22

гледайе смело

преди 6 години

МОже д а видите на клип как в Москва е убит водач на БМВ/от екипа на Путин/ с видео терористична камера и импулсно оръжие следящо милиони цели едновременно от хеликоптер който го снима отгоре.

21

Jeasy

преди 6 години

Horata si fastat samuletite ot vrajdebnata sofoia...tam nikoi ne pazi.... :-)

20

КАТ Са убиици

преди 6 години

Всеки роден има родена защита с цел опазване на своя и на останалите живот.За да застраши околните с висока скорост ,неправилно изпреварване или не спиране на знак STOP терористи и масови убиици чрез КАТ и МВР внедряват вс е по жестоко вредни тежко терористични съоръжения вкл в коли в лични и други документи и на пътя.Терористи на власт ограбващи милиарди от народа годишно не им пука.!500 EURo струв а голяма къща на село

19

СПАзвайте ЗАКОНА

преди 6 години

Една от целите на обсебване през холограми и камери е ГЛОБИ Зверски разорителни.Увредените водачи с цел глоби са в тежко нелечимо състояние вече много години наред .ЗА зомбирането ползват тежко терористични съоръжения в лични карти ,книжки и талони на автомобили нарочно инсталирани от масови убиици контролиращи МВР Софтуер и хардуер..КАТ НЕ спазва ЗАКОНА а изпълнява НАГЛО ПРЕСТЪПНИ НЕЗАКОННИ НАРЕДБИ

18

КАТ СА виновни

преди 6 години

ЗА Високи скорости терористите от КАТ ползват холограмни оръжия принудително купувани от водачите под страх от жестоки глоби.Обсебени чрез тях са милиони водачи в момента на Балканите.Обсебените водачи са полу или напълно зомбирани и карат според подадена от компютъра нагло висока скорост с точност до километр в час.Вижда с е отлично на сателити какви камери ползват КАТ ЗА Обсебване на водачите.До камерите карат споко след камерите бързат ..виждат се балони пред водачите с обсебващи терористи

17

НА КАТ НЕ ИМ ПУКА

преди 6 години

ЗАКОНА ЗАБРАНЯВА движението с включени фарове против МЪГЛА/освен в случаiте на силен снеговалеж или гъста мъгла.Вижте на пътя колко хиляди автомобила облъчват земята с включени фарове против мъгла вкл в ясен и слънчев летен ден.Освен че заслепяват водачите причиняват им и трайни увреждания на очите.

16

Увредиха земята

преди 6 години

Както виждате огромни черни пробиви в защитата на Гърция са нанесени с високо проникваща радиация от инсталирани нарочно скенери на автомобили вместо доказано безвредни фарове.Терористи чрез пси препрограмиран е ползват МВР И КАТ За нанасяне на нелечими трайни увреждания на земята чрез стотици милиони автомобили ежесекундно..Както се вижда от всякъде вкл от хеликоптери и сателити уврежданият апричинявани от нови автомобили са особенно жестоки .

15

Ликвидация на КАТ

преди 6 години

В БГ трябва да с е уволнят всички от МВР и КАТ писали нагло престъпни актове принуждаващи милиони водачи да нарушават Закона и да увреждат тежко и нелечимо климата,земята и атмосферния океан с включени фарове денем и с налепени холограмни оръжия на предни и други стъкла.Силно стресирани зони по магистралите заради зомбирани служители от КАТ и МВР подават че МВР служи на една до три фамилии в БЪлгария..

14

и в БГ!!!

преди 6 години

Искам и в БГ същата санкция - дори и само ако колата с дете мирише на тютюнев дим...................Глоба от 1500 евро ще плаща всеки пушач в автомобил, в който пътува дете.

13

Анонимен

преди 6 години

Куде сте червении мишочетаа....Да видите затъващата България, как отива на почивка в скъпата Гърция :))) Нашето море е същото не можеш да седнеш да пиеш кафе или да хапнеш във Варна. Всичко е пълно до горе и опашка чака.

12

Пипето

преди 6 години

Ченегесарските номера нямат край :) Абе комуняри сигурно си мечтаете пак за затврените граници, където стреляхме по своите желаещи да се измъкнат от русняшкокомунярската ***, от която още неможеда се отърсим съсвсем, но вече знаем поне каке на балканите, с полицаите на Гърция, Сърбия и дори Турция се чувстваме по-сигурни и спокойни. Айде по-полека нали....

11

Мен

преди 6 години

До ИцоЧе на мен статията не ми изглежда колко зле е в гърция. Напротив хората взимат мерки да не те претрепе някой надрусан пиянгур, така че супер. Пускам си автопилота на разрешената скорост и си пътувам спокойно, зора е да стигна жив до границата..

10

Анонимен

преди 6 години

Значи да се опазим от опасни шофьори до границата , натам вече гръцката полиция е взела мерки да ни пази от тях и може спокойно да си караме по правилата а не да мислим другата кола знае ли правилата или не.

9

Lina

преди 6 години

Тръгнахте ли вече? София се усеща по- спокойна и тиха. Груповото пазаруване и почиване не ся за мен, НО не разбирам защо се изненадвате от всички коли по КПП и магистралите, нали всички сте тръгнали по едно и също време, на познатото място? P.S Не ви завиждам, хубаво и спокойно е, попътувайте си.

8

Ицо

преди 6 години

Сигурен бях, че ще започнат пак поръчковите статии в стил "колко е зле в Гърция" :)))Ами стойте си в БГ-то, тук няма да имате проблеми да шофирате пияни и дрогирани. Дори и да утрепете някой на пътя, всичко се оправя със съответната сума на "правилните хора". Пък и от затвора лесно се бяга.

7

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

6

Евала на номер 3

преди 6 години

Браво бе, колега. Толкова красноречиво описа ситуацията в родината ни че направо не е за вярване. Дефекира им фостите по великолепен и лаконичен начин. Дерзай !Светли праници !

5

Анонимен

преди 6 години

Ей скапана полицио виж какво става първо на околовръсното шосе-карат идио-ти с 200 и на горе , а вас ви няма никакви ....Вие сте главните виновни за смъртта на пътя!!

4

Анонимен

преди 6 години

Ще глобяват предимно българските коли, отишли на почивка за празниците. Манталитетът на комшиите ни е дълбоко познат.

3

Анонимен

преди 6 години

Поредната комунизогеберасточенгесарска дезинформационна статия в стил ранен тошовизъм. Винаги преди празници, започват да обясняват колко е зле в съседните държави, вчера за Сърбия, днес за Гърция. Направо минеш ли границата, те съсипват от глоби и те оглозгват. А не си виждат пропадналата милиционерска ***, в която комченгета се правят на бизнесмени,лалугери просят пари по трънаците край пътищата, а трети се интегрират берейки.