53

ники

преди 6 години

Прав е. Може да е ален-*** в главата, но наистина политиката е за това, да седнат и да се разберат кой какво ще открадне и да оставят хората да живеят поне мирно, вместо да се стреляме едни-други.

52

Анонимен

преди 6 години

Борисов много добре знае,че не е възможно,да се изкорени националшовиншзма на сърбите,но иска магистрали,енергийни връзки и успешен мандат.Сърбите са изкусни лъжци и твърде любезни,когато има сметка от нещо,след това-"нож в гърба",вече сме го изпитали,през 1885,1913,1944.С тях трябва да сме нащрек.

51

Анонимен

преди 6 години

Две същества,които са докарали и българи,и сърби,до просешка тояга...

50

Чичо защо кашляш

преди 6 години

Борисов е като Мирча Кришан, те го питат за ЧЕЗ, а той за краставицата. Мжое ли да отидеш при съседите си, които си живеят добре и да ги питаш: ама защо се развеждате? Няма ли кой да му подскаже, че го взимат за ***

49

Българин

преди 6 години

Бойчо, много дебел си станал. Охрани се, ама не те ли е срам, тикво смотана? Лошо не пожелавам никому, ама... всичко се връща.

48

Анонимен

преди 6 години

Пази боже от Суджук *** на голям пост!Мафиота уморил Ваньо Танов, Мишо Бирата и жена му, тръгнал да порицава егоизма, смях и цинизъм.

47

www

преди 6 години

ПАЗИ БОЖЕ ТАЗ ДЪРЖАВА ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ИЗГНИЛ МОСТ И ОТ *** ЧОВЕК НА ВИСОК ПОСТ.....

46

Точно така!

преди 6 години

Да не бъдем егоисти!Някои периодично се пенят тук, че ромите били ресурс!Егоистично е да задържаме това богатство само за нас!Като знаем с какъв темп се размножава този етнос, няма да е трудно да изчислим на какъв брой приблизително възлизат потомците на онези роми, които Т.Живков насъбра от съседните държави и докара у нас.Предлагам да ги върнем на съответните държави, та и те да имат от този ценен ресурс. Да не бъдем егоисти!

45

софиянец

преди 6 години

как е 80-те %? корифеят на външната политика почти успя да ни вкара във война с Испания, Гърция, Сърбия и т.н., за втори път събира уахабитските терористи от отан на конференция - добре ли - доволни ли сте от постиженията на ***?

44

Makedon

преди 6 години

Prv pat posle car Samoil .......na Balkanot ima nov car The Greeat Bojko Borisov 1

43

До41

преди 6 години

41 Додоо абе то за туй иде реч бе чутуро куха посланието е : трайте си всички на балканите че ако всеки вземе да си търси кое някога е било българско сръбско турско или албанско пак ше стане мазало дето немоем се оправи да живеем нормално още не 100 ами 200 години...балканите са богати на история още чърчил го е казал

42

Брр

преди 6 години

То всичко това звучи разумно ама Бочко не ми се вижда много сигурен стълб на мира и просперитета на балкански полуостров някаксии много твърди бонашки глави и нрави сме събрани тук и големите лекинко се позаиграват със нашите държавици сегиз тогиз

41

Анонимен

преди 6 години

Додо, щеше да си прав, обоче немската династия наруши Ньойския договор и през втората световна война окупира цяла Сърбия до Белград и изби стотици хиляди сърби и българи там, та и българите заради династията немци намразиха България. След това Парижкия договор няма подобни разпоредби а сърбите ни опростиха да плащаме кръвнината на династията от немци. Сори.

40

Анонимен

преди 6 години

Християнски съюз на Балканите трябва. Сърбите считат Вучич за ...

39

Анонимен

преди 6 години

Не плащайте данъци на Бойко, защото последствията са за вас.

38

Додо

преди 6 години

Интересно, Бойко Методиев Борисов попитал ли е сърбина кога и дали изобщо смятат да се изтеглят от от окупираните по силата на Ньойския Мирен Договор Български Западни Покрайнини? Взе пак договора дава през 1919г на Сърбия да ги окупира за период от 100 години, а този период изтича догодина ноември месец!

37

Анонимен

преди 6 години

С комунисти или с демократи все тая България е обречена!Проекта Трета Българска държава се оказва неуспешен ,територията ще бъде превзета от плодящите се роми и заселена с бежанци мюселмани!Българите в последните40-50г..,се отказаха от българщината и все към чуждото ги тегли сърцето!Голямата мечта на повечето българи е да се влеят в богатите нации на западните държави и ,да се откжат от българщината!И затова държавата им ще бъде отнета от тях и дадена на други!

36

Анонимен

преди 6 години

Какъв авторитет имаш ти пред западните балкани,бе,като всички получават по-големи заплати и пенсии от нас.Тяхната любезност и заинтересованост интерпретираш като уважение и респект.Да,ама-не.Само ти гледат сеира и ти кроят шапката.

35

Анонимен

преди 6 години

Държавата ти се реазпада,ти си се юрнал света да оправяш.Снимчици с тоя и оня,а резултат никакъв.Поне да имаше някаква полза от тия воаяжи,а то само губене на време.,А тука мишоците си разиграват игричките както си искат,нали шефа го няма.Накрая ще се окаже,че трябва да вземем още 16 милиарда заем,че този вече е свършил.

34

Обърках вратата

преди 6 години

Извинявам се, обърках вратата, тук е пълно с комунисти!