95

Ганя Балкански

преди 6 години

Мъ тоз чиляк ни бил мюсли ва

94

Гацко

преди 6 години

Спокойно бе, нали в България всичко е точно ! Другите да се оправят, нас не ни вълнува.

93

Анонимен

преди 6 години

инструктора е блял някъде

92

Анонимен

преди 6 години

Аз живея в Германия и също чух за "атентата" по немските телевизии и новинарски саитове. Според немските репортери на редица информационни платформи НЕ Е било атентат. Ставало въпрос за психично болен немец. Но не отхвърлям и тезата, че всички тези немски медии раздухват историята за лудия за да заблудят немското общество. Вече няколко месеца политиката на Ангела Меркел не е харесвана от мнозина и прикриването на атентат би било добре за канцлера на Германия.

91

Анонимен

преди 6 години

Ами ... ценности! И с тях омайват нашите платени умници и красавци! Мама Анджи побърка този и без това сбъркан народ.

90

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 24A sega kato se razbra che ne e musulmanin da yadesh salama na musulmanite

89

Анонимен

преди 6 години

Такива неща стават само в Третия свят и ислямистките държави. Западна Европа е в Третия свят. Дано опазим Източна Европа от Западния Трети свят и неговите слабоумни жители.

88

Анонимен

преди 6 години

Убиецът е натурален немец ,поне така пише билд цайтунг.

87

Анонимен

преди 6 години

''...да обяснява, че не всики мюсюлмани били лоши ...''. От раз се срещам за трима НАЦИСТИ, които НЕ са били лоши: световнонеизвестният Шиндлер, Вилхелм Хозенфелд ( спасил главния герой от филма ''Пианистът'' и др. евреи) и Джон/Йон Рабе - спасли около 200 000 китайци при т.н. Нанкинско клане. Сигурно е имало и др. НЕлоши нацисти, но след ВСВ т.н. НСДАП БЕШЕ ЗАБРАНЕНА!!! ИСЛЯМЪТ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Я ПОСЛЕДВА!!!

86

срам ме е

преди 6 години

До АнонименГермания е дала на света най-великите умове - класическата немска музика, класическата философия, квантовата физика, какво ли не още. А ти ще дадеш на света два-три тона *** и някое подобно безумно същество като теб в наследство.

85

Боб Кон яде ли?

преди 6 години

Да а Българите 1. Да нямат право да влизат в Парламента.2. Да нямат право да боравят с Евро Средства 🤗

84

Анонимен

преди 6 години

До АнонименФашизмът, първоситнални провокаторе, е роден в Италия, а преди това от банкерите. А Германия е дала духа и философията на света - Гьоте, Бах, Бетовен, Хьолдерлин, Хайзенберг, класическата философия,.- а Ти ще дадедеш два три тона *** на България и ще си отдише като анонимна овца от тоя свят.

83

Шоп

преди 6 години

До АнонименАбе Шопе те излъгаха света, че са кацнали на Луната, ти пък за някакви видеа и сниюки.Те и руснаците излъгаха, че Гагарин е летял в космоса, па после го убиха.

82

жеко

преди 6 години

сега ще има мирни протести на немците с плакати на които пише вир либе мюслим дие либе ист айне цвинген, махен либе нихт криег

81

8791

преди 6 години

Пак пъклено дело на някой терорист-християнин...

80

анонимен

преди 6 години

една от евроценностите който задължително трябва да приемем подкрепяме англични сега германци после французи-кои каквото сие надробил да си го сърба /да си го хапва /по точно а БГ по далеко от такива

79

до оня от Мюнстер

преди 6 години

Трагедията, при която микробус се вряза в клиентите на заведение в германския град Мюнстер, се е разиграла в едно от най-оживените места в града. Това каза за NOVA Мира Димова българка, която живее в Мюнстер.

78

Анонимен

преди 6 години

Очил се да кара афтомобил.

77

Анонимен

преди 6 години

Сащ са единствената велика бяла сила с над 230 000 000 бяло население ако в Сащ се надигнат англосаксонските тигри ще изметят света от мен го запомнете!

76

Чист ариец

преди 6 години

До АнонименКаквото им нареди Меркел това дават.И Меркел им е наредила да дават ван премазал хора на площада - вЕрваш ли си?