3

BTC

преди 6 години

Държавата не може да се меси в дейността на хранителната индустрия какви бои консерванти и др.*** да се слагат в храните и оцветяват лекарствата,както не може да се меси в сделката с ЧЕЗ.Нея изобщо не я е грижа за здравето на хората, а гледа само как да направи така че да станат още по-бедни и болни.Освен това не осигурява високо-квалифицирана здравна помощ а постоянно събира здравни осигуровки срещу които не получаваме нищо.Изхода е емиграция който може да бяга.

2

Бояджия

преди 6 години

Е добре де, като е вредно защо го използват? Кое е по-важно - храната да е оцветена в някакъв цвят, или да е безцветна (или съдържаща естествен цвят или оцветители), но да не съдържа вредни вещества?Вярно, че продуктите се избират първо по външен вид, но ако се каже на хората, че не се съдържат химични оцветители много потребители биха предпочели естественото, макар и не изглеждащо добре.

1

Анонимен

преди 6 години

От тези бои се получават алергии. Имам една комшика която получава алергия от хляба прясното мляко козунака даже и от бутилираната вода. Може да си представите с какво ви тровят мутрите! Има организми на които химията им действа осезаемо. Но има и такива които не се влияят от химията а това е най лошото. Защото тези химии се натрупват в организма и после резултата е ясен. Онколозите си имат работа.