64

НеЕС

преди 6 години

Да ве светна само, че нашата енергийна ефективност под формата на мега оскъпена изолция за панелки се плаща от държавния бюджет, а не от ЕС.

63

Анонимен

преди 6 години

Около 10%-20% поне от доходите отиват за ток, как 3%, следва, че при ток 100 лв., за 3% дохода трябва да е някъде 2500 лв, кой взима такъв доход.

62

Анонимен

преди 6 години

Гърците са задружни а тук няма кой да стане.Кой да стане ми те само пенсионерите останаха в България,. онова крадливо племе заслужава барабар с парламента да ги изравнят с земята.

61

Анонимен

преди 6 години

Защо скачате сега , нали вчера се гневяхте , че хамериканците спряли парите на Дерипаска , чудя се как не спретнахте и митинг по този "наболял" въпрос , гърците протестираха ,че Русия им се пише приятел , а ги кара да плащат високи цени , щото и в Елада крадците компании не са малко , по стар византийски обичай се оплакаха на ЕС , и ето ти резултатът , а ние си търпим ,че се и кахърим за парите на Дерипаска -неправилно бил ощетен човека

60

Анонимен

преди 6 години

Таз гъркиня много хубава на снимката -па нека си е космата язе имам бигче.

59

У НАЗЕ Е СТРАШНО

преди 6 години

У нас наркоманите от Брюксел с помоща на продажници вдигнаха цената на тока от 2 ст за киловат час до 23 стотинки..Сега имаме страхова невроза от ползването на ток.Милиони сме без работа и без доходи..НЕК изнася ток без пари през партиино поставени компании.В Гърция един лекар взема пенсия до 6000 евро на месец.. у нас немаме пенсии за да могат да крадат милиарди през бюджета партиино подставени фирмички

58

999

преди 6 години

Най-висиките цени на тока у нас ще станат още по-високи според КЕВР!Те изсмукват и последните жизнени сили на бедните хора у нас и особено на пенсионерите!А ЕС ще доплаща на гърците тока!?това пазарна икономика ли е!Къде са нашите "велики" държавници,загрижени за Турция и Западните балкани повоче ,отколкото за своя народ?Пенсионните съюзи спят!Нямаме интелигентни управляващи!Тези сегашните са прости момчета и алчни!Нямат държавническо мислене!

57

Анонимен

преди 6 години

Браво на гърците. Не са като българите.Борят се за правата си. Пък и Ципрас е мъж с топки, а не послушна Евротиква като Борисов.

56

Даола

преди 6 години

Браво Алексис Ципрас, въпреки стагнацията, ти успяваш да защитаваш народа си и да облекчаваш положението на най-бедните. А нашите управници само си мълчат и се усмихват на бюкселските господа. как нито един от охранените висши чиновници, който идват за два-три дни да похапнат от специалните ясния, не се поинтересува как живеят 60 % от българите и как оцеляват 1 227 000 пенсионери с пенсии под 312 лв.

55

Анонимен

преди 6 години

Българинът плаща 3% , гръкът - 2% от месечния си доход за ток, затова подпомагат втория.

54

Гост+

преди 6 години

Горките бедни гърци - излиза, че ние сме с две глави пред тях щом си плащаме тока без ппомощи

53

Анонимен

преди 6 години

Гърците умеят да си защитават интересите по площадите, ние си защитаваме интересите пред компъ където никой не ни чува. Затова гърците имат два пъти в годината на Коледа и Великден по една добра заплата и пенсия. Хранителните стоки цени като при нас, лекарство по евтини.Пътища по добри и между градските и селските. Няма тъмни улици като при нас.

52

Ток и жица

преди 6 години

В Гърция зимата е 15-20 градуса ,тука зима=глад с 400-500 лв сметки за ток -над 50% от дохода отива за ток...

51

Пъбликрезилейшън

преди 6 години

Внуците на комунистите ни са министри ,прокорори,съдии как да стане?

50

Писимист

преди 6 години

Трябват ни 28 прокорора от ЕС или САЩ някави дето не са се продали и спазващи принципа на правото .При нас е заложено в гените ;политиците и съдиите ни не идват от Марс те се бръкват сред нас...."Продадеш ли се- значи не струваш нищо"

49

Оптимист

преди 6 години

То само токът да беше по-скъп у нас... Много се краде, много

48

Ал бано

преди 6 години

До Анонимен 46Ми използвайте бе толуп, използвайте. Нека ви ги опростят и на вас. Само да те светна гърците не са чакали ония от руските степи да дойдат да ги освобождават, а са взели нещата в свой ръце.

47

Анонимен

преди 6 години

До гърците са хораЗащо сравняваш Гърция с България ?!В Гърция никога не е имало комунизъм и никога във властта и в бизнеса не е имало гръцки полезни ***.и /русофили/ , които да продават интересите на народа си за сметка на руските интереси ! Бай *** е скъперник ,това се знае ! Но когато бай *** е в съчетание с русофилство ,тогава положението става трагично ! Всички заводи и хотели в Бг. са в ръцете на русофилите които ограбиха Бг. , и сега им работим за 400 лв. заплати !

46

Анонимен

преди 6 години

До 47Пинкоо отиди завърши училище, че не ти ясна нито математиката , нито икономиката.Гърция има над 200 милиарда БВП и 10 милиона население. България има 55 млрд БВП и 7 милиона население. Елементарна математика учил ли си ? Ако си голям творец направи една фирмичка и давай по 3к заплати :)) Аз първи ще дойда при тебе.

45

Анонимен

преди 6 години

До 28До браво на ЕСМи те много русофилите, бе. 88 % от народа, а европитеците - 11.Как ще стане "отърването" не зная, малко трудно ще е.