14

ДИ 9 РЕАЛЕН ФАКТ

преди 6 години

До преди европейци, включая и българи бяха обслужващ персонал, слуги в Либия, а сега номадски племена въоръжени, с каквото докопат мародерстват и питат къде сер***т гладните. От Либия, Ирак, Египет, Афганистан и др. със зорлем посадена "демокрация" безвъзвратно изгубиха цивилизования си и съвременен облик и живот. Не се залъгвай, че ще цъфне и върже Украйна, само да я заобиколи руския нефт и газ пътувайки сигурно на запад и те са умрели от към интерес и финансиране.

13

Хм

преди 6 години

Обаче ще бъде доста забавно,ако руснаците и там вкарат ред и справедливост като в Сирия!Ще бъде пореден провал за САЩ,ха-ха.Но мисля,че няма да си направят труда,Сирия им е достатъчна като база.Все пак не се знае-от Либия Калибрите удрят всяка точка от Южния фланг на НАТО и подводници даже не са нужни!

12

до11

преди 6 години

алоо чук, аз съм живял три години в Бенгази 82-5, хайде скрий се с глупостите си, мало умни, когато тук в Бг се продаваха руски цветни бандурници и за видеоплеери само в некерман гледахме, ние в апартамента имахме новичко JVC и тв и видео. ***...

11

Анонимен

преди 6 години

До до фактПо времето на диктатора Каддафи либийците нямаха тоалетна хартия и банани а след демократизацият САЩ им донесоха тоалетна хартия и банани както донесоха и на нас и либийския народ е свободен и живее добре при демокрацията както и българския народ живее добре при демокрацията.

10

до факт

преди 6 години

не знам кой кого е мъчил, но Либия си беше една подредена със закони държава буфер между Европа и цялата *** на централна африка. Хиляди българи изкараха добри години там в Триполи и Бенгази.

9

факт

преди 6 години

Русофилите как плачат за ислямския диктатор Кадафи,който измъчва българските лекари 8 години в затвора.Русофила мрази християнския Запад,обича ислямски диктатори и си е ислямист по душа.

8

гого

преди 6 години

споко жив е, Саркози да му мисли...

7

БКП -БСП

преди 6 години

Старите комунисти отново се просълзиха за Либия.

6

Анонимен

преди 6 години

Жив е, жив е...Обича да чете "Приказка за стълбата" на Смирненски.

5

Анонимен

преди 6 години

Сраварите искат да го убият за да не падне марионетното правителство и Либия отново да стане икономическа сила.

4

Анонимен

преди 6 години

Сейф ал Ислам е подменен със Осама бин Ладен, а Кадафи остави един двойник да бъде убит и сега си пуши дебели пури някъде в Куба. А Скрипал и дъшеря му са яли отровни гъби набрани от Шеруудската гора. За всичко е виновен Путин

3

Факт

преди 6 години

Не само че е жив,ами смята да се кандидатира за президент!Колко ще стане е друга тема,естествено.Но си има поддръжници.Въпросът е дали реална военна сила ще застане зад него?Примерно генерал Хафтар,за който се говори,че има подкрепата на Русия..

2

Б Н.Д>...

преди 6 години

К. Кеворкян преди години прави интервю с този. Може би той знае нещо...

1

Свидетел

преди 6 години

Тоя на снимката ли? Продава фалафели в Овча Купел.