24

Анонимен

преди 6 години

Кое го породило да гледа как бият неговото дете и да вика давай давай точно така

23

h

преди 6 години

крайно време е да приемем очевидната истина че "ром"-ите не са хора !това не е 10 годишно дете, а 10 годипно "ром"-ско животно, което всеки бял човек би следвало да може да убие като бясно куче, когато си пожелае !!!!!

22

Анонимен

преди 6 години

Голям"мъж",няма що,до пребива деца по детските площадки.

21

Глупав

преди 6 години

А какво повелява Закон за закрила на детето? Без придружител ли е било? Проблемът се решава от причината, а не от последствията.

20

Анонимен

преди 6 години

За съжаление, това е истината има разглезени деца и е ужасно...пример, днес си вървя по пътя в Бургас, минавам пред църквата Кирил и Методи пред мен се засилва момче на около 13 години , и ме спъва.. задържах се да не падна..то продължава да върви хили се и ме гледа в очите...ако бях го метнала там, щях да го счупя от бой....ако нямаше хора....това са глезльовците днес...

19

Анонимен

преди 6 години

Дете не се бие,но се наказва,то не разсъждава като голям човек,всички деца сме правили всякакви дяволии.Ние като деца нямахме интернет и бяхме винаги навън или на улицата,колко магарии сме правили,година няма да ми стигне да изброявам.

18

IntelliROM

преди 6 години

Не е от нашите, не се палете. Ако беше от нашите, близките/роднините на детето да го бяха направили на мекица досега. Вероятно някакво разглезено детенце се е направило на интересно, а на "мъжа" толкоз му е бил акъла. Да нападне някой здрав прав тийнеджър другият път... Много мъжка постъпка.

17

жалко

преди 6 години

Дрогата и алкохола не прощават

16

Анонимен

преди 6 години

До,Баба16...Точно пък Истамбулската конвенция не е никаква защита...

15

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 17То майките понеже не люпат семки , нали? Диви силянки са повечето, такава *** оставят след себе си

14

Анонимен

преди 6 години

Отиваш с детето си на детската площадка а там 14 годишни гамени , момчета и момичета плюят семки навред. Правиш забележка , никакъв ефект.

13

Баба

преди 6 години

Ако бяхме приели Истанбулската конвенция , това нямаше да се случи !

12

Вълнаро

преди 6 години

Хе хе сещам се, като деца любимо ни беше да напълним стара футболна топка с камъни, слагаме на тротоара и се правим, че играем. Мине някой чичо, ние врякаме да ни я ритне, и да видите като се изсили със сватбарски шут да се покаже пред децата... Но един излезна кораво го.ведо, приклещи ни на тясно и си направи кефа. Нямаше новина, не оправдавайте безусловно децата.

11

Анонимен

преди 6 години

щитовидната жлеза да си прегледа... след ареста, обаче

10

Драган

преди 6 години

Аз като съм на детската площадка съм най-много на 3 метра от детето ми ! Досега никой не си е и помислял да го пипне и проблеми не съм имал.

9

Анонимен

преди 6 години

Божее,поне да бяхте написали статията като хората , от 7-ми април сте имали време да проверите версията на единия и другия. От кога да преписваш сводки от провинцията се води новина ... Навремето шамарите фърчаха от вси страни , и родителите винаги казваха " Ти ако го видиш моя да се прави на интересен бии му два шамара " и така и правеха комшиите.

8

Анонимен

преди 6 години

Като бях малка се бях скарала с някакво момиче пред блока- нищо сериозно, без бой. Мина и замина. Бях забравила отдавна за случката, когато връхлетя баба й и започна да ми бие шамари и да ме скубе. Значи онова лапе е било злопаметно и дребнаво, кой знае как е представило историята на дъртата вещица

7

Анонимен

преди 6 години

Българска работа, от етноса на училище не ходят.

6

Анонимен

преди 6 години

Причините може да са много, не става ясно нищо, освен някои факти, например постоянното повтаряне на думата "преби" в такива статии. Доброто старо "наби" никой не го ползва, сякаш се люшкаме от крайност в крайност.

5

Анонимен

преди 6 години

Какъв е етносът...елементарно, щом няма дори инициали е традиционният за територията.