоя красавец вчера вместо да помага на ранените ,скочи на репортера на bTV , а днес вече е ТВ звезда !!Тъ.па.нар

63

Анонимен

преди 6 години

Тоя красавец вчера вместо да помага на ранените ,скочи на репортера на bTV , а днес вече е ТВ звезда !! *** ,извинете комплексар !

62

Анонимен

преди 6 години

Най -важното е, че никъде не се споменава възможността това вълнообразно шосе, набедено за магистрала да е причина за катастрофата...Нито е вероятно шофьор на автобус на "наша" транспортна фирма да е виновен. Единствената възможност е вината да е на младата жена ! А щом и книжката и е отнемана, направо е идеална за изкупителна жертва !

61

Анонимен

преди 6 години

Тоя дебел *** на снимката крещеше на репортера на телевизията без никакъв повод. Сега тоя *** тръгнал да дава изявления и да търси известност. ***.

60

Аз съм си аз

преди 6 години

До Диана - Диана, говориш така всякаш ти не си българка. Грозно звучи и то от устата на жена, да нарича своята нация "племе,което за радост скоро ще изчезне" ... Ами ако това "племе" изчезне, ще изчезнеш и ти, както и децата ти и родителите ти. Много лесно предавал рода си, мила!

59

Анонимен

преди 6 години

До АнонименШофьорът на автобуса е оплескал работата ! Не може кола тежаща 1200кг да избута от пътя автобус тежащ 20 000кг. със скорост 90 км/ч !?------------------Абсолютно! Или е недоспал, или е пишел смс-и, тоест психически непригоден.

58

Шоп

преди 6 години

Така, както пренебрегвате забраните за пушене и заведенията са превърнати в кочини, така и шофирате. Затова и такава първа помощ си оказвате. Всико идва от главата.

57

Проблеми

преди 6 години

Бог да ги прости, хората! Отидоха си заради престъпно нехайство и безотговорност. Преди години закъсахме на Тракия с 2г. дете. Кошмар. Спрял си в аварийната и въпреки това около теб прелитат с 300. Това е магистрала не супер бърз влак. Ама някои не правят разлика.

56

Анонимен

преди 6 години

Аз лично не изпреварвам автобуси , защото се движат с около 100 иза качеството на бг -пътищата е достатъчна скорост.

55

Анонимен

преди 6 години

Шофьорът на автобуса е оплескал работата ! Не може кола тежаща 1200кг да избута от пътя автобус тежащ 20 000кг. със скорост 90 км/ч !? Жалко за жертвите и за ранените.

54

Анонимен

преди 6 години

Младо маце шофира колата. Опитва се да изпревари автобуса. Шофьорът на автобуса я вижда в огледалото и надува газта...После намалява, после пак дава газ... И така до удара и непоправимото.Не знам дали е така в случая, но често го правят калпави шофьори с големи коли.Жалко за мъртвите и близките им. Жалко и за младото момиче, управлявало колата.

53

Анонимен

преди 6 години

Ако в Испания не спреш и не укажеш помощ при катастрофа те грози затвор.

52

Анонимен

преди 6 години

Ако бяха с Вас 3 и 4 годишните Ви деца и бабата на 75 г. бихте ли спрели в аварийната лента на магистрала и се втурнете да помагате ?!Аз не бих!Извинявайте, но не съдете преди да знаете причините на тези, които са подминали.

51

Анонимен

преди 6 години

Това само за пореден път доказва, че човещината в повечето случаи липсва. Живея в чужбина и тук никога не видях някой да кара зверски натиснал газта сякаш ще се свърши света. Наскоро лично аз излязох от пътя, заради киша колата ми поднесе и заседна в канавката, повярвайте ми бях шокиран от това, че всеки спираше да ме пита дали имам нужда от помощ. Жени, мъже, дори бабенца на преклонна възраст спираха с невероятното желание да помогнат... Карайте внимателно утрешният ден НЕ Ви принадлежи!

50

Диана

преди 6 години

До 42. Много правилно, българското племе съвсем скоро ще изчезне и то напълно заслужено. Лошото е че преди това ще има подобни трагедии.

49

Анонимен

преди 6 години

Лошото е, че всички сме тръгнали някъде със коли, и друго. Нали ако вървим пеша, няма да има катастрофи?