9

младен

преди 6 години

Те това ако сеха е отпред, ама отзаде няма проблеми ;)

8

Анонимен

преди 6 години

Темата не е лоша, по мое време я имаше в немското Брово от Dr. Sommer. Но към редакцията: Ако трябва да дискутираме тук за лични теми като полово въспитание, то няма нужда тогава от сексуалните буквари и да им казваме на децата, че щ'ркелите трябва да си ходят на юг. Големи мъжкари, да си чурулигат за вагината на жена си помежду си. Да вземат да родят и всичко си идва наред.

7

Анонимен

преди 6 години

"студия на тема Как трябва да се люби жена. Според собствените му наблюдения и изследвания в началото жената трябва да се люби по 8 пъти на ден, за да свикне с това нещо. Свикне ли вече, тя цял живот ще продължи. А иначе още се бои, дърпа се. Или пък, ако не се дърпа, друго ще намери чакай, че ми се скъса това, или чакай да направя онова, ще падне нещо. Винаги ще измисли, че ще стане нещо, та да ядоса мъжа и той да увехне като лале... Жената трябва да се люби точно 8 пъти, на ден." Р. Р.

6

Критик

преди 6 години

Ястребе,ще ме пукнеш от смях бе!!Ахахахахах...продължавай така!!Я напиши пак за малкия и дядото на агнешката кожа..ахахахаах!!

5

Анонимен

преди 6 години

Даже и е по тесна

4

Анонимен

преди 6 години

Същото е

3

Анонимен

преди 6 години

40 дни след раждането е нормално .Но, там вече не е същото...

2

Перото

преди 6 години

Жената трябва да бъде лъзгана, колкото по-скоро и колкото по-често толкова по-добре и за двете страни. Между другото секса се очертава като превъзходен инструмент срещу нерви и всякакви подобни отклонения. Освен това достави известна доза удоволствие и на двете страни особено когато я спориш страстно. И все пак да не забравяме че меракът е важен жената може да доставя удоволствие не само с вагината си При добро желание А пък може и при добри стимули кой знае

1

Д-р Меемет

преди 6 години

Още в същия ден.