10

Зайко-Байко

преди 6 години

Те има от кого да вземат пример, плащат си по веригата до върховете и както при кадрила сменят партньорите, тук ги назначават от едно ведомство в друго! "Традицията "трябва да се спазва няма как. Спомням си една полицайка от Варна, как от полицията я назначиха в митницата забележете, за лъжесвидетелствуване. Уникална държава нема що! Срам и позор!

9

Зайко-Байко

преди 6 години

Те има от кого да вземат пример, плащат си по веригата до върховете и както при кадрила сменят партньорите, тук ги назначават от едно ведомсво в друго! Традиция, трябва да се спазва няма как. Спомням си една полицайка от Варна, как от полицията я назначиха в митницата забележете, за лъжесвидетелстване. Уникална държава нема що!

8

Анонимен

преди 6 години

"... и решават да продължат "традицията" за незаконно събиране на пари, господствала до идването на новия началник на пункта."Ние сме народ, който пази традициите си. Едва ли нещо освен получателите се е променило при новия началник :)

7

Анонимен

преди 6 години

Тези с които са ги подменили правят същото даже са усъвършенствали системата

6

Това е!

преди 6 години

Бойко Борисов дали им остава джобни или лапa цялата сума?

5

Анонимен

преди 6 години

Две години за да им повдигнат обвинения...... още 2-3 за да ги осъдят на първа инстанция, още 5 за,втора и трета..... ето ти 10 години

4

ИНТЕРЕСНО

преди 6 години

Та тези хора в момента работят на същите позиции , даже някой се издигнаха в НАП .Тази Новина е стара , няма да има присъди а ще има обезщетения за които ше се плати от ДДС от Бюджета .

3

Анонимен

преди 6 години

Всеки събира.На никой не му се изважда.И аз да бях и аз ще събирам.

2

Соцялно слаб депутат

преди 6 години

Е криза е,трябва пари да се изкарват.

1

Анонимен

преди 6 години

А дано , ама надали...