28

MMM

преди 6 години

Нормално е да играе в началото на кариерата си с такива боксьори. Жалко, че реши да става професионалист чак сега. Той би имал само един шанс за пояс и заради това са толкова внимателни от екипа му и подбират внимателно съперниците. Една загуба би била края на тази кратка кариера. Недейте да плюете. Това е голям бизнес и е по-скоро тактика и математика, отколкото емоции. Кубрат стигна до мач за титла без нито един наистина сериозен противник преди Кличко. Иначе, Тервел ми харесва повече.

27

Зайко-Байко

преди 6 години

До неграмотния 26, неуважението към правописа е неуважение към езика. Неуважението към езика е неуважение и омаловажаване на званието Българин! Ти да не си завършил ВИФ?

26

....

преди 6 години

Ехаа, страхотна снимка. Браво на Тервел.

25

Ф.С.В.

преди 6 години

Тервел е много невероятен боксьор - изненадващи удари - голяма бързина и хъс- той не е тромав за тази категория !!- ЖАЛКО че вече е в голяма възраст за шампион- ако беше на 25 г щеше да го чака блестяща кариера- но сега едва ли ( -Възрастта си оказва значение в бокса - Просто е пропилял таланта и времето си - жалко !!

24

Анонимен

преди 6 години

До Мементоаиде още един учител се появи..отиваи някъде където се коментира български език..тука се коментира бокс..ако е по темата даваи..аман от грамотници и всезнаиковци..кои както иска така да си пиши..важното е да се разбира...тука не е изпит по български

23

Мементо

преди 6 години

Абе тия дето пишете с 4етворки, научете се да пишете бе неграмотници, мешини безполезни..

22

Анонимен

преди 6 години

просто се радвайте Българин побеждава

21

Анонимен

преди 6 години

До Касиус Клейтука въпроса ,тои кога ще излезе срещу някъв на средно боксюр ве4е..средно казвам защото ве4е 10 ма4а се бие с някви физкултурници,като изклю4им предпоследния му ма4..макар 4е онзи ве4е мисли за пенсия и загуби по то4ки от тервел..а пък на теб може и да ти харесва да се бие с анонимници,знам ли....хора всякви..аз искам пък да бие добри боксюри..но ти си разби4а на бокса..може и да греша аз..жив и здрав да си

20

nedko

преди 6 години

ве4е трябва да запо4не да дига темпото,ина4е така може и 50 на 0 да му е актива до 2 години..а полза никаква,влез на друго ниво и виж там за какво става въпрос,спокоино..там има инфо за всеки един,така 4е ще бъдеш на ясно с кои се биеш...все пак имаш опит,едно време се би с Усик ,там тои те разби по то4ки..но евала издържа цял ма4 с него..и това е постижение..бъди жив и здрав..и много успехи на боксюри,истински боксюри..успех

19

Анонимен

преди 6 години

Кога брат ти Кубрат ще си плати за работата на двама мой приятели които му работиха в боксовата зала която направи в кв.Хладилника.Две седмици работиха момчетата и накрая ги изгонил без да има плати,не бил доволен от направеното.

18

Касиус Клей

преди 6 години

Гледам разбирате от бокс . Па излезнете срещу момчето ,щом сте толкова куражлии...Ще ви направи на дроб сърма...Левачета !

17

Готина мацка

преди 6 години

Пардон, исках да кажа в Студентски град.

16

Готина мацка

преди 6 години

Тервелчо, брат ти Кубрат е пълен ***. Едно време правеше побоища в дискотеките в Студентски брат. Виждала съм го и дори един път го наругах.

15

Анонимен

преди 6 години

Гледах мача - опонента беше много слаб...

14

daco

преди 6 години

Абе всички сме големи разбирачи и гледаме как да оплюем известните !Само ,че ние стоим и се чудим как ще изкараме месеца,докато на братята не им дреме въобще,вземат си хубавите парички и си лягат до красивите си женички ! Даже и рима вкарах ,ха ха !

13

Бау

преди 6 години

Харесвам го Тервел много повече от брат му, но закъсня много много с професионалната си кариера :(

12

РККА

преди 6 години

Един ден ще има и сериозен опонент но за това се искат победи,да не бързаме с оценките,на мен ми е по скоро приятно пък било то и от това че Тервел е отупал некой левак нали победата се пише на сметката на България,по добре отколкото чужда медия да пише че техен боксьор е размазал българин на ринга...

11

Анонимен

преди 6 години

Хахаха унгареца взел пенсията на първо число и нашия неможе да свари да го набие , малко уважение към старите хора

10

Анонимен

преди 6 години

39 годишен? Този е млад все още...братя Опулеви са свикнали да играят с 41 годишни пенсионери. Е, един път големия брат не случи и го приспаха, но важното е че продължаваме напред.

9

Анонимен

преди 6 години

do 9 ***, какво общо има Тервел Пулев с професионалния бокс, бе?