52

Гост+

преди 6 години

"Лавров: На ред държави им извиха ръцете за дипломатите" - то си е за тяхна "васалска" сметка

51

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен52 Има доказателства,че Русия се намеси в изборите в САЩ,само че,с помощта на някои американци.Няма да мине много време и всичко ще излезе наяве.

50

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен49 Защо Русия едва сега го каза,че Крим е руски?Къде беше преди години,когато се подписваше под международни спогодби и договори,в които Украйна бе суверена страна,заедно с Крим?Като договора за намаляване на ядреното оръжие и други.След като Русия не спазва международните споразумения,няма право да иска други да ги спазват,когато са в нейна полза.

49

Венсеремос

преди 6 години

За това пък Беларус , Узбекистан ,Киргизиснан, Азърбайджан и Таджикистан така съвестно гласуваха в ОЗХО ....

48

Анонимен

преди 6 години

Вярно е че руснаците много лъжат, но аз бих изчакал резултата от разследването.

47

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 51Бих се съгласил с всичко написано от теб, ако не беше набъркал изборите в САЩ в коментара си.Русия нито е повлияла, нито може да повлияе на изборите в САЩ. Просто лузърите там се разцивриха и си търсят оправдание. Дори навсякъде по Европа глобалните лузъри губят не заради няколкото трола на Путин, а заради това че пресякоха линията на търпението на хората.Разбира се че путинова русия е напаст, но в случая я ползват за оправдание че хората ги наритват.

46

Анонимен

преди 6 години

Русия най-малко има право,да говори за международно право.Защото грубо го погази,като анексира Крим и нахлу в Източна Украйна,като я превърна в пепел и изби там над 4000 украинци.Нагорни Карабах,Източна Осетия...замразени конфликти с прилагане на сила.Намесва се във вътрешните работи на много страни,вкл и в изборите,в САЩ,хибридната война и атентата в Черна гора,в македонския парламент...убийства на чужда територия.За какво международно право говори този?

45

ognyanz

преди 6 години

До "да": Съвсем наскоро в Русия имаше посещение на военна делегация от Китай. Това говори ли ти нещо? А срещата на Путин с Ердоган и с президента на Иран? Светът не се състои от САЩ и нейните европейски сателити.

44

Анонимен

преди 6 години

Крим е руски, Русия е велика, свикнахте ли?Крим не е анексиран, той принадлежи на Русия исторически!!!!

43

да

преди 6 години

Коя нормална държава би искала да е съюзник с Русия?Никоя.Какво може да ти даде Русия,освен да ти продава суровини,нищо.Затова единствените съюзници на Русия са ислямски държави.Но самите жители на ислямските държави също не харесват Русия.Сирийците предпочитат да се давят в морето,но да стигнат до Запада,не Русия.Сърбите,македонците и всички други бягат на Запад.Руснаците емигрират на Запад.Това е.Факт.

42

Анонимен

преди 6 години

Точно пък тоя да говори за извиване на ръце. Да си прочете историята от 1914 на сам само.

41

Свободният

преди 6 години

А видяхте ли кои подкрепят Русия разните -стани от бившия СССР , Венецуела , Куба, Кндр дори Котай го няма

40

слава на НАТО

преди 6 години

Светът се осъзна и се събуди. Почнаха да режат пипалата та руския октопод. Българското Правителство трябва да изгони руските шпиони преди да е станало късно.

39

гьонсурат

преди 6 години

Руската поквара струи от този .

38

Слава на НАТО

преди 6 години

смърт на путлерофашизма- свобода за народите!

37

Анонимен

преди 6 години

Боже, на Лавров не му харесва, че Украйна може да използва военните си на собствената си територия ! Каква наглост !

36

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Изведени са доказателства, че употребеният Новичок е произведен в руска лаборатория. Това го съобщиха по немска телевизия.

35

Анонимен

преди 6 години

Тоя говори за международно право...Наглостта е безгранична.

34

Анонимен

преди 6 години

Гавра е, само че не с международното право, а жалката руска кочиина.

33

наглост

преди 6 години

Малко нахално е да говориш за международно право когато нахлуваш в чужди държави,отнемаш незаконно територии и убиваш цивилни там.