43

лоша вест

преди 6 години

Много лоша вест ще има за краварите от Сирия. Лошо е, че и тъпите франсетата ще го отнесат. Това не е Кадафи!

42

Анонимен

преди 6 години

Арабите трябва да знаятче прогресивните хора отцелия свят ги подкрепятв борбата срещу американскияимпериализъм .

41

Анонимен

преди 6 години

Гркият деди Тръмп. То не биха щипани женички, порноактриси, сега и извънбрачна дъщеря му измислиха. Да ама не, уж информацията била купена за да не се разпространява. А защо се разпространява, че е купена.Голямо изнудване пада, че да почне войната с Русия. Баби Клинтън в предизборната си кампания е обещавала:"Твърде много голяма територия за един народ, твърде много ресурси за един народ! Русия трябва да се свие в европейската са част, а останалата да вземен НИЕ САЩ, Япония, Китай, Монголия...

40

Анонимен

преди 6 години

На рашките нещо много им припари на ***.

39

Анонимен

преди 6 години

В Гута са заловени британски спец части. Британците се опитали да преговарят с Катарски посредници, но Русия е заявила че Сирийската армия ги е задържала и трябва британците да преговарят с Асад.

38

Лавров

преди 6 години

"Имаме неопровержими данни за това, че това е била постановка. И в тази постановка имат участие спецслужбите на една държава, която днес се напъва да бъде в първите редове на русофобската кампания", заяви Лавров, без да споменава името на въпросната държава. В публикации на руски медии обаче вече открито се говори, че това е Великобритания.

37

Yorgos

преди 6 години

Kraino vreme e USA da budat ydareni i zali4eni ot sveta. Dase svur6i tova svetovno zlo i prestupleniq koito izvurshixa i vurshat po sveta

36

Анонимен

преди 6 години

Шахматистът Путин си избра Тръмп. Сега да му сърба попарата.

35

Виктор Вран

преди 6 години

До АнонименГотин, би ли ми обснил кой те е освободил теб от тусрско робство ?

34

Анонимен

преди 6 години

САЩ се плъзгат към залеза си!Никога една държава не е извършила толкова военни агресии и окупаци, анексии на територии от Мексико и други държави, колкото САЩ!САЩ са последната Империя на военната агресия и заплахи просъществувала през 20 век и до днес! Затова още ползват методите на лагерите за безсрочно задържане, без съдебно решение и мъчения като Гуантанамо!На ООН дето уж защитава човешките права, въобще не му дреме за тези драстични нарушения на правата в Гуантанамо,!

33

<><>

преди 6 години

САЩ се готвят за удари таман позатихна положението ....те ми викат Русия агресор ....е кажи му тъпън и това е !

32

Анонимен

преди 6 години

НАЙ-ГОЛЯМОТО АНТИХРИСТКО ЗЛО НА СВЕТА СИ ИМА ИМЕ И ТО Е РЕЖИМА В РУСИЯ!ПЪРВО ЩЕ БЪДАТ ЛИКВИДИРАНИ ПУТИНОФИЛОПИТЕЦИТЕ В СИРИЯ СЛЕД ТОВА В ДОНБАС И ЛУГАНСК! А РУСИЯ ЩЕ БЪДЕ ПОСТАВЕНА В ПЪЛНА ИЗОЛАЦИЯ ВЪПРОСА С РУСКАТА ГАЗ ЗА ЕС ЩЕ БЪДЕ РАЗРЕШЕН И ЕС ЩЕ НАМЕРИ АЛТЕРНАТИВА НА РЕЖИМА В РУСИЯ!

31

ХХХ

преди 6 години

Ето кой е виновен за цялата дандания покрай Сирия и създаването на ИД ! Който е виновен и за Либия и Сомалия и Виетнам и Ирак и т.н....интересното че не спират да тръбят че Русия била агресор и какво било там .

30

Анонимен

преди 6 години

На света никога няма да има мир докато русия(нарочно с малка буква) не бъде унищожена.

29

Анонимен

преди 6 години

САЩ ПРЕДУПРЕДИ ПУТИНОФИЛОПИТЕЦИТЕ В СИРИЯ ДА НАПУСНАТ !!!!СРОКА ЗА НАПУСКАНЕ ВЕЧЕ ИЗТЕЧЕ!!!ВСИЧКИ ПУТИНОФИЛОПИТЕЦИ ОКУПАТОРИ ТЕРОРИСТИ ЩЕ БЪДАТ ИЗБИТИ В СИРИЯ !!!

28

Анонимен

преди 6 години

Всички ли забелязаха губещата позиция на рашка?

27

NNN

преди 6 години

А бе то в България като гледам няма нужда от руски ***:):):). Даже трябва да идвата да се учат от нашите русофили:)))!

26

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТръмп и Путин го играят на врагове, а като се срещнат на 4 очи се разбират за следващите си ходове до детайли.---------------- Аз не знам някога да са се срещали, може би ще ни осветлиш кога и къде е било това събитие?

25

Анонимен

преди 6 години

Искането за събиране на Съвета за сигурност на ООН от страна на Русия по повод случващото се в Сирия и изявленията на г-н.Тръмпов,са поредното доказателство,че най-малко от всичко,руската страна желае военни действия за решаване на проблемите!

24

Анонимен

преди 6 години

21 - ти не си в ред. При една световна война ракетите ще падат и в нас. Това не са войници има отклонения, спомни си като бомбардираха Косово, как ценванаха Горна Баня.