57

Анонимен

преди 6 години

От 2013 са сигурни, че мариците ни ограбват, но тепърва почвали преговори с тях !?! Евала Бойко, евала Винету !-------a казаха ли ви че за да се прекратят договорите държавата трябва да плати маааалко над3 млрд лева ?

56

Анонимен

преди 6 години

Тая на снимката не беше ли приятелката на Гинка от Пазарджик.Между другото защо никъде не се пише, че Теменужка също е от Пазарджик.И защо беше целият театър, който Тиквата разигра с уж оставката на Темунжка.А че Гинка е само мюре е повече от ясно.Истинските собственици зад нея са Собственикът на ГЕРБ и прасеподобният му бизнес-партньор. Както и една симпатична баннкерка, известна с лекото си поведение.

55

Гигават

преди 6 години

Тази Гинка Петкова ли беше ? Или Теменужка Върбакова !

54

Анонимен

преди 6 години

Ще ви доят не само ЧЕР, а и останалите...

53

Активист на БКП

преди 6 години

Тая нали подаде оставка ???!!!

52

Бай Шиле

преди 6 години

Няма мърданеВсичко е разчетено..Ще спреш да плащаш сметки,но идва тормоз от създадените за тази цел ЧСИ, а те не си поплюват.Най-лесно е да ти запорират заплата или пенсия,ако нямаш пари в банка.

51

Бай Миле

преди 6 години

На въпроса как Гинчето ще върне кредита ако не вдигне цената то отговора е много *** цената на тока в момента е много висока, дружествата лапат яко, отделно се и краде...Решение на въпроса масово спиране на плащанаето на сметките!

50

*%*

преди 6 години

Е тая е любима персона на ГКотев. Прочете блока му, интересно е!

49

А ГЪРЦИЯ ЩЕ ПОЛУЧИ

преди 6 години

ЗА ГЪРЦИЯ Е ГЛАСУВАНА ПОМОЩ ЗА ФИНАНСОВО ПОДПОМАГАНЕ НА "БЕДНИТЕ" ЗА ПЛАЩАНЕ НА ТОКА?!? НА ГЪРЦИТЕ В КРИЗА И МИЛИАРДНИ ДЪЛГОВЕ ЕС ГЛАСУВА ФИНАНСОВО ПОДПОМАГАНЕ ЗА КОНСУМИРАНИЯ ТОК ОТ БЕДНОТО НАСЕЛЕНИ, НА КОЕТО НИЕ "БОГАТИТЕ" БЪЛГАРИ СЛУГУВАМЕ И ИМ ПРОДАВАМЕ ТОКА ПО-ЕВТИНО И ОТ НА НАС САМИТЕ

48

зор

преди 6 години

Още сделката не е оформена,а взеха да удвояват цената на тока.Имат неукротим сърбеж по ръцете,но си бият автогол.

47

Анонимен

преди 6 години

Абе в искането до КЕВР от март месец още, крито от обществото пише други неща. Увеличение на нощната с 51,08%, на дневната с 27, отделно искат увеличение с доста високи % на таксите за разпределение и пренос. Писмото го има публикувано вече на множество сайтове, а форумци са изчислили, че Гинчето ще изплати кредита за 18 месеца.

46

Анонимен

преди 6 години

Тая май послъгва.А как кака Гинчи ще връща кредити ако не увеличи тока?

45

OOOOOOOOOХ...

преди 6 години

ТЕМЕНУЖКЕ,ЗАЩО НЕ СИ ГЛЕДАШ ЧЕРПАКА АМИ СЕ ПЪХАШ МЕЖДУ ШАМАРИТЕ - ТИ ЩЕ СИ ВИНОВНА НАКРАЯ НАЛИ ЗНАЕШ ЧЕ НА НЯКОЙ РЪКОВОДИТЕЛИ ВСЕ НЯКОЙ ИМ Е ВИНОВЕН

44

Mirko

преди 6 години

От 2013 са сигурни, че мариците ни ограбват, но тепърва почвали преговори с тях !?! Евала Бойко, евала Винету !

43

Анонимен

преди 6 години

аз съм на 64 години по скоро вярвам на оная си работа че няма да ме подведе отколкото на лъжите ви

42

Теменужката на Боко

преди 6 години

До Анонимен 30 Продажна е администрацията, ход на БиБи, купи ги. Теменуга сега ще се моли на дружката си Гинка, и това се води министър, подметки на БиБи

41

Тая смешница

преди 6 години

ли дава държавна гаранция за тока, дето си хвърли оставката, пък после Боко я върна да замазва че Гинка била един път. Гнус ме е да го мерна даже тия нахални простаци дето са яхнали държавата и ни правят на оборски тор. Тази трътла да се покрие поне, ако има грам срам!

40

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

дръжайето си е на мястото, ама на братушките не им излизат сто милиарда бюджетни. стегайте се, задунайчане

39

Анон 18

преди 6 години

Коя държава? Тая на тиквите ли? Тая дето си променя по 5 пъти на ден позицията за жизненоважни въпроси. Коя е тази държава? Това държава ли е? ДА! Това е държавата на неузрелите тикви с прогнила тиква за премиер

38

Анонимен

преди 6 години

Страх лозе пази.