36

Българина

преди 6 години

Лицемерен юдеин, все едно мерцедес да се извини че колите се чупят и че продава части за тях! Продажбата на данни е основния приход на тази фирма, продават съзнателно, какво ми се извинява, злоупотреба е целия бизнес модел

35

пуяк

преди 6 години

Няма уеб сайт в света, който не събира лични данни.

34

Анонимен

преди 6 години

Нищо не си създал! Рожба е на CIA and FBi. А ти си само пионката която ще намерят някой ден удавена в чинията на тоалетната.

33

Анонимен

преди 6 години

Фейсбук винаги е събирал данни от потребителите.Но сега тези данни бяха използвани, за да може Тръмп да спечели изборите. Сега от другата партия в Сащ са организирали всички големи издания да пишат против Фейсбук, защото Тръмп спечели благодарение на социалните мрежи.

32

дедо Ташунко

преди 6 години

Великолепен анализ на номер 26, SE. Респект!

31

дедоТашунко

преди 6 години

Щом си виновен, връщай милиардите, мило еврейче. И заплати щетите. Хакнати са лични данни на милиони наивници, които вярват, че има дискретност в този мръсен, глобален свят. Повръща ми се от твоята арогантна физиономия. Сметката идва, момченце, извинението не се приема. Слагайте сега минуси, тези от 80 - те % биомаса.

30

Анонимен

преди 6 години

Колкото кака Гинка ще е отговорна за ЧЕЗ...

29

Пич

преди 6 години

А, ти си го създал ФВ. Хубаво, че са били онези глупави и наивни състуденти, които са ти направили страницата в началото, и са ти я подарили. Той бил създал ФВ. Сигурно и Стив Джобс е направил първия компютър?

28

Либералист

преди 6 години

дори и да е поставен или да го е преписал - все пак нещо е постигнал - какво да кажем за нашите душе-губци продали се за 80лв на ден да тролят за кремълските фашисти - но ни един не е пратил детето си там да учи ... за 80лв/ден да продаваш и баща си ... и майка си ... и страната си ... и да обричаш децата си на мизерия!

27

Анонимен

преди 6 години

Спира тока.ЦРУ:- Ааа, не! То така не може да се работи.

26

Анонимен

преди 6 години

Ти не си виновен, Путин е виновен

25

Анонимен

преди 6 години

Ти не си създаваш нищо , ЦРУ го създаде,а за пред балъците може и да си ти.

24

se

преди 6 години

Има решение:- закривате фейсбук и изтривате всичко по сърварите на ЦРУ.- създавате нова социална мрежа наречена НАДУПЕН и всеки който се регистрира е наясно с последствията.

23

x

преди 6 години

Спрете фейсбук и ще съм безкрайно щастлив, хората с малко IQ ще получат отново живота си :)

22

Анонимен

преди 6 години

Сложете му $1 млрд глоба на тоя ***, иначе извиненията му не струват нищо. Но едва ли, за милиони няма закони, за кокошка няма прошка.

21

има инзвазия

преди 6 години

обсебени от извънземни наркомани американски спец служби се ползват з а проникване в домове и офиси на всеки които ползва фейсбуки туитър.Анализ на масовите кървави погроми в КАйр о и ИСтамбул и миризливите окупации на МАйдана в Киев подават че извънземните масови убиици ползват видео наблюдение и масови обсебвания чрез *** в телата на полицаи и други седящи пред екрани набхюдаващи площадите.

20

P. S.

преди 6 години

Вторият футуролог е друг. :)

19

Футуролог

преди 6 години

Фантастичните филми започват да се сбъдват. Ще всеят страх и несигурност навсякъде и ще дойде момента, когато всеки от нас ще е "убеден" , че в интерес на неговата сигурност е да има вграден чип, с който доброволно се съгласява да бъде следен. И ще си плащаме за това! Доброволно! Мисля, че не повече от 15-20 години има до тогава...

18

Ее

преди 6 години

Тоя пък си признава...абе Зуки толкова ли не се сети да обвиниш руски хакери...сега е модерно.

17

Анонимен

преди 6 години

затворче нещо? А, у?