39

Емигрант

преди 6 години

Кака Корни ограби импекса,но това не впечатли никой!Дежурните м,рзилки мълчат по темата с години.Ограбиха и съсипаха държавата,комун,егите и то с милиарди,но оставки на никой не се искат?!Виж,че избягали двама катили,дето някой нарочно ги е пуснал,да клати правителството и да подчертае мъките на затворническите власти,колко прави са те и колко малко им се плаща,това е проблемът на *** и на тъ,панарите в него!!

38

Издирването Ден 8

преди 6 години

От Англия ми се обадиха преди час-два,в ,,Ладброкс'' щели да пускат залагане дали ще бъдат хванати,или не.Ама коефициентите за залавяне били много ниски, 1.2 срещу 1.4,викам какви са тези коефициенти бре,то няма такива в никой спорт.Аааа вика авера,има и трети знак,ама на него нямало да има коефициенти.Е ,питам аз какъв е този 3-ти знак,пък аверчето вика,ами хванати за малко и изтървани през граница,,коеф. 101'' ама не го дават.*** братле,че чакаме ,,Кобрата''.

37

Анонимен

преди 6 години

Ако са толкова важни, обявете награда за тях. Нека са ходещи чанти с пари. Пък все някой ще поиска да ги вземе, дори и сред близките им. Или който им помага сега.

36

МоноСпектакъл

преди 6 години

Цачева има ли достойнство са питам от години .На изборите е бяха избрали за президент тея герберасти .Добре че са простоввати та им личи от 100 километра какво зло са за народа .Не може да наливаш асвалт 10 години и да чакаш народа да стои в тази магистрала .Който може избяга завинаги другите ще бъдат уморени от данъци и държавен паразитизъм от страна на ГЕРБ във всички свери . Суджуци ,минерална вода ,море,балкан ,дърва горива ,ток ,храна всичко ще е окупирано от ГЕРБ .

35

Анонимен

преди 6 години

Оставка на всички некадърни *** от правителството!

34

scott

преди 6 години

искрено се надявам да са убити и направени на кюфтета. никога, никога, ама никога да не бъдат намерени и да се изплюват във устите на властимещите секи ден. това е повече и от това да ликвидираш премиера и президента на която и да е страна. щот отнетото достойнство, чест и власт ше ги боли със столетиа.

33

Българин

преди 6 години

До Госпожо ЦачеваГ-жа Цачева и достоинство, мисията не възможна !!!

32

Анонимен

преди 6 години

Дискавъри или Хистори ще направят филм по случая и ще го завъртят по всички телевизии по света. Няма да ми въртят Алкатрас през ден.

31

Анонимен

преди 6 години

И без това нищо не губят със тия присъди поне може да метат гранати по парламента

30

Абориген

преди 6 години

Оставки че и направо да заемат техните места в затвора трябва ! Хората ги гонят от работа за една счупена чиния !!!

29

Анонимен

преди 6 години

Затворите са ни средновековни от 18-век. Не се работи по никакъв начин с хората изтърпяващи присъда, но Цецка ще оправи работата, има опит цял мандат беше шеф на парламента, а там май според народа са най-големите айдуци.

28

Недоволен

преди 6 години

Що ги пускате па после ги гоните?Бъдете последователни!

27

Анонимен

преди 6 години

Щом не могат да кажат каква марка е пистолета то са ги подгонили от затвора като по поръчка,поне да кажат като се покажат официялно.

26

Шопо

преди 6 години

Абе що не проверите да не са се върнали в килиите !!

25

Анонимен

преди 6 години

И като се смени Цачева , ще се спре ли с корупцията в нази институция.??? ЩЕ , А *** ДРУГ ПЪТ.

24

АК-47

преди 6 години

Не знам дали има и един нормален и трезво мислещ човек, който да вярва, че ще ги заловят.

23

Andreshko

преди 6 години

До # 15. Защо да си подава оставката,а после пак да ходи да работи на струга...

22

Анонимен

преди 6 години

Пелов е хитър и комбинативен, направил е план на части, като най-трудната част е била първата, следващите части са въпрос на организация, логистика и помогачи, а той ги има. Няма да го хванат

21

Анонимен

преди 6 години

След време ще четем:"Издирването - ден 300......."

20

Анонимен

преди 6 години

"Седми ден продължава издирването на двамата затворници"---Лека корекция:"Седми ден ОТКАКТО ИЗБЯГАХА на двамата затворници".Те не можаха да ги спрат, та сега ще ги издирват. Тетка Цачева и вътрешния ДА ПОДАВАТ ОСТАВКА! Или и те като Теменужка Енергийната уж подаде оставка, а още я водят министърка. :)