52

Анонимен

преди 6 години

До КРЕТЕНЩе гласуваме за лъжеца от Банкя, защото иначе лъжкинята от Крушовица и самальотчика ще съсипят страната.

51

Човек без увреждане

преди 6 години

До човек с уврежданеЯвно си с увреждане на мозъка, защото не вдяваш, че целта е спиране на разхищението на средства за хора сдобили се с инвалидна пенсия с измама.Какво философстваш?Нещата са съвсем прости.Не се филмирай.

50

Анонимен

преди 6 години

Целта е да се премахнат инвалидните пенсии на стотици хиляди роми, които са се сдобили с тях с измама, но *** е рядко неуко същество и не може да зацепи за какво става въпрос.

49

Герб

преди 6 години

Еничари!

48

Човек

преди 6 години

До човек с уврежданеСамо дето е: Провежда се държавна политика на геноцид към хората в РБългария.

47

Хороскоп

преди 6 години

Бойко залязва, пада от хоризонта, свива му се от горе, има да плаща за сторени наглости дето се прави на перде а не става така с тарикатък

46

човек с увреждане

преди 6 години

Провежда се държавна политика на геноцид към хората с увреждания в РБългария. Българите са наистина много болни , това е статистика, след 30 годишен преход е нормално след тежък и мизерен живот, нацията ни да е болна. Държавата трябва да брани инвалидите, а не да им пречи да си вземат пенсиите, особено на хора, които цял живот са плащали осигуровки на държавата. Трябва двойно да се увеличат инвалидните пенсии. Трябва да се премахне освидетелстване от НОИ, поради конфликт на интереси.

45

80- ГОДИШНА

преди 6 години

От името на хилядите българи с повреден слух моля телевизиите да използват субтитри в публицистичните предавания , в български и турски филми , в здравни беседи И НИЕ ИСКАМЕ ДА БЪДЕМ ИНФОРМИРАНИ ПОМОГНЕТЕ НИ

44

Какво да правя

преди 6 години

Борисов: искаме парите да отиват при вас, но като идват при нас, какво да правя? Ако ви ги дам, ще кажат, че ви подкупвам и купувам гласове. Затова като развъртам парите гледайте да си вземете, иначе не ме търсете. Аз имам ЧЕЗ да купувам, а за целта една КТБ не стига.

43

Тик

преди 6 години

вата окраде инвалидите!

42

КРЕТЕН

преди 6 години

До АнонименВсички които управляват сега са под нивото на държавни мъже.Това Кюфте Каракачанчето и оня клозетния министър нямат половин процент държавническа мисъл.Да не говорим за интелект и култура на общуване.Моето желание е тези министри които внасят недомислени закони да бъдат ударени от съдбата и тогава да отговарят от къде и какво зависи. Целта им обаче не са пенсиите,а кой да се нагуши.Презумцията е да има още една институция която да те дере и изнудва! БАНДИТИ !

41

КРЕТЕН

преди 6 години

Този никога няма да озрее! Ще остане в историята ни като най-големия лъжец.Щял да пребира парите от далаверите в ТЕЛК,че да ги даде на инвалидите!!!!!Някой вярва ли му?Не търси парите на Нефтохим и Гриша Ганчев от захарта,които от години работят на загуба,а поддържат и футболни и баскетболни отбори,а се хванали за инвалидите!!! Това е когато гласуваме без да мислим! НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЛЪЖЕЦА ОТ БАНКИ ! В противен случай сме си мазохисти и сами си го просим.

40

111

преди 6 години

От кого го искате това след като те са във вашите крадливи ръце!

39

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 38 Гроб съсипаха всичко

38

Анонимен

преди 6 години

Застарява бързо населението и няма работни места за тези които могат да работят. ТЕЛК не е проблема, а ГЕРБ съсипаха икономиката и нищо ново не се строи освен асфалт.

37

Анонимен

преди 6 години

шефа на крадците отишъл да ги успокоява- ще срадем по0малко- егати и безочливата банкявска кратуна

36

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 29Глупости! Тия, на които не ин стигат няколко години за стаж, си купуват стаж и получават пенсии за стаж и възраст. Който е със стаж не се надява на инвалидна пенсия, която е по- малка.Как си измисляте и нагласявате глупости, за да очерните инвалидите!

35

varg

преди 6 години

До АЗ, ТИ, ТОЙТи откъде знаеш,че са прави и здрави,значи и ти си като тях фалшив инвалид.

34

П.Петров

преди 6 години

Герберасти мизерни,само Димитър Гамишев и Борис Кърчев от ГЕРБ и само с ДДС измами са откраднали над половин милион лева, а са две дребни риби. Как мислите са се "загубили" останалите 16,2 милиарда лева ДДС без политически протекции на високи нива в изпълнителната и законодателната власт ?! Добавете и 20 до 50% комисиони от всяка обществена поръчка над 10000лв през последните 9 години.Това са пари откраднати от сираци,инвалиди,лекари,учители,полицаи,пожарникари...

33

АЗ, ТИ, ТОЙ

преди 6 години

>ИДЕТЕ В В СЕЛО ЯСЕНОВЕЦ, СЕЛО ДЯНКОВО, И ОКОЛИЕТО НА РАЗГРАДСКА ОБЛАСТ, ОТ МАЛКИ ДО ВЪЗРАСТНИ СА С ТЕЛК РЕШЕНИЯ, ПРАВИ ЗДРАВИ НИЩО ИМ НЯМА... НА ГЪРБА НА ТЕЗИ КОЙТО НЯМАТ КРАКА, РЪЦЕ, И Т,Н ЖАЛКА ИМ Е МАЙКА БЪЛГАРИЯ....АМА ИНАЧЕ А СИ ПИПНАЛ ЯСЕНОВЕЦ, А НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ.