158

extremist

преди 6 години

"политически подкуп за лоялност към Русия" и отбелязва, че проектът няма съществени икономически основания. - ТАТЕ ОБЕЩА ДА МИ КУПИ СУДЖУК АМА ДРУГ ПЪТ.НЯМА ГЕШЕФТ ЗА УКРАИНЦИ И ПРОРОШАВКО Е ПРАВ: "НЯМА СЪЩЕСТВЕНИ ИКОНОМИЧЕСКИ ОСНОВАНИЯ ....ЗА УКРАИНА" ХАХАХАХАХАХАХАХАХА

157

Анонимен

преди 6 години

А южен поток кой го подари на турците?

156

Анонимен

преди 6 години

Общо взето руснака ще си завре един северен паток 2 в задния двор гаранция че няма нищо да бъде пуснато дорде е жив уткин

155

Анонимен

преди 6 години

Ни северен ни южен ще има дорде е жив Уткин факт а тасс да си бе закрила барабар с ссср ските телеграфи по фейк нюз от нея няма

154

Анонимен

преди 6 години

Закрийте Козлодуй, Мариците, всичко закрийте и пускайте шалтера!

153

робсвото е виновно

преди 6 години

И Германия си е добре, и Русия си е добре, Турция си е добре, Швеция, Дания и пр. са си добре... за България- среден пръст.А сега се самоизяжте(както винаги) кой ви е виновен- Гоце ли, Боце ли, царя ли, Орешарски ли... Не! ВИНОВНО ВИ Е 150 год. ТУРСКО РОБСТВО!Турците и ро.мите са виновни.

152

николаев

преди 6 години

запада има само едно условие- да не боядисваме газа червен а поро прашенко ще внася след година реверсен газ за по евтино ако до тогава е жив и здрав

151

Анонимен

преди 6 години

Искаме знаете ли какво ще стане ?Дания е получава повече от 50% от енергията си от възобновяеми източници и тенденцията е, до 2022, да стигне поне 80%+. Швеция, за разлика от България си има добри АЕЦи, но и те са близо до датчаните, а финландците, както винаги, макарони с 10 години по късно, ще последват примера. И какво ? Газ не им трябва, така че ще могат да си искат високите такси. А ние ? Хем горива нямаме да имаме, и ще плащаме такса "корупция", както правим от 50 години насам ...

150

Анонимен

преди 6 години

160 Виж, Брекзита може би не е най-доброто, но те искаха това и все пак, надявам се, че живеем в свободен свят. След 25 години ще видим.

149

Анонимен

преди 6 години

САЩ организираха и финансираха фашистки преврат в Украйна.Това доведе анексиране на Крим заради руските бази и гражданска война разцепила страната.Хохлите и преди крадяха газ и не плащаха,но сега им врътнаха кранчето.При по тежка зима ще изпукат.Те и на нас ще ни врътнат кранчето,ама нали сме евроатлантици ще траем.Когато спре газта мафиоза Борисов и компания ще са далече от България и няма да усетят народният гняв.За сега лъжат за разни тръби и хъбове и газ от азерите Турция и Марс..

148

нивга се не учат

преди 6 години

както британския елементарен народ повярва, че Брекзит е най-доброто, така и българския елементарен народ повярва, че Белене и Южен поток са безперспективни проекти.Елементарни душици, демократични - някои хора никога няма да се научат..

147

европейска бълхария

преди 6 години

всички перспективни проекти с "изостанала Русия" беха прекратениднес имаме гьол за 2млрд, а газ ще видим.. ама друг път

146

българската тръба

преди 6 години

българите пак излезнаха по демократи от американците и по европейци от немците българина освен от тоягата от друго не разбира.. политика е правил.. ама само по филмитеЧестито на печелившите!!

145

Пешо

преди 6 години

Пак фалшиви новини ! Интервю дадено днес.!!!Сън не спала Меркел за да даде интервю за Днес.бг. Като сложат една тръба от този проект, пишете пак.

144

До 154

преди 6 години

Тази тъпня и още сто години да я разправяте пак истината за южен поток ще си остане друга.

143

Анонимен

преди 6 години

Само преди година бати ви Бойко ухилен докладва че по искане на американците затворил Три Енергийни проекта!!! Машшала! Ердоган щаслив!!!

142

Анонимен

преди 6 години

На нас потоци не ни трябват Бате Бойко ме увери,че ще продьлжи изграждането на хьба и скоро време ще е готов около Варна и ще имаме много газ и ще продаваме даже така ,че спете спокойно всичко ше е окей каза Бойко

141

Andreshko

преди 6 години

България е прецакана още от началото,като започнеш със затваряне на двата реактора на АЕЦ Козлодуй,после с АЕЦ Белене и накрая с Южен поток,но прецакването си е наше,ако Борисов не се навеждаше много на западните джендери,а отстояваше българските позиции без много,много да ги пита. Германия не питат никого и не се съобразяват с другите и ще си построят Севрен поток-2. Така блгодарение на нашия прислужник нашите западни "приятели" ни направиха Голям енергиен шлем.

140

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТе немците участваха и в Южен поток,доколкото знам,но пресата пишеше много неща против южен поток и се връзвахме на глупостите им,но се оказа,че писаниците са били от конкуренцията им,а не от други подбуди.

139

Зайко-Байко

преди 6 години

Тиквоций Едно, проигра шансовете и предаде България! Така е, като се навежда от изток на запад от Ердоган до МакАрон. Тъй, като себелюбието му е огромно той ме може да прозре истината, че всички не могат да ти бъдат приятели!