224

Няма такава държава

преди 5 години

Нормално е бивш служител да бъде привикан ,като свидетел, а не ,като обвиняем.Вдигал телефоните и говорил с клиентите?!?! Няма престъпление. Затова е и оттеглено по късно искането.

223

Станчо

преди 6 години

Дано не изгори момчето заради безхаберието на българските политици.Кой подписа този неравноправен договор със САЩ ?Съпартиецът на Мая Манолова - товарищ Сергей Дмитриевич Станишев.А колко американски грраждани досега са екстрадирани в България ?Николко. Та те американците сигурно не вършат престъпления...

222

Анонимен

преди 6 години

До БългаркаХвани се на работа с араби и много бързо ще спреш да задаваш въпроси за държавата и пешкирите!

221

Българка

преди 6 години

И защо в тая държава пак се стига до там-обикновеният работник обира пешкира, а не който трябва. В България работодателя е защитен от всичко, трудовият договор трябва да е задължително в полза на работодателя-работника няма права, той има само задължения!

220

Българка

преди 6 години

Значи какво излиза на практика:500 ГОДИНИ ТУРСКО РОБСТВО И БЕЗКРАЙНО АМЕРИКАНСКО РОБСТВО! Народе кога ще се опълчим, кога всички ние останалите в тая държава ще защитим семействата си, децата си! КОГА? Стига сме ходили с наведени глави! Кога ще станем като Румъния-сгафил депутат=затвор?!

219

Георгиева

преди 6 години

До Анонимен 228Ти па си голям гражданин, ама от някое село покрай града.Акъла ти е в петите наврян, да не казвам по-грубият израз!

218

nda

преди 6 години

ама що само с това момче се занимават? Има поне 10 други търговци от същатата фирма, някои от които са в Кинтекс сега... Могат единствено като свидетел да го призоват, защото не е правил търговия за собствена сметка. Всяка Американска компания навсякъде по света знае, че е под ударите на Американските регулации и нетрябва да са изненадани...

217

1

преди 6 години

Каква е вината на служител на българска територия, който има поставени цели от работодател, които да изпълни, за да си получи заплатата? Какво точно е негово решение и за какво ще го съдят? Тъпите американци съсипаха света с измислени войни и сега продължават да си изпробват оръжията навсякъде по света, но друг им е виновник!

216

до 234

преди 6 години

Прокурора може да си говори каквото си иска.Нали това му е работата .Да обвинява!Важно е съдът какво ще каже.

215

РОБИ СМЕ

преди 6 години

На въпросът на АНОНИМЕН "От кога българската прокуратура е подчинена на САЩ?" отговора е: от 2008 година, по договора със САЩ сме длъжни да екстрадираме българи без доказана вина (По договорите с другите държави не сме длъжни да предаваме български граждани, за да бъдат съдени в друга държава, за разлика от договора с Америка. Това обаче може да се промени, но СИЛНО СЕ СЪМНЯВАМ, че ще се случи).

214

Ангел

преди 6 години

Едно е да екстрадираш Турци гюленисти в Турциоя или Руски секс гурута в Русия но съвсем друго е да екстрадираш Българин.Дори и безочливата професионална дупедавка ББ не може да си го позволи.Протести ще има,ще се създаде напрежение ,хиляди ще излязът в Подкрепа на Желяз .В крайна сметка след като ФБР предаде материалите по делото Съдът ще се произнесе че няма няма достатъчно доказателства във вината на Желяз и екстрадирането ще бъда Отказано!

213

Анонимен

преди 6 години

Из търговския регистър: Фирма/ НаименованиеАВ-ТРОНИКСЕИК/ПИК201056516УправителиАРАШ КАБИ, АЛИ КАБИПредмет на дейностВНОС-ИЗНОС, ТЪРГОВИЯ, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И УСЛУГИ, ПРОИЗВОДСТВО НА ВСЯКАКЪВ ВИД ЕЛЕКТРОННИ КОМПОНЕНТИ, ТРАНСПОРТ, КОНСУЛТАЦИИ В ОБЛАСТТА НА ПРОИЗВОДСТВОТО, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНИТЕ

212

Неук с мнение

преди 6 години

Аз искам да задам въпрос. Военният ни министър смята да подписва сделка за ремонт на двигатели с руска фирма, на която САЩ са наложили ембарго и предупреждават всеки сключил сделка с нея, че ще бъде третиран като закононарушител. Та ще искат ли екстрадиция на военния ни министър или голем го вадим само на обикновените граждани?

211

ицо

преди 6 години

Страшни съдници се появиха тук. Сирия - измислена война от Щатите, убиха хиляди хора. С това измислено ембарго, с което очевидно всеки българин трябва да е запознат, страдат дори още повече хора. Но видиш ли *** тук ще разкъсат нашето момче, като най-големия престъпник. Коментари като "незабавна екстрадация и съд". Заради такива като вас хората се срамуват да се нарекат българи. По големи съдии от щатските ще се окажете.

210

йо

преди 6 години

Желязчо, кой те би по главата да се хванеш на работа с араби и американци. Сега ще се чудиш в кой свят живееш. Ако нашите г..продавници те екстрадират ще си поживееш в америка. Ако решат да не те екстрадират тези същите те обричат цял живот да не напускаш България. Във всяка страна по света има г...продавници и те ще се радват да услужат на америка и веднага ще те продадът за едно потупване по рамото.

209

Анонимен

преди 6 години

Тоя селски хитрец, колкото и да се прави на невинен и на светата вода ненапита, няма да може да излъже Американското правосъдие.

208

Анонимен

преди 6 години

Ами като е взимал по 3 хилки заплата му е било добре. Сега да си носи отговорността.Защото САЩ не е корумпираното блато БГ и там законите работят.И няма прошка за престъпниците.

207

От какво са парите

преди 6 години

Държава която на практика Я няма и е винаги първа по всички негативни критерии и последна по всички положителни и то не само по статистика,а по реално усещане у всички нормално стъпили на земята хора!Та във същата Държава взимат хора от провинцията докарват ги в София дават им по около 2000лв заплата може и повече за IT специалистита откъде мислите че идват парите падат от небето и пристигат с вятъра ли?А как се разхождат Тия хора като извънземни и гледат на останалите с по 500-600лв заплата

206

Анонимен

преди 6 години

Ще му вадят ли виза за САЩ и какъв тип ще бъде тя, защото абсурда в случката е сякаш сме тяхна колония.

205

Анонимен

преди 6 години

Много наивен нашият Желяз бе, направо светец. Много е хубаво за да е вярно.