31

Анонимен

преди 6 години

Хроничната ''амнезия'' пак налегна форумните ''правоверни'' ''присъствители''. Пускат кьорфишеци, а линкове към тях - йок, ''забравили''...Питаш ги дали ислямът забранява определено ''третиране'' на НЕправоверните - йок, пак ''забравили''...*** много ''забравяте'' бе, това да не е от редовното пердашене на челото в пода;-)?

30

Европейка

преди 6 години

Нападнал,ранил служители,да го застрелят ,какъвто и да му е мотива.

29

халал/кашер

преди 6 години

Изнервирал се, че хлябът не е халален/кашерен и решил да вземе нещата в свои ръце и да ги постави на мястото им.Нападнал някакви си германци, какво толкова?

28

Анонимен

преди 6 години

Момчето било "леко лудо" бре!Що вдигате ум?!

27

Fallschirmspringer

преди 6 години

Най-сетне едно нормално действие на полицията ,защото с либералиските домомента постъпки стават само за посмешище.Застреляйго и един престъпник по-молко ,няма ,амнистия ,няма предсрочно освобождаване

26

Анонимен

преди 6 години

Докато в американско един християнин бил чукал дъщеря си от години, та накрая дори родила син на баща си, или брат за себе си, или внучка за майка си, ... както и да е, та започнаха краваристанците разследване. Но християнинът баща нещо гръмнал дъщеря/жена си и заклал сина/внука си и след това се е самогръмнал. Та сега краваристанците се чудят как да го изкарат ислямист и "саморадикализирал се привърженик на ИД!" Прозтотията и злобата на християните е безкрайна!

25

Анонимен

преди 6 години

Противоречива информация,нищо не е ясно със сигурност.Човека има право на съд и превъзпитание,защо не са му ги усигурили германците?Че те са действали като полицията при социализма,пък тя нали беше лоша?

24

Анонимен

преди 6 години

''точно както в германия за всяка дивотия на германците се обвиняват имигранти/мюсулмани/евреи/марсианци/Доналд Дак и т.н.''. ''Правоверен'', интернет е безбрежен - няма как да не намериш поне една статия, в която се обвиняват ''евреи/марсианци/ Доналд Дак''. Айде, като намериш - вземи, та пусни едно линкче, а? Виж, за ВАШИТЕ дивотии обвиняват немците - нито ви пишат имената, нито ви показват снимките...линк няма да давам: случаят от Мюнстер още е ''топъл''...

23

Анонимен

преди 6 години

''Както виждаш държал се е като истински християнин''. Само дето най-накрая се е ''осъзнал'' и я е втасал като истински ''правоверен'' - ликвидирал е НЕправоверни. Та нещо не схванах - исляма забранява ли клането/газенето/взривяването/застрелването на НЕ ''правоверни?

22

Анонимен

преди 6 години

Добре че в българия има тзсигани, та българите можем да обвиним за всичката си проссталаштина и диваштина ***, точно както в германия за всяка дивотия на германците се обвиняват имигранти/мюсулмани/евреи/марсианци/Доналд Дак и т.н.

21

Анонимен

преди 6 години

''Tози е безгънков. Не се моли по 5 пъти на ден. ''. Ех, колко познато звучи, чак взех, че ти повярвах: ''Уалид Хаму, братовчедът на съпругата на атентатора Хаджер Кхалфала, каза пред Мейл Онлайн: Булел не бе религиозен. Той не ходеше в джамията. Не се молеше. Не спазваше Рамадана. Той пиеше Алкохол. Ядеше свинско, взимаше дрога. Всичко това е забранено от исляма.''....Както виждаш държал се е като истински християнин

20

Анонимен

преди 6 години

Мъжът е поздравявал хората с "Гутен морген!", пардон "аллах акбар!"...

19

Анонимен

преди 6 години

( още) Цитирано от:https://blitz.bg/goreshtite-***/novi-shokirashchi-razkritiya-za-atentatora-vizhte-edni-ot-poslednite-mu-dumi-predi-atentata-i-kakvo-razkri-za-nego-bratovched-mu_news428783.html. А ислямът забранява ли клането/газенето/застрелването/взривяването на НЕ''правоверни''?

18

Анонимен

преди 6 години

''Tози е безгънков. Не се моли по 5 пъти на ден. ''. Ех, колко познато звучи, чак взех, че ти повярвах: ''Уалид Хаму, братовчедът на съпругата на атентатора Хаджер Кхалфала, каза пред Мейл Онлайн: Булел не бе религиозен. Той не ходеше в джамията. Не се молеше. Не спазваше Рамадана. Той пиеше Алкохол. Ядеше свинско, взимаше дрога. Всичко това е забранено от исляма.''. ( следва)

17

Немците са

преди 6 години

най-тъпата *** на Планетата ни...

16

Бах ва

преди 6 години

у немските ***-за Нищичко не Ставате-от итлеровото временце сте шматки безподобни...

15

Анонимен

преди 6 години

Защо ми се струва, че има нещо гнило? Първо нападнал купувачи, след това било в 4:30ч., преди отварянето на магазина. После вътре (в затворената пекарна) имало хора, които били тежко ранени, а по- горе е ранил само двама души- доставчик и служител?

14

Дано

преди 6 години

да не е бил ЦИНИКЪТ. Някой чувал ли го е днес завалията. Който му има телефона, да му се обади. *** си беше, ама вса пак...

13

8===о

преди 6 години

Германия трябва да почерпи опит от Израел как може да се справи една държава с мюсулманите.

12

Анонимен

преди 6 години

Сега толерасните медии в Германския халифат ще го искарат 48 годишен,рижав,психясъл немец от изчезващ вид загубил бизнеса си от надошлите инженери, лекари,архитекти,ИТспециалисти от близкоизточната си маЙна райна.