151

Анонилен

преди 6 години

Чета си аз: "Британските служби смятат, че знаят къде се намира секретната руска лаборатория, произвела нервнопаралитичната отрова, която бе използвана срещу бившия руски разузнавач Сергей Скрипал и дъщеря му..." Че то и аз знам - близо до онези заводи за химическо оръжие на Ирак, които Великобритания "разкри" и по повод на които "добрите" тсринанаха държавата и убиха хиляди цивилни! Е, после имаше едно "sorry" с половин уста, но то не върна жертвите към живот, нито пък възстанови разрушенията.

150

Анонимен

преди 6 години

известно, че отровата твърде вероятно е била произведена в Русиятеория на вероятностите , е тия ми паднаха в очите за винаги , за да обвиниш държава за покушение трябва да имаш 100 процентови доказателства а не вероятности и анонимни източници , айде бегайте у лево

149

Ванката

преди 6 години

Чакайте сега!! Хайде първо англичанчет, отговорете на първите две лъжи за които вече бяхте изобличени, пък чак след това скалъпвайте поредната. До сега се доказа само две неща. Че Борис Джонсън излъга за това че директора на Портън доун му е казал Категорично, че отровата е "новичок" и че е произведена в Русия. Тези твърдения бяха изобличени от самата лаборатория. Ткак че отговаряйте първо за Изобличените лъжи!!!

148

Анонимен

преди 6 години

Нищо не знаят........само блъфират ингелизите!!Ако имаха поне едно доказателство...............отдавна да са го показали!!!

147

Анонимен

преди 6 години

Лабораторията свръх секретна , но вече е разкрита. Газът Дурачок много опасен а всички живи. Е аз тогава съм джендарист и обещавам духалка , като Мадона , на всеки съпричастен с Тереза Змей.

146

ч.аст от сценария

преди 6 години

Версиите са едно а доказателствата друго.Примерни версии:ЕС сили искат да върнат Англия в ЕС, леко тровват Скрипал с вещество, откраднато от техен агент от съветския арсенал. и ОЩЕ СТО ДРУГИ. иНТЕРЕСНО ЩЕ Е КОЯ ЧУЖДА СЛУЖБА Е ПОДАЛА ИНФО НА АНГЛИЧАНИТЕ ОТКЪДЕ Е ОТРОВАТА И ТН. Тя може и да е автор на отравянето. Бащата на Литвиненко директно от година обвинява Лондон за смъртта на сина си. и тн и тн Ако руснаците са искали да го отровят или които и да са искали отдавна да е мъртъв, че е жив е ч

145

Анонимен

преди 6 години

Вече няма да питаме радио Ереван, а вестник "Таймс". На "Таймс" вицовете са по-смешни

144

Ванга

преди 6 години

Още през 80 те години Ванга предсказа:Русия ке тръгне да трови ора по целио свет. Ама светот ке и го върне. Накрая от глад *** ке ручат трева као добиток...

143

Анонимен

преди 6 години

Накрая тази история ще иде при досиетата Х...

142

Анонимен

преди 6 години

Като разбрах от руските медиии и от коментарите на русофилите, колко жлъч и омраза сипят срещу Скрипал, ведага се досетих, че нема начин да не ги отровят английските тайни служби, а като го каза и Лавров, веднага се убедих !Добре, че МИ6 е изпреварила КГБ, та да е чиста съвестта на Путин !!!

141

Ника

преди 6 години

Ако някой не е чел достатъчно,проблемът си е.негов,но да не можеш да сметнеш 2+2 ,е направо смешно.

140

Анонимен

преди 6 години

Като чух ПЕСков да казва на англичаните, че никога няма да могат да потвърдят, че Новичок'а е зделан в Русия, веднага се убедих кой е отровил Скрипал !Останалото е кремълската пропаганда.

139

anton ivanov - kura

преди 6 години

Ингилизите са отговорни за всиччки страдания на човечеството и за всички световни войни. Който се интересува от история , знае. Заедно с поляците, това е най-гадното племе на света. Никаква вяра на поляк и англосаксонски тетополов.

138

Анонимен

преди 6 години

Данните от рентгеноструктурния анализ на поточната линия ли са същите? Досега всичко се крепи на слухове и хипотези. Дори и веществото да е с произход Русия или бившите съветски републики, няма доказателства кой го е използвал, което означава, че може да е подхвърлено или доукрасена историята от западни служби.

137

Анонимен

преди 6 години

От коментарите на русофилите личи, че никой от тях не се съмнява, че аферата Скрипал е дело на Кремъл, та другите ли да се съмняват?Личи и по това, че Кремъл изобщо не се интересуваше от поданиците си Скрипал, а започна да проявява интерес, чак когато чуха, че Юлия Скрипал може да говори !!!Близо месец след отравянето Захарова пък прояви човещина към сънародниците си, като попита, къде са домашните им животни !

136

До До-152-Абе

преди 6 години

Те го правят за пари бе наборе.Не се коси.Едно пишат,друго мислят.Кой е луд да се хване на ,,руски танц" след този смачкал ни 45 годишен експеримент.

135

До 152-Абе

преди 6 години

Не падна ли? Къде е СССР? Къде е СИВ? Къде е Варшавският договор.Всичко се срина.Това че вие малките хал -хабер си нямате що ето руско иго е друга бира. Ако само за месец-два се върне ,вие активните т.р.о.л.чета първи ще драснете да бягате.Но на границата ще ви гръмнат.Соца такива работи не разрешава,а разстрелва.Вие днешното го имате за даденост и не си и помисляте че бяхме ,,зазидани"Никой не избяга натамнито един,а много избягаха ОТ .ТАМ.Това нищо ли не ви говори бе глезени дечковци

134

...

преди 6 години

N-тата версия.Ако ей така по случайност вземат че кажат некоя истина,никой нема да им повярва.

133

Единен подход

преди 6 години

САЩ, Великобритания, ЕС и Япония унижават Русия, че е нагла и бедна, а тя нас, че сме братя....

132

До 142 хм

преди 6 години

Ти съзнаваш ли каква глупост си написал.Шмайзерите останаха при шпагините-спомен от ВСВ. А АК е произведен след войната.Ти войник бил ли си? Кой е е автор на автомат с газово-възвратен механизъм .Защо изчегъртаха от паметника на ,,Калашников" автомата? Защотобеше какво ???-чертежа на Хуго Шмайзер.Прибран през 1945г от руснаците и ,,въдворен " в городок със специално предназначение.