112

sid

преди 6 години

Абе, тия момчета все едно майките си лъжат и всички им вярват.Не вярвам на човек,който взема пари и не знае защо му плащат.Това,че са интелигентни българчета,не изключва възможността да са престъпници.

111

sid

преди 6 години

Абе, то и аз не се чуствам луд,но съм луд.Ако беше някой........ досега с песен да бяхме го екстрадирали ,ама нали е "наше"момче всички като пренавити кукли крещим"той е невинен"Не може да чете,не е знаел какво прави,не видял на кого праща имейли-ама взема пари.

110

Анонимен

преди 6 години

А го дадохте всички на площада

109

Анонимен

преди 6 години

До 110 - Симеонов "Въпреки изричната забрана да свалят каквото и да било от интернет те свалили 2 филма-резултат глоба 500 евра"Стига лъга! Това, че си девствен по интернета е факт! Ама 500? пълна лъжа, защото преди това има най малко 2. г. съд. Т.е. от обвинението до взимането на парите са около 2 г. Съдебната система първо съди и след това взима, а не обратното. Не е България.

108

Анонимен

преди 6 години

Алата балата. Като са толкова невинни, не виждам от какво се притесняват! Ама те тайничко са си знаели, че дробят едни манджи с грозде, дето са се надявали да не ги хапват те...Га йедоха кифтетата ни риваха, нали?

107

Мария

преди 6 години

Желяз, ако избяга в Русия, мисля, че никой няма да го екстрадира.

106

Православен

преди 6 години

По зле сме от комунизма, тогава нямаше един руски войник в България, сега не се знае колко американски войника са ни окупирали. След турско, руско сега е най-лошото американското робство!

105

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 108Арабеските хитри били?!Що ще американска компания в Бг, да продава на враговете си резервни части?Компанията съвсем умишлено е дошла тук, за да заобиколи ембаргото.

104

мислете!

преди 6 години

За да не страдате отпосле, има само 1 вариант- не се подчинявайте сляпо на нарежданията на работодателя! Обмисляйте всяка една възложена работа!

103

123

преди 6 години

До Анонимен 108Много точно казано.

102

Давайте тролове

преди 6 години

изкарайте си заплатите амо те били лакоми ама как така не знаели ама еди какво си.Точно така В България който си потърси правата и достойното заплащане и му пускат троловете.И се почва ама те са лакоми ,ама те не заслужават ама това е нещо нормално.И накрая хората се махат от държавата...Наскоро гледах един сериал Наркос за П.Ескобар там също се говореше за екстрадиция и въпреки че ставаше дума за наркобарони правителството несмееше да го подпише договора защото обществото не беше съгласно.А тук

101

протекторат колония

преди 6 години

Стига ревахте ние сме приятели със САЩ и улица Козяк вече 30 години те държат България и ни налагат стриктен визов режим какъвто няма в нито една друга Европейска държава.Това се нарича приятелство Да даваш по 50 милиона лева годишно и безвъзмездно за визи и такси от джоба на богатия българин за приятелите ни.Да живеят Ам Мариците Днес е Желяз утре Стоманин вдругиден всички ще ви пратят в Рая чрез обеднен уран както в Косово, Новичок или под ножа на Ислямска държава рожбата на САщ

100

Браво на 70

преди 6 години

Каза го супер точно откъде на къде ще ме съди Америка плащам си данъците тук,живея тук ,в казармата се клех пред българското знаме,а не пред американското.Ми то в саудитска арабия се признава само исляма а другите религии се преследват със закон(проверете го това не са празни приказки) и кво утре ще ме съдят че съм кръстен ако и стях сключат договор за екстрадация.Искам да знам кой е подписал тоя договор,под него има подписи и искам да знам на кой са.И не дейте обяснявайте че това е нещо нормалн

99

Симеонов

преди 6 години

България е село без кучета,правосъдието не работи вече 30 г.и всеки живее с увереността че всичко е позволено.Особенно силно това важи за младите,които отраснаха в условия на пълна анархия.И за това не са виновни нито САЩ,нито Русия или ЕС.Виновни са нашите политици и магистрати.Миналата година синът ми,живеещ в Мюнхен прибра в дома си две студентки от Пещера,дошли да поработят 2 месеца.Въпреки изричната забрана да свалят каквото и да било от интернет те свалили 2 филма-резултат глоба 500 евра

98

Анонимен

преди 6 години

С тези собственици интересно как тази компания наверно и конкурент за онлаин търговия е била регистрирана по наше законодателство и на наша територия щом като е возила товари по линията от точка А към т.Б и т. Д от ОАЕ до т.С или в някакъв кръг където т.Б се оказва вътре в кръга или център и близо за центъра щото ЕС предсдателства с център в Б и Б няма изградена комерсална база-зона за такава търговия с части от т.А през Б и Д до С само за граждански без санкции,а не военни с санкции като марки.

97

Анонимен

преди 6 години

На 20 години момчета от провинцията. Полакомили са се за 500 евро заплата и не са гледали какви договори подписват и сега реват че нищо не са знаели. Арабеските са хитри не случайно са дошли тук да примамват български младежи.

96

Анонимен

преди 6 години

Стига ревахте ние сме приятели с улица Козяк и САЩ вече 30 години държи България като и налага стриктен визов режим какъвто няма във нито една друга Европейска държава.Това се нарича приятелство да даваш по 50 милиона лева годишно във визови такси и тормоз дискриминбация от джоба на богатите за една пилклива виза.Да живее Америка.Днес е Желяз утре Стоманин вдругиден всички ще идете под ножа с обеднен уран като в Косово новиччок или от ножа на приятелите ни от САЩ създателит на Ислямска държава

95

Анонимен

преди 6 години

Виновни са и те самите си го знаят.Знаели са добре с какво се занимават.Личи им по приказките по телевизиите.Няма защо да се политизира въпроса и да се обвинява държавата,че не ги била защитавала.

94

123

преди 6 години

2010 значи, а?! И на колко години са били тия дрищльовци тогава?! И как на тези години ти дават, да въртиш такива сделки. Я малко по-сериозно. На кого ги разправят тия простотии от 1001 нощ. Червените кратуни съвсем са изтрещяли, щом си мислят, че на такива простотии ще се вържем. Да ги карат и да се учат да са булки.

93

Анонимен

преди 6 години

Така наречените собственици на американската фирма са Ali Cabi, Arash Cabi, Marjan Cabi, Adib Zeno, Rizk Ali, Ammar Al Mounajed (според обвинителния акт). Така че като работите за араби в бъдеще си имайте едно наум да не ви насадат по подобен начин. Че след това колкото и да ревете че сте невинни, ще го отнесете.