67

Анонимен

преди 6 години

който нарича Цар СИМО Дървояд, тоз разбира САМО от Шперплат

66

болести болят с болк

преди 6 години

той е болен от болестта ПАРКкинсон с белези на Чифликсинсон и като в мисленето и физическото му проявление са забелязани силни рецидиви на ИМОТнитсонБолеста се познава от далеко: Реже безогледни дърва от които прави клечки за зъби, иска да му се изададе кетап на собственни на сите риби у реките, животни в горите и хора из панелите; страх го е да използва надарениа суджук по предназначение за да не гобвинят че на дрта младост е станал деПераст

65

Пътник

преди 6 години

А бе тоя сополив старец,що не го пратиме там дето му е мястото? Какъв българин е тоя шваба бе?Вън от моята красива родина!

64

Анонимен

преди 6 години

Няма кой да му даде имотите, това си е държавна собственост. Никой не го интересува, че баща му бил цар. Да прочете законите и така да пише жалби в Страсбург. България от много години е парламентарна република. Ако Сакскобургготски си мисли, че още е монархия и има право на имоти, сбъркал е държавата. Да си ходи в Испания.

63

Мирянин

преди 6 години

Като си спомня само тоя пършивец се беше насосал до нашия поп на Великден,непрокопсаника му неден ! Прави се на религиозен,но като е за крадене от "неговия народ" -няма свян ! Веднага да му се удари черен печат в паспорта(личната карта) !!! Никакъв цар ! Гад !

62

66

преди 6 години

Само да не поиска "пропуснати ползи" за 50 години комунизъм,че тогава глей ко стаа!?

61

тиква с/у дънер

преди 6 години

Цар Тиквоид изобщо непризнава Цар Дървояд

60

жалко че ..

преди 6 години

като Кърлеж с Корона, да не земе заради Кърлежи да ни вкара във война с Турция в спор за Кърджали, Кърджали ли са или Кърлежи, А?Ако Итлер не е разполагал с Гитлеричок дали е щал само да апликира сърдечно-съдови лекарства трепачи? а?

59

Иван

преди 6 години

Няма цар--няма господар !!! Не го ли е срам този "селянин" да съди държавата си-за имоти ??!! Не се наядоха...Простият си е ***! Но народът не е !

58

маалии

преди 6 години

Направо тръпна в неясни предчувствия кога тоя ще си поиска Черно море!?

57

КЪРлежи!

преди 6 години

Кърлежи, и Симеон Сакседикакъвси и Мария-Луиза Хробок. Пиявици.И не се лъжете - тези не са БЪЛГАРИ.

56

до 60 Тинев

преди 6 години

А Лукойл ни прави само дарения.

55

Тинев

преди 6 години

Фамилията Сакскобургготски е била НАТРАПЕНА на България. Това са чужденци, ограбвали през годините родината ни. И тоя мошеник ЗАТВЪРЖДАВА отвратителната същност на родата си.А колко *** се нагаждаха около него? Само и само да могат и те да се включат в разграбването. Един от усвоилите уменията за грабене е Бойко Борисов. Соломон Паси - / то пък няма евреин който да не лъже и ***/. Стана ясно, че при демокрацията който НЕ КРАДЕ, ***, ЗЛОУПОТРЕБЯВА Е обречен на умиране. Честност-лоша черта

54

Гостът

преди 6 години

Събуди се българино ! Какво ви завеща апостолът ?! Чиста и свята република ...! А вий неразумний юроде какво направихте ?! Втурнахте се та си докарахте цар ! Сами си надянахте хомото на робския врат !Събодете се ! Къв е тоя български измислен цар бе дето няма нищо българско в него ?!Я марш от България ! И собственост търси !!!? Що за наглост ?!Събоди се българино ! Събоди се и се освободи от всички крадливи буклуци дето на маймуни ни направиха ! Пълна национализация на всичко !

53

Тодор Живков JR

преди 6 години

След някоя година и аз ще искам да ми върнат НДК, земята от ТКЗСтата , заводите които приватизирахте през тази прекрасна демокрация. ПС: И се замислете защо Руския цар не си ги иска а също така и Николае Чаушеску. И защо румънците са по добре от нас . Понятие като работещи бедни има само в България а също и нежна революция също

52

Анонимен

преди 6 години

Безсрамник. Дойде да заграби държавни имоти и шайката му вилня цели 4 години.

51

мибо

преди 6 години

какъв цар бе хора тоя е по грозен от маимуна това е некакво природно недоразумение

50

Миро А.

преди 6 години

Няма да забравя интервюто на Кеворк Кеворкян с царя в предаването "Всяка неделя" преди 20 години май.Тогава водещия го попита в прав текст дали ще си иска имотите. С голям патос Кобург-а каза:Не!Ще работя за доброто на България!Е,там където има земя,дворци и гори,сърцето ламти. Аристокрация...гладни са и те. Жалко.

49

Гонзо

преди 6 години

Излъгаха те другарите царю честите :) ***!

48

ПЕНКО

преди 6 години

О ,МОЙ БОЖЕ - ПРАВИЙ БОЖЕ , НЕ НИ ЩО СИ ... А ТИ ЩО СИ В МЕНЕ БОЖЕ -В МЕН -СЪРЦЕТО И ДУШАТА ! ...НЕ ТИ БОЖЕ НА ГЛУПЦИТЕ - НА БЕЗЧЕСТНИТЕ ТИРАНИ...А ТИ БОЖЕ НА РАЗУМА...... ПОДКРЕПИ И МЕН РЪКАТА , ТА КОГА ВЪЗСТАНЕ РОБЪТ ... !!!!!!!!!!