11

Анонимен

преди 6 години

Тези вечно пияни младежи са от долните слоеве на обществото, синове на овчари и свинари от Уелс. Говорят на някакви селски диалектги, не могат да пишат правилно и много крадат - забърсват всичмко от хотела: КЪРПИ, ЧАШИ, САПУНИ, ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ, ЧАРШАФИ.Много са глупави и нямат многто пари. Британски у-тайки.

10

пп

преди 6 години

До 2 АнонименСакън , мълчи, че току виж им пише.

9

Анонимен

преди 6 години

София вече даде ултуматом на Пекин, да предоставят всичката информация за пиратката, която британски турист си гръмна в ***. България е възмутена от този вандалски акт и най-вероятно пиратката е с китайски произход, което подчертава продължаващите стимули от китайска страна към една имперска олиг0френия. Най-вероятно китайския посланик, ще трябва да си го премести публично в другия крачол.

8

Слон на балкон

преди 6 години

Терезка М. и Борето Дж. ще продават сладолед със Старичок на албионските махмурлии .

7

бла,бла

преди 6 години

По стечение на обстоятелствата бях там миналата година. Красиво е и не съм видял пияни англичани. Прекрасни, чисти плажове, чиста вода и като цяло е доста красиво. На мен не ми допадна, защото беше страшна жега, но който може да понася или да иде през време от годината, когато не е толкова топло, е супер. Разбира се и цените са си стабилни, за жалост...

6

Анонимен

преди 6 години

Днес Сл.бряг е бетонна kлоака.Мизерна...

5

Мда

преди 6 години

Препоръчвам Кипър като цяло, а специално плажа там е доста добър. Ако пък имате желание за гмуркане Кипър е перфектно място. Наистина бях впечатлен и мисля да се върнем някоя година пак...

4

Анонимен

преди 6 години

Слънчев Бряг беше курорт до преди 15 години, сега е бетонна джунгла, пригодена само за алкохолен туризъм, нарко-разпространение и проституция. Нооооооооооооо все пак - търсенето определя предлагането!

3

Зоко с шкембе

преди 6 години

Каквото и да направят в Агия Напа аз оставам верен на Българското.Стара Планина, Родопоите , Черно море и т.н.Родното си е родно, па ка нема пари и у язовира у Монтана си е гот.Ладна биричка, некоя мръвка и сгодна мома кво да сакаш повече ?

2

Ачо на море

преди 6 години

Ккаво му е на Слънюев бряг, супер си е..това, че има малко мръсотия и пияни, ми то навсекъде има. Най-убаво си е по черноморието..

1

Анонимен

преди 6 години

Ние ще ги приберем, няма да останат на "сухо".Предлагам Ангелкова да вземе да им пише по един мейл