99

Анонимен

преди 6 години

Русско-турецкие друзья не сдаются империалистов- они сделают им сильным отпором на територию Украине и Болгарии. Турецкие товарищи поднимали ведрой голос против переступления Болгарского и македонского фашизма-империализма а русские- против переступления украинского и грузинского.

98

*/*

преди 6 години

Изследванията, базирани на историческите факти, сочат че Съединените щати са предизвикали и разпалили 201 въоръжени конфликта за конкретния период (1945-2001), като общия брой на конфликтите за периода е 248. Най-шокиращото в изследването е заключението, че жертвите в тези 201 въоръжени конфликта са 90% цивилни.Та така.

97

анонимен

преди 6 години

на снимките само ердоган се хилеше путин едва изтьрпя срещатагледаше кьм камерите и за снимките се рькуваше с тримата аз на мястото надоганя ще се вцепеня от ужас като се сетя какво сьм направил и как мотиката секлати

96

Светът срещу Русия

преди 6 години

Сега се играе мачът целият Свят срещу Русия. Този мач сме го гледали вече. Спомням си как завърши предишния подобен мач с разпадането на СССР...

95

Близко Бъдеще

преди 6 години

Ердоган и Путин ще господстват над Близкия Изток и Балканите. Европа ще затъне в икономическа, политическа и етническа криза (Сирийци). САЩ ще загубят контрола над Близкия изток и ще се опитват да контролират изцяло Европа

94

Анонимен

преди 6 години

"Хвани единия удари другия"АСЛЪ!Баш си е така.Както се казва краставите магарета се намират и през девет села в десето.

93

123

преди 6 години

"Хвани единият, удари другият."

92

Анонимен

преди 6 години

Величавостта ДРУГАРЮ не се изразява с големината на една територия А С ИСТОРИЯТА,С ТОВА КОЕТО СИ ДАЛ ,С НАРОДА КОЙТО ЖИВЕЕ В НЕЯ!!Ама от кухи *** толкова,големината на територията било величие,тц,тц,тц.Гърците са горди защото били "люлка"на европейската цивилизация,БЪЛГАРИТЕ ТРЯБВА ДА СА ГОРДИ ЧЕ ДАДОХА НА БЛАТНИЦИТЕ АЗБУКА И РЕЛИГИЯ например нищо че сега сме с неголеми територии!

91

Анонимен

преди 6 години

Много ми е чудно каскетите и патриотарите как така мразят Ердоган а обожават Путин пък те двамцата най,най-добри приятели въпреки всичко!?Това някакъв уникален вид шизофрения трябва да е!!

90

Анонимен

преди 6 години

Както е писал великият Достоевски по време на освободителбата война-Две велики държави като Русия и Турция винаги ще се разберат защото са велики, а днес заради тези които умираме утре ще плюят зад гърба ни!!!

89

Анонимен

преди 6 години

До 111 напълно те подкрепям,но тук има доста комплексирани хора

88

Анонимен

преди 6 години

До 105 по голяма глупост не бях чел,някой много те е лъгал,мозъка ти промил. Сигурно ще е от училище. Великата Русия е приятел,а Турците врагове. Реалността знаеш ли каква е? Тя се вижда от години. Но ти не я виждаш. И намесваш само интереси, че това и онова. Да хората умеят,правят,вършат. Пак се оправиха след кризата. Имат мозък. Не са като теб и гърците подобни враждебно настроени. Тук милиярди играят. На никой няма да му свърши интереса. Споко

87

джам джам котаки

преди 6 години

стига с тези войни бе хора !

86

Анонимен

преди 6 години

Кои са ни искрени приятели, че не се сещам? Тия дето ти плащат тролзаработката ли?

85

Анонимен

преди 6 години

А Турция съдейства ли на руските служби и им върши услуги?Никакво ЕС за вас!

84

Анонимен

преди 6 години

Ненормалниците само нападения и войни са им в главите, а нормалните хора искат да си живеят живота без разни побъркани комунияги и фундаменталисти да ги притесняват цял живот.

83

Анонимен

преди 6 години

И Турция и Русия не са наши искрени приятели!Просто трябва да има човек поне малко разум и ще разбере че тия имат само интереси и нищо друго!За това далеч и от двете подобия на страни!

82

Анонимен

преди 6 години

Аркадаш, княжество България за нас, Източна Румелия за вас!?Евалата Пyтя ефенди.Имаш и кутия локум!

81

Анонимен

преди 6 години

Рашка забавя, но не забравя. Путин много добре помни сваленият изстребител и никога няма да го забрави, а Ерджолан се чуди как да му се дупи, че да не раздупят. Ще купува и пушак се вдига, но свърши ли интереса на батко Путин, ще има ела, че ми трябваш.

80

ало 101

преди 6 години

е директна анти българска и Ес пропаганда! Почвам да пращам на мейлите в евроинституциите вече, тъй като бг институциите явно са на подчинение на кремъл. Така че очаквайте така, международно да ви посетят офиса...